Viime viikon parhaat ja ei-niin-kivat

keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Heippa! Viime postaukset ovat olleet todella asiapainoitteisia, joten tällä kertaa kirjoittelen vähän kevyemmästä aiheesta. Iso kiitos muuten kaikista ihanista kommenteista ja  Instagramin yksityisviesteistä, joita olen saanut viime postaukseeni liittyen. Aivan mahtavaa kuulla, kuinka kertomastani on ollut apua ja upeaa, että olette jakaneet kanssani omia mietteitä aiheesta. ❤

Viime viikko oli todella vauhdikas ja hektinen, joten päätin jakaa muutamia parhaita ja ei niin parhaita juttuja viime viikon varrelta. Tietenkin aina kannattaisi keskittyä vain positiivisiin asioihin ja tapahtumiin, mutta toisinaan on hyvä vilauttaa sitä oman arjen kääntöpuoltakin.

Viime viikon parhaat jutut:

Viikko starttasi lounastreffeillä, kivalla työpäivällä ja hyvällä salitreenillä.

Viikon aikana oli paljon kaikkea kivaa menoa, kuten kiva aamun aloitus Urtekramin pressissä, lätkämatsissa käynti työkavereiden kanssa sekä todella mielenkiintoinen ilmastoaiheinen tilaisuus.

Ulkona tuli syötyä todella paljon, joka on aina tosi kivaa. Muun muassa Pupun ja Reloven salaatit, ensimmäisen kerran ikinä Social Burger Jointin hamppari (oli pirun hyvä vegehamppari!), Japanilaista perjantaina sekä sushia lauantaina. Lisäksi aamiainen ja lounas pressitilaisuuksissa. Niin ja sunnutaina vielä Green Hippo Cafessa chiapudding... Nam!

3 Kaverin jäätelölähetys on pakko mainita yhdeksi viikon kohokohdiksi! Kuinka onnelliseksi nainen voi tulla, kun saa pakkasen täyteen jäätelöä! 😍

Lauantaina oli pitkä, mutta huippu aikaansaava päivä, joka vietettiin yhdessä Maijun kanssa kuvaten ja tehden töitä.

Aurinko ja kevätfiilistely!

Löysin vaatekaapista toisiksi nuorimmalle pikkuveljelleni hankkimani joululahjan. Hän ei ollut Suomessa jouluna, emmekä ole nähneet joulukuun jälkeen. Laitoin lahjan postitse ilahduttamaan veljeäni hieman myöhäisenä joululahjana.

Viime viikon ei-niin-kivat tapahtumat:

Tein töitä ihan liikaa ja työtunteja kertyi viime viikolla heittämällä yli 60 tuntia, eikä siihen ole edes laskettuna esimerkiksi presseissä ja muissa tilaisuuksissa viettämääni aikaa. Huh!

Jouduin perjantaina perumaan treffi-illan parhaan kaverini kanssa töiden takia, jotka oli ihan pakko saada valmiiksi.

Nukuin todella monena yönä huonosti ja aivan liian lyhyitä ja katkonaisia yöunia.

Huomasin pinnani olevan hieman kireällä pitkin viikkoa stressin ja tiukan aikataulun takia. Ei kiitos tuollaisia viikkoja ihan heti uudestaan.

Perjantaina podin pientä annoskateutta käydessämme syömässä japanilaisessa.

Kotona vallitsi ihan hirveä kaaos lähes koko viikon. Ei vain ollut energiaa siivota.

En ehtinyt vastaamaan blogin kommentteihin ja se on edelleen tekemättä, koska ihan jokaista hetkeä ei voi käyttää töitä tehden. Nyt pakko keksiä jostain aikaa niihin vastaamiseen!

Siinä oli koottuna muutamia viime viikon kohokohtia ja niitä ei niin parhaita juttuja. Kivaa keskiviikkoa ja palataan perjantaina täällä blogin puolella!


Kuvat Maiju
*Bleiseri kuvauslaina Gina Tricot/Polhem PR

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela