Salaisuuteni kestäviin ja kiiltäviin kiharoihin

perjantai 17. toukokuuta 2019

Kaupallinen yhteistyö Cutrin

Jos pitäisi valita laitetut hiukset vai meikki, olisin ehdottomasti hiusten kannalla. Aamuisin valitsen mieluummin hiusten laittamisen, kuin huolellisen meikin siitäkin huolimatta, että suosin hiuksissa luonnollisuutta, vaikka ne olisivatkin huolellisesti laitetut. Pehmeää kiharaa, sopivasti rakennetta ja luonnollinen kiilto on se mun juttu hiuksissa. Esimerkiksi hiuslakka oli minulla vuosia ainoastaan satunnaisessa käytössä, koska haluan hiusteni liikkuvan luonnollisesti ja tuntuvan käteen pehmeiltä.

Olen todella tarkka hiustuotteista ja erityisesti muotoilutuotteiden suhteen olen vaativa. Hiustenpidennysten vuoksi hiukseni ovat sekoitus hentoa, pohjoismaalaista hiusta sekä hiustuotteilta paljon vaativaa pidennyshiusta. Molemmat hiuslaaduista vaativat paljon tuotteilta: haluan hiuksiini rakennetta, mutten liiallista pörröisyyttä, kaipaan hiuksiin kiiltoa ja pehmeyttä, mutta samalla helppoa muotoiltavuutta sekä volyymia, joka kestää useamman päivän. Ylipäätänsä haluan, että hiusten pesujen välissä joudun laittamaan hiuksiani mahdollisimman vähän ja sitä, että ainoastaan hiusten harjaus ja kuivashampoo riittäisivät pesukertojen välissä.

Cutrin muoto tuotteet
Cutrin muoto tuotteet, kestävät kiharat
Reilu vuosi sitten löysin muotoilutuotteet, joita hiukseni rakastavat. Olen hieman hajusteherkkä, jonka takia monet muotoilutuotteet eivät sovi minulle, enkä muutenkaan pidä siitä, että hiuksiin jää liian selkeä muotoilutuotteiden tuoksu. Haluan hiusteni tuoksuvan raikkailta ja puhtailta ja helposti liian vahvasti hajustetut hiustuotteet peittävät alleen esimerkiksi hajuveden tuoksun. Nykyään käytän lähes ainoastaan Cutrinin muotoilutuotteita ja Cutrinin löytämisen myötä otan yhä harvemmin edes kokeiluun muiden merkkien muotoilutuotteita. Esimerkiksi Cutrin Muoto Light Elastic Hairspray sekä muut Cutrinin hiuslakat ovat ainoita hiuslakkoja, joita suostun käyttämään. Cutrinin hiuslakat olivat itseasiassa syy, miksi aloin jälleen reilu vuosi sitten käyttämään hiuslakkaa lähes päivittäin!

Cutrinin tuotteet ovat ihan mielettömiä pohjoismaisille hennoille, lasimaisille ja hieman taipuisille hiuksille ja MUOTO-tuotesarja on suunniteltu erityisesti vaativalle pohjoismaiselle hiukselle, joka vaatii muotoilutuotteilta pidon, tuuheutuksen ja rakenteen lisäksi myös hoitavuutta, suojaa ja kosteutusta. Usein pohjoismainen hiusihanne on juuri se eloisa ja luonnollinen, mahdollisimman laittamattomalta näyttävä look, vaikka todellisuudessa hiuksia olisi laitettu paljon. Tämä on juuri se tyyli, jollaisilta haluan omienkin hiusteni näyttävän. Vuodenajat ja nopeasti muuttuvat sääolosuhteet aiheuttavat omat haasteensa hiuksille ja tästä syystä jokaisessa Cutrinin muotoilutuotteessa on UVA- ja UVB-, lämpö- ja kosteussuoja.

Cutrin uudisti MUOTO-sarjan ulkonäön ja nykyinen, skandinaaviseen makuun sopiva minimalistinen mustavalkoinen pakkaus on saanut inspiraationsa meidän kansallispuusta koivusta. MUOTO-tuotteissa on käytetty tehoaineena koivusokeria, joka kosteuttaa hiuksia ja vahvistaa niitä taistelussa ulkoisia rasitteita vastaan. Tuotteissa on mieto ja raikas tuoksu, joka sopii myös tuoksuherkille. Cutrinilta löytyy myös VIENO-sarja, joka sisältää täysin tuoksuttomia muotoilutuotteita.

kiharat suoristusraudalla
Cutrin muoto
kiharat suoristusraudalla
Käsittelen hiuksiani paljon ja jotta ne pysyvät hyväkuntoisina ja terveinä, käytän hiuksiini aina muotoilutuotteita, joilla suojaan hiuksiani lämpökäsittelyltä. Erityisesti rakastan kiharrettua tukkaa ja kestävien kiharoiden salaisuus on ehdottomasti hyvät pohjustustuotteet. Aivan kuten meikin pysyvyyteen vaikuttaa laadukas meikinalusvoide, kestävät kampaukset, oli se sitten piikkisuora, kihara tai laitettu juhlakampaus, tulee pohjalla käytettäviin tuotteisiin kiinnittää huomiota. Erityisesti kiharien kestämättömyydessä on syynä useimmiten se, ettei ennen kihartamista ole käytetty sopivia muotoilutuotteita. Sen lisäksi, että muotoilutuotteet auttavat hiuksia säilyttämään muotonsa, suojaavat ne hiuksia ulkoisilta rasitteilta ja muotoilurautojen lämmöltä.

MUOTO-sarjasta löytyy aivan mielettömiä tuotteita ja päivästä riippuen käytän hiuksissani useampaa muotoilutuotetta, mutta sarjasta löytyy tuotteet myös päiviin, kun haluan pärjätä vain yhdellä muotoilutuotteesta föönauksesta viimeistelyyn asti. Hyvät muotoilutuotteet muuten nopeuttavat erityisesti kiharien tekoa ja tästä syystä useimmiten vannon useampaan muotoilutuotteeseen, koska hiusten kuivaamisesta viimeiseen lakkasuihkaukseen vie aikaa ihan maksimissaan 20 minuuttia. Ja koska pohjalla on hyvät tuotteet, kestävät kiharat minulla aina vähintään kolme päivää, joka on yleisin hiusten pesuvälini. Eli hyvien muotoilutuotteiden avulla olen saanut minimoitua hiustenlaittoon käytettävän aikani. Usein pesua seuraavana aamuna hiuksiini riittää pelkkä harjaus ja ne näyttävät silti juuri laitetuilta!

Cutrin muoto tuotteet
Nämä ovat luottotuotteeni kiharoihin, jotka kestävät kolme päivää:

Ennen föönausta hiusten tyveen / pituuksiin / kaikkialle hiuksiin:
MUOTO Light Volumizing Mousse: Kevyt, luonnollista volyymia antava muotovaahto, joka antaa hiuksille hiuksille myös ryhtiä ja elastista tukea sekä auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Käytetään pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta. Vastaa Cutrinin vanhaa Chooz Strong vaahtoa, mutta tuotetta on hieman kevennetty.

MUOTO Root Lifting Spray Mousse: Tyvivaahto, joka antaa hennoille hiuksille pitkäkestoista kohotusta, runsautta ja tukea. Suihkutetaan pyyhekuivien hiusten tyveen ennen föönausta.

MUOTO Silky Texture Sugar Spray: antaa elastista tukea, kohotusta ja kiiltävää viimeistelyä sekä suojaa hiuksia kosteudelta sekä sähköistymiseltä. Voi käyttää pyyhekuiviin ja kuiviin hiuksiin (oma lemppari pyyhekuiviin hiuksiin käytettynä ennen föönausta ja muotoilua!). Ei jätä tahmeaa lopputulosta kuiviinkaan hiuksiin käytettynä.

MUOTO Strengthening Mousse: luonnollista volyymia ja kiiltoa elastisella tuella. Aerosoliton  pakkaus, antaa napakkaa pitoa ja sopii hyvin ns. tiukempaan kiharaan. Ei yhtä kiiltävä ja liikkuvaa lopputulosta, kuin Light Volumizing moussella. Ravistetaan hyvin ja levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta ja muotoilua.

Ennen muotoilurautoja:
MUOTO Heat Protection: Suojaa hiuksia lämpökäsittelyn aikana ja tuote kestää kitkaa, eli muotoiluraudat liukuvat hiuksella paremmin. Voidaan käyttää pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta tai kuiviin hiuksiin ennen lämpölaitteita ja muotoiluraitoja.

tuotteet hennoille hiuksille
Kiinnitys:
MUOTO Light Elastic Hairspray: Maailman paras hiuslakka! Antaa luonnollista, elastista ja kevyttä pitoa ja kiilto ja lähtee hiuksista pois kevyesti harjaamalla. Hiuslakkaa voi käyttää myös ennen kihartamista, koska se suojaa lämpöä vastaan, muttei sovi suoristamisen alle. Vastaa vanhaa Cutrin Chooz Strong hiuslakkaa, mutta hieman kevennettynä. Sisältää kosteuttavaa ja kiiltoa antavaa koivusokeria.

MUOTO Super Strong Pump Hairspray: Erittäin voimakasta pitoa antava pumppulakka. Hiuksia voi vielä muotoilla suihkuttamisen jälkeen. Sisältää koivusokeria, mahdollistaa wet lookin ja ihan huippu irtohiusten silottamiseen ja taltuttamiseen. Oma lemppari kiharien viimeistelyyn ja antaa voimakasta tukea yksittäisille kiharoille.

Viimeistely:
MUOTO Humidity Shield: Kosteussuojasuihke, joka auttaa suojaamaan kampausta haastavissakin olosuhteissa. Suojaa hiuksia kosteudelta, antaa elastista tukea ja painotonta kontrollia. Hiukset jäävät liikkuviksi ja tuotetta voi kerrostaa hiuksiin ilman latistavaa vaikutusta. Suojaa suoristusta ja kiharoita, niin sanottu hiusten "sateenvarjo" ja viimeinen hiuksiin käytettävä tuote. Käytetään kuiviin hiuksiin.

Cutrin muoto tuotteet
Cutrin muoto tuotteet
kiharoiden tekeminen
Cutriniltahan löytyy useampi tuotelinja ja muotoilutuotteiden lisäksi Cutrinilla on omat tuotesarjat muun muassa hiusten kotihoitoon sekä päänahan erilaisiin ongelmiin. Kaikki Cutrinin tuotteet on kehitetty nimenomaan pohjoismaalaiselle hiuslaadulle. Jokainen tuote on hellävarainen hiuspohjalle ja hiukselle ja koostumukset ovat kevyitä ravitsevuudesta ja hoitavuudesta tinkimättä. Cutrinin tuotteita myyvät kampaamot sekä muun muassa Sokos, Emotion ja Stockmann.

Kannattaa muuten käydä kurkkaamassa myös minun Instagram, jossa arvon kolme Cutrinin MUOTO-tuotepakettia sekä lisään storyihin ja storyjen highlighteihin tutoriaalin siitä, miten minä teen nimikkokampaukseni, eli kauniit, eloisat ja kiiltävät kiharat. Eli älkää unohtako piipahtaa myös Instagramin puolella!

Cutrin muoto tuotteet

Onko jokin teidän lempi hiustuote juuri Cutrinilta?


Kuvat Maiju Markkanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela