Maanantailista

maanantai 20. toukokuuta 2019

Huippua uutta viikkoa! Vitsit mihin auringonpaisteeseen sai taas herätä. Ajattelin taas startata viikon postaukset maanantailistalla. Viikonloppu meni pitkälti töiden ja nukkumisen parissa, joten inspis keksiä jotain erikoista heti viikon alkuun on täysi nolla. Onneksi tällaisista kevyistä postauksista on pidetty todella kovasti!

Mikä oli viikonlopun paras juttu?
Hyvät yöunet. Olin jostain syystä ihan mielettömän väsynyt koko viikonlopun ja koko viikonloppu tuli nukuttua lähemmäs 12 tunnin yöunia sekä lauantaina vielä päikkäritkin, jota en tee lähes ikinä. Sain myös hoidettua kaikki viikonlopulle suunnittelemani rästityöt, jes!

Arvosana viime viikolle?
Annan 8 1/2. Harmitti, että olin vielä hieman puolikuntoisena ja oli aika haipakka aikataulu, joka laskee arvosanaa. Mutta viikkoon mahtui huippuihania juttuja, joten pakko antaa viikolle yli kasi.

Miltä näytät tänään?
Toistaiseksi olen vielä yöpuvussa, mutta kait jotain "oikeaa" vaatetta voisi pukea päälle kohtapuoliin, kunhan saan käytyä suihkussa.


Päivän suunnitelmat?
Päivä tulee olemaan todella työntäytteinen ja kymmenen aikaan on pakko olla toimistolla nopeassa palaverissa. Lisäksi minun täytyy käydä nieluviljelyssä, jonka unohdin perjantaina sekä piipahdan parissa Uffissa. Uffilla alkoi tänään tasarahapäivät, joista olen aina tehnyt ihan huippuja löytyjä! Aamun naurut muuten tuli siitä, kun olin merkannut uffikäynnin ja nieluviljelyn meidän duunin yleiseen kalenteriin kaikkien menoksi... Ei muuten ole ensimmäinen kerta, kun merkkailen omia menoja sinne 😅 Note to self: muista aina tarkistaa, mihin kalenteriin merkkaan puhelinta käyttäen menoja...

Mitä odotat tältä viikolta?
Ihan ehdottomasti matkaa Pietariin! Lähdetään sinne keskiviikkona työporukalla neljäksi päiväksi ja kyseessä ei ole työmatka vaan rehti loma. Tällä hetkellä buukattuna on jo muutama ravintola, jokiristeily ja vierailu Eremitaasissa. Tämä on monelle meistä ensimmäinen kerta Pietarissa ja ylipäätänsä Venäjällä, joten otan mielelläni vinkkejä vastaan. Lisäksi odotan sitä, että pääsen palaamaan treenin pariin! En ole uskaltanut treenata muutamaan viikkoon ja koska viime viikolla loppuviikkoa myöten olo alkoi olemaan hyvä, uskallan aloittaa liikkumisen. Jes!


Mitä aiot syödä tällä viikolla?
Kaikkea super hyvää ja erityisesti odotan venäläisen keittiön herkkuja! Ja okei, odotan myös hotelliaamupalaa. Sormet ristiin, että se on hyvä!

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?
Päästä lomamoodiin. Tietenkin Pietarissa tulee kuvattua paljon ja minulla on muutama tärkeä työjuttu hoidettavaksi tälle viikolle, joten töitä en voi ihan täysin unohtaa Pietarin ajaksi. Mutta ihan varmasti Pietarin kauneus ja hyvä seura vie mennessään ja nautin tulevasta lomasta lomamielessäkin.


Huippua viikon alkua!Kuvat Elina Leskinen

2 kommenttia:

 1. Heippa
  Mielestäni sun blogi on kadottanut sen oman vanhan itsensä. Sun blogi ollut aina suosikki ei mikään mainoskanava tai semmoinen missä käsitellään aina vaan samoja aiheita (on my way esim). Mutta nyt tästä huomaa että on tullut kunnolla työ ja näin, niin ei oo enään niin ”sunlainen”. Samoja aiheita ja juttuja ja paaljon enemmän mainostusta. Harmi :/ Mutta kiitos näistä vuosista tähän asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän mun on vaikea vastata mitään, koska koen edelleenkin blogini olevan hyvin minun näköinen. Valitsen yhteistyökumppanit tarkkaan, kirjoittelen aidoista fiiliksistäni ja raotan elämääni. Olen tullut vanhemmaksi, jolloin totta kai jututkin hieman muuttuvat ja esimerkiksi arki on viikoittain paljon samanlaisempaa :) Mutta toivottavasti palaat vielä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela