Huhtikuun kauneussuosikit

torstai 2. toukokuuta 2019

*Tuotteet saatu, sisältää affiliate-linkkejä

Apua mihin huhtikuu katosi! Tuntuu, että vasta kuukausi olisi vaihtunut huhtikuuksi ja nyt ollaankin jo toukokuussa. Kuun vaihtuminen tarkoittaa taas menneen kuun kauneussuosikkeja. Viime aikoina olen saanut todella ihania tuotteita kokeiluun ja vihdoin myös käytössä olleita tuotteita loppumaan, eli viime aikoina olen ottanut uusia tuotteita oikein urakalla käyttöön.

BYBI Beauty Bakuchion Booster* on BYBIn tämän kevään uutuus. Boostereita on yhteensä kolme erilaista* ja tämä liila on öljyseerumi, jonka ainesosat ovat 99% oliivi skvalaania (luonnollinen libidi, joka auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa) ja 1% bakuchiolia, joka on luonnollinen a-vitamiinin, eli retinolin lähde. Boosteria voi käyttää iholla sellaisenaan ja johdattaa sen ihoon muiden tuotteiden, kuten kosteusvoiteen tai seerumin joukossa. Ihan super ihana tuote, joka mm. stimuloi kollageenin tuotantoa!

Ikoo on minulle täysin uusi tuttavuus tältä keväältä, mutta se on vienyt sydämeni täysin. Vegaaninen ja eläinkokeeton hiustenhoitosarja sisältää laidasta laitaan sekä muutaman erilaisen harjan. Kirjoittelen myöhemmin Ikoosta paremmin, mutta nyt jo haluan vinkata ihan super hyvästä shampoosta. Ikoo Talk the Detox-shampoo* on todella hyvin hiuksia raikastava ja puhdistava shampoo, joka pesun yhteydessä myös stimuloi  hiuspohjaa ja aktivoi hiutenkasvutekijöitä sen sisältämät kofeiiniuutteen ansiosta. Shampoo pesee hiukset todella puhtaiksi ja jättää ne pehmeiksi ja kiiltäviksi. Näihin kannattaa tutustua ja niitä myydään mm. Stockmannilla ja Sokoksella.

En ole hetkeen innostunut Biothermin tuotteista, mutta nyt poikkeuksen teki Biothermin uutuus, Aquasource Bounce Super Concentrate*Kosteusköyhälle iholle tarkoitettu kevyt geelimäinen voide sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo itseensä kosteutta ja täytelöittää ihoa. Tämä on tosi kiva iholle ennen kosteusvoidetta ja koostumus imeytyy ihoon nopeasti. Tämän normaali hinta on hieman alle 30€, mutta nyt se on tarjouksessa Bangerheadilla alle 22 eurolla.

IT Cosmetics alkoi kiinnostamaan minua siitä lähtien, kun se saapui Kicksiin myyntiin. Sain maahantuojalta muutaman minua kiinnostavan tuotteen kokeiluun, joista on pakko hehkuttaa sairaan hyvää peitevoidetta. En ole oikein koskaan pitänyt voidemaisista peiteaineista, mutta IT Cosmeticsin Bye Bye Under Eye Concealing Pot* on koostumukseltaa jotain ihan mieletöntä. Usein koen, että voidemaiset peiteaineet on hankala levittää, mutta tämän koostumus on paljon kevyempi ja helposti häivytettävissä. Voide peittää todella, siis todella hyvin, tuntuu kevyeltä iholla eikä lähde seikkailemaan omille teilleen silmien alta päivän aikana. Tällä saa myös tulipunaiset finnit näkymättömiin.

Löwengripin tuotteet ovat kiinnostaneet minua jo pidempään ja hiljattain sain käsiini Löwengripin minua kiinnostavia tuotteita. Ensimmäisenä kokeiluun lähti kehuttu Löwengrip Count On Me deodorantti*, joka pitää kainalot raikkaina ja kuivina ilman ihoa kuivattavaa vaikutusta. Minulla on todella herkät ja helposti kuivuvat kainalot, joita jotkin deodorantit alkavat ärsyttämään. Count on Me on toiminut minulla todella hyvin ja tuoksu on miellyttävä. Plussaa annan tälle myös todella kauniista ulkonäöstä!
 

Olipas kiva pitkästä aikaa vinkata hieman erilaisista, ja ennen kaikkea ainakin minulle uusien tuotemerkkien tuotteista. Ihanaa torstain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Inhottava lukea kännykällä blogiasi kun fontti on niin iso! Voisiko sitä pienentää? Ennen tätä uusinta ulkoasun muutosta fontti oli paljon parempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, koitan etsiä, jos saisin muutettua pienemmäksi :(

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela