Maaliskuun kauneussuosikit

perjantai 5. huhtikuuta 2019

*Kaikki tuotteet pr-näytteitä, sisältää affiliate-linkkejä

Moikkamoi! Kuukausi on taas ehtinyt vaihtua ja halusin vielä ennen kolmen päivän minilomaa tulla julkaisemaan viime kuun kauneussuosikit. Olen tosiaan tämän viikonlopun ystäväni Sonjan luona Amsterdamissa ja voi vitsit olen odottanut tätä viikonloppua! Ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa, kuvailua, kivoja ravintoloita ja lauantaina menemme Haarlemiin Sonjan kaverille. Tällainen tyttöjen viikonloppu tulee niin tarpeeseen. Eli ensi viikolla varautukaa siihen, että Hollannin kauniit kanaalit tulevat vilahtelemaan blogissa ja Instagramissa todella paljon!

Seerumit ovat ihan parhaita ja Patykan tämän kevään uutuuksien hyaluronihappoa sisältävä kevyt, mutta megakosteuttava, seerumi oli rakkautta ensi kokeilulla ja olen ehtinyt käyttämään siitä lähes puolet, vaikka sain sen vasta kuukausi sitten. Kevyt ja vesimäinen Patyka Hydra-Booster seerumi* sisältää hyaluronihapon lisäksi mineraalirikasta vettä, valkohytykkä-sienen uutetta ja kasviperäistä bisabolia, joka helpottaa kiristävää tunnetta kasvoilla. Tämä on ihan täydellinen erityisesti lämpimille keleille, koska se sitoo kosteuden ihoon, on kevyt eikä tuki ihohuokosia.

Alkuvuodesta lähtien olin odottanut Mádaran uuden, todella mielenkintoisen Infinity-linjan julkaisua. Infinity-tuotteita on kaksi, joista molemmat sisältävät probiootteja, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta ja kosteustasapainoa. Mádara Infinity Mist Probiotic Essence* on kevyt suihkemainen hoitoneste, jota voi käyttää tonerin tapaan ihon puhdistuksen jälkeen tai pitkin päivää kosteuttamaan ja virkistämään ihoa. Suihkeessa on mukana hyaluronihappoa sekä kasvoperäisiä sokereita ja se myös rauhoittaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta.

Lactobasillus-probioottikantaa sisältävä Mádara Infinity Drops Immuno Seerumi* sopii käytettäväksi erityisesti silloin, kun iho on epätasapainossa esimerkiksi UV-säteilyn rai vuodenaikojen vaihtelelun vuoksi tai henkisistä tai elämäntyyliin liittyvistä stressitekijöistä johtuen. Seerumissa on sienistä peräisin olevaa beeta-glukaania, joka ehkäisee ihon kuivumista, tasapainottaa ihon mikrobiomia sekä vähentää ihon yliherkkyyttä. Tämä seerumi on aika arvokas, mutta jos haluat panostaa yhteen todella hyvään ja riittoisaan seerumiin, suosittelen tutustumaan tähän.

Olen jo pidempään käyttänyt mahdollisimman luonnollisia hammastahnoja ja suuvesiä. Virossa asuessani käytin Ecodenta Black Whitening hammastahnaa*, joka sisältää valkaisevaa aktiivihiiltä. Sain viime kuussa kokeiluun muutamia Ecodentan tuotteita, joista herkille, vihloville hampaille suunniteltu Ecodenta Salt hammastahna* on noussut lempparikseni. Hammastahna sisältää kaliumsitraattia, joka muodostaa suojakerroksen hampaiden ympärille, ja aloeveraa, joka rauhoittaa ikeniä. Hammastahnan sisältämä suola vahvistaa suun limakalvoja.

Olen kokeillut muutamia luonnonkosmetiikan aurinkopuutereita ja Zuii Organic Flora Powder Contour Bronzer Jupiter* on ihan äärimmäisen hyvä! Sävy on mattainen ja neutraali, joten se on todella hyvä kasvojen varjostukseen, Usein puuterimaisissa luonnonkosmetiikan meikeissä huomaa sen, että ne ovat luonnollisia eikä pigmenttiä ole välttämättä tarpeeksi. Tässä sitä kuitenkin on todella paljon, eikä edes huomaa, että käyttää luonnonkosmetiikkaa synteettisen sijasta.

En yleensä tykkää kasvoilta revittävistä naamioista, mutta Shiseido Waso Purifying Peel Off Mask* muutti mielipiteeni ja olen käyttänyt tuota naamiota erityisesti nenän alueen mustapäihin. Söpö kimaltavan pinkki naamio todellakin vetää kaikki liat pois ihohuokosista (en myönnä, että olen taskulampun kanssa analysoinut irronneiden mustapäiden määrää...) ilman, että iho tuntuisi naamion jälkeen kuivalta ja kiristävältä. Suhtaudun todella varauksellisesti Peel Off-naamioihin, mutta tätä uskallan suositella! Ja naamio sisältää Japanilaista basilikaa, joka oli raaka-aineena ihonhoidossa minulle täysin uusi.

Muutamat meikkilempparitkin löytyi viime kuun aikana. Täydellisen punainen Pinch of Colour Matte Velvet Waterless Lip Colour*sävyssä Mia, on vegaaninen ja cruelty-free ja koostumukseltaan vedetön. Huulipuna ei kuivata huulia lainkaan ja huulipunassa on todella paljon pigmenttiä. Tämä oli minulle merkkinä täysin uusi ja mielenkiinto heräsi muitakin sävyjä kohtaan.

Viime kuussa tein todella hyvän meikkivoidelöydön itselle täysin uudelta meikkimerkiltä.  IDUN Minerals Nordic Veil-meikkivoide* on todella pitkäkestoinen, sisältää mineraaleja ja pitää ihon todella kauniin näköisenä. Olen myös treenannut tämä meikkivoide kasvoilla enkä voi muuta kuin kehua sen pitkäkestoisuutta! Toinen IDUN Mineralsin yllättäjä oli Perfect Eyebrows-kulmakarvageeli, jossa kulmakarvoja tuuheuttavia kuituja sekä todella pigmenttinen koostumus. Lisäksi geelin oma aplikaattori on  sopivan pieni, jotta sillä saa muotoiltua kulmia todella tarkasti.

Sellaiset kauneussuosikit tällä kertaa. Nyt suljen läppärin ja suuntaan lennon boardingiin. Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela