Viisi luonnonkosmetiikan suosikkiani alennuksessa

lauantai 18. toukokuuta 2019

*Osa tuotteista saatu, sisältää mainoslinkkejä

Hellurei ja ihanaa viikonloppua! Kurkkailin äsken House of Organicin* Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouksia ja huomasin, että siellä on sopivasti juuri nyt hyvässä alennuksessa muutama lempparini. Suurin osa tuotteista on vilahtanut aikaisemminkin blogissa, mutta mukaan mahtui pari uuttakin tuotetta.

House of organic luonnonkosmetiikkapäivät
R A K A S T A N kasvojen kaksoispuhdistusta ja käytän aina iltaisin öljymäistä putsaria ennen toista puhdistustuotetta. BYBI Beauty Swipe Clean puhdistusöljy* on tullut vasta hiljattain Suomeen myyntiin, joten sain tämän vasta hiljattain itsekin kokeiluun. Sopivasti Swipe Clean on tänään tarjouksesa 20 eurolla (ovh 29,90€). Olen huomannut, ettei tämä poista kaikista vahvinta silmämeikkiä, mutta perus arkimeikin tällä saa putsattua oikein hyvin, varsinkin osana kaksoispuhdistusta. Swipe Clean sisältää antibakteerisia öljyjä, joten tämä solvetuu rasvoittuvalle iholle, mutta myös herkälle ja kuivalle iholle esimerkiksi ainoaksi putsariksi. Ja siis kuinka kaunis tuo pakkaus on!

Ben & Anna Deodorantti, pink grapefruit* on so far paras kokeilemani luonnonkosmetiikan deodorantti. Ben & Annalla on useampi näitä pahvipakkaukseen pakattuja deodorantteja ja jos ei halua voimakkaasti tuoksuvaa deodoranttia, suosittelen valitsemaan jonkin muun, kuin tämän pink grapefruitin. Ben & Annan deodorantit ovat täysin vegaanisia, mutta sisältävät soodaa. Ben & Anna kartonkipakkauksissa olevat deodorantit on nyt tarjouksessa 9 eurolla (ovh 12,90€).

Lily Lolo mineraaliposkipuna, clementine* on aivan ihana poskipuna. Ostin tämän talvella ja siitä on tullut yksi käytetyimmistä poskipunistani. Kevyt mineraaliposkipuna on helppo levittää ja häivyttää poskille, clementine-sävy on ihana persikkainen pinkki ja koostumus on öljytön. Tämä kyseinen sävy ei muuten ole vegaaninen, mutta Lily Lolota löytyy tästä kyseisestä poskipunasta myös vegaanisia sävyjä. Luonnonkosmetiikan päivien aikana tämän sa 9 eurolla (ovh 13,90€).

BYBI Beauty Bacuchiol Booster* pääsi viime kuun kauneussuosikkeihini ja juuri sopivasti tämä BYBI Beautyn uutuus on tarjouksessa ja sen saa 12 eurolla (ovh 17,90€). Bacuchion on tosiaan luonnollinen retinoli, joka siloittaa ja tasoittaa ihoa. Tätä boosteria voi käyttää sellaisenaan tai sekoittaa esimerkiksi toisen seerumin tai voiteen joukkoon. Bacuchiol ei muuten herkistä ihoa auringolle samalla tapaa, kuin perinteinen retinoli!

Evolve Beauty Miracle Mask* on ihan älyttömän hyvä luonnonkosmetiikan AHA-kuorinta, joka sisältää ainoastaan luonnollisia hedelmähappoja. Hedelmähappojen AHA-hapot kirkastavat ihon sävyä ja kuorivat sitä hellävaraisesti. Tuote on myös vegaaninen. Vielä tämän viikonlopun naamion saa 20 eurolla (ovh 27,90€).

Tarjouksessa on paljon muutakin ihanaa luonnonkosmetiikkaa ja kaikki lauantain tarjoukset* voit katsoa täältä. House of Organicin luonnonkosmetiikan päivät ovat vielä huomenna sunnuntainakin, joten kannattaa käydä kurkkaamassa tarjoustuotteet myös huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela