Verkostoitumista ja ihan super dinneri - Yes Yes Yes Helsinki

keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Viime keskiviikkona vietin päivän aivan ihanassa seurassa ja tilaisuudessa. Pieni vaikuttajajoukko oli kutsuttu Indieplacen toimesta tutustumaan Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa teimme pienen kierroksen puutarhassa sekä syvennyimme luonnonkosmetiikan valmistukseen. Illalla jatkoimme vielä illalliselle ihanaa Yes Yes Yes:iin. Minun on pitänyt käydä Yes Yes Yesissä pieni ikuisuus, mutta tuonne on pakko varata pöytä hyvissä ajoin. Onneksi vihdoin tuli "pakosta" piipahdettua tuonne ja paikka oli juuri niin hyvä, kuin ajattelinkin!

En tuntenut illalliselle jatkaneita vaikuttajia ennestään, ainoastaan somen kautta ja moikkaus-etäisyydeltä. Tällaiset pienemmät intiimit tilaisuudet ovat ihania, koska silloin tulee tutustuttua uusiin kasvoihin ja juuri tällaisten tilaisuuksien myötä syntyy vaikuttajien ystävyyssuhteita. Illallisen aikana tuli vaihdettua monta ajatusta vaikuttajamarkkinoinnista, älyttömistä yhteistyöehdotuksista ja somesta ylipäätänsä muun muassa ihanan Inan, Ellin ja Roosan kanssa. Minusta on todella arvokasta verkostoitua ja ystävystyä muiden vaikuttajien kanssa, koska jokaisesta keskustelusta saa aina uutta inspiraatiota omaan tekemiseen ja uusia näkökulmia. On mielenkiintoista kuulla muiden tyylistä rakentaa omaa henkilöbrändiä ja sitä, millä tavalla tuottaa oman sisältönsä, kuten onko se suunniteltua vai enemmän sopontaania. Erityisesti Instagramin rakentamisesta on tehty lähes rakettitiedetta ja mielestäni siihen liittyvät keskustelut ovat todella antoisia. En esimerkiksi ennen tuota iltaa ollut ajatellut, että paras tapa käyttää hashtageja on yhdistää pieniä ja suuria hashtageja ja tuli samalla puheeksi myös paras resoluutio Instagramissa käytettäviin kuviin.

Reilu kolme tuntia meni silmänräpäyksessä jutellessa ja nauraessa sekä maistellessa todella hyviä ruokia. Meille oli tilattu valmiiksi menu, joka sisälsi useamman jaettavan ruokalajin sekä jokaiselle oman jälkiruoan. Söimme muun muassa kukkakaali tempuraa, super hyvää flatbreadia parin eri peston kanssa, halloumi ranskalaisia ja parsarisottoa. Siis niin hyvää ja suosittelen lämpimästi Yes Yes Yesissä käyntiä. Ja aivan ehdottomasti kannattaa jakaa ruokalajit seurueen kesken, jotta kerralla saa maistettua mahdollisimman montaa annosta.

Tapahtuman jälkeen avasin fiiliksiäni myös Instagramin Storyihin ja sitä, että ennen tapaamista oli olo, etten jaksaisi lainkaan lähteä. Vaikka olen sosiaalinen ja hyvä small talkissa, on uusiin ihmisiin tutustuminen minulle aina hieman raskasta ja varsinkin väsyneenä jättäisin mielelläni verkostoitumiset välistä. Onneksi kuitenkin pysyin päätöksessäni mennä, koska koko tilaisuuden fiilis ja energia oli niin ihana, että jo ensimmäisen vartin aikana vallinneet ajatukset tapahtuman välistä jättämisestä kaikkosi. Huh, se on niin totta kun puhutaan miten muiden ihmisten positiivisuudesta ja hyvästä energiasta saa voimaa myös itselle. Edelleenkin hymyilyttää, kun mietin kuinka ihana ilta meillä oli.

Juuri nyt istun junassa matkalla Pietariin ja hitsit, ihan mahtavaa päästä vihdoin käymään Venäjällä! Minähän olen pienenä asunut muutamia vuosia Imatralla, mutta emme siitä huolimatta koskaan käyneet perheen kanssa Venäjän puolella. Sormet ristiin, että sää tulee olemaan aurinkoinen ja ainakin vähintään vältytään sateelta. Blogin puolelle palaan varmaan vasta sunnuntaina, mutta Instagramia aion ehdottomasti päivitellä normaalisti. Ihanaa viikon jatkoa! ❤

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela