Muutama paras koskaan kokeilemani kosmetiikkatuote ja muita uudehkoja ihastuksia

torstai 21. helmikuuta 2019

Kaupallinen yhteistyö Cocopanda.fi kanssa

Minulla on jo vuosia ollut muutama vakiotuote, joita ostan aina uudestaan ja uudestaan. Parasta vielä on se, että saan lähes kaikki vakiotuotteeni yhdestä verkkokaupasta. Cocopanda.fi on jo vuosia ollut kosmetiikkaa myyvistä verkkokaupoista se, josta tilaan säännöllisesti. Esimerkiksi olen tilannut vuodesta 2016 lähtien Cocopandalta vakio shampoon ja hoitoaineeni, jotka ovat t ä y d e l l i s e t hiustenpidennyksille sekä pörröiselle hiukselle.  Muun muassa se, että omat suosikit voi huoletta tilata suoraan kotiin verkkokaupasta ilman sen kummempaa miettimistä,  on ehdottomasti hyvä puoli omissa lempi tuotteissa. Cocopanda.fi on muutenkin siitä ihan huippu, että sieltä löytää monet selektiiviset ja edullisemmat kosmetiikkatuotteet sekä kampaamolaatuiset hiustenhoitotuotteet edullisesti. Lisäksi toimitus tapahtuu aina todella nopeasti.

Yhteistyössä Cocopanda.fi kanssa pääsin jakamaan teille omia lempi tuotteitani heidän valikoimasta sekä vinkkaan samalla juhla-alennuksesta, jota juhlitaan yli miljoonan asiakkaan kunniaksi. Miljoonan Cocopandalaisen kunniaksi lähes koko valikoima* on vähintään -20 % alennuksessa, mukaan lukien suosikkituotteeni! Juhla-alea vietetään 20.-26.2. välisenä aikana, eli vielä on monta päivää käydä kurkkimassa kivoja tuotteita kokeiluun tai täydentää omia suosikkeja.

Meikkituotteista löydän usein suosikkini meikkipohja- ja huulituotteista, ripsiväreistä sekä tuoksuista. Meikkipohjassa vakiotuotteeni, joka löytyy minulta aina, on jo vuosia ollut Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place-meikkivoide. Useimmiten käytän sävyjä Dawn 2W1 tai 3W1, joista jälkimmäistä useimmiten kesällä tummennan hieman jollain todella kevyellä meikkivoiteella. Nuo W-sävyt ovat keltapohjaisia, mutta lopputulos ei ole todellakaan liian keltainen. Juuri nyt alennuksen aikaan meikkivoide maksaa alle 42 euroa ja se on todellakin jokaisen euron arvoinen!

Huulilla käytän mieluiten super pysyviä huulilakkoja tai -sävyjä. Keväällä tutustuin YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stainiin, joka on pysyvä, siis oikeasti todella pysyvä, nestemäinen huulipuna. Se on ihan parasta, kun voi aamulla punata huulet ja lähes koko päivän voi mennä, syödä ja juoda ilman huolta levinneestä tai rumasti kuluneesta huulipunasta. Rakastan koralliin taittavia, punertavia sävyjä niin arjessa, kuin juhlassakin ja kuvissa oleva, YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain – 18 Coral Clique, on sävyltään, kestoltaan ja koostumukseltaan aivan täydellinen kaltaiselleni kuivahuulelle. Elizabeth Arden Eight Hour Cream Nourishing Lip Balm SPF 20 on taas ollut lempi huulivoiteeni jo kauan. Aikaisemmin omistin tämän peltirasiassa, mutta muoviseen tuubiin pakattu huulivoide on tuhat kertaa käytännöllisempi. Tämä huulivoide on yksiä ainoita, joka oikeasti pitää huulet kosteutettuina pitkää, jopa huulipunien alla ja kaikki huulituotteet levittyvät tuon päälle todella nätisti. Vinkkinä annan, että ennen punan lisäämistä kannattaa painaa liika huulivoide  kevyesti paperinpalaseen ja vasta sen jälkeen levittää päälle puna.

Vaikka pidän aika peittävistä meikkivoiteista, tulee meikkipohjan muuten olla kuulas ja mahdollisimman fresh. Viime aikoina olen ihastunut kaikkiin seerumimaisiin meikkituotteisiin sekä heleyttäviin meikinpohjustusvoiteisiin, jotka tasoittavat ihoa, mutta tekevät peittävästäkin meikkivoiteesta luonnollisen. Shiseido tekee todella laadukkaita pohjameikkituotteita ja yksi aivan ihana Shiseidon tuote on Shiseido Refining Makeup Primer. Ihohuokosia tukkimaton ja dermatologisesti testattu meikinpohjustaja tasoittaa ihon sävyä, häivyttää ihohuokosia ja juonteita. Iho jää meikinpohjustajan jäljiltä hieman heleäksi ja luonnolliseksi. Lisäksi siinä on SPF21 suojakerroin suojaamassa ihoa. Primer ei ole öljytön, joten täysin mattapintaista ihoa hakevalle en tätä suosittele, mutta kuulaasta ja luonnollisesta pohjasta pitävälle tämä voisi olla hyvä match! Primerista on swatch yllä olevassa kuvassa.

Toinen tuote, johon olen hullaantunut, on kotimaisen Lumenen Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Bronzer. Nestemäinen, kevyt aurinkopuuteri toimii kasvojen kevyeen varjostukseen heti meikkivoiteen päälle levitettynä tai sitten luonnollisen ja kuulaan lopputuloksen antavana aurinkopuuterina valmiin meikkipohjan päälle käytettynä. Lempi tapani on töpötellä tuote kostealla meikkisienellä ohimolle, leukalinjaan ja poskien varjokohtiin puuteroidun ihon päälle. Tuote on niin kevyttä, että sen saa työstettyä helposti luonnollisen näköiseksi päivetykseksi ja sopii myös luomille luomivärin korvaajaksi. Kesällä tämä menee aivan varmasti käyttöön koko kasvoille käytettynä ja varmasti ihana tuote meikittömille kasvoille päivetyksen korostukseen!

Vähitellen, alkaessani suosimaan todella luonnollista meikkipohjaa, on nestemäiset poskipunat vakiintuneet käyttöön. Cushion-punat olen ehdottomasti huomannut kaikista helppokäyttöisimmiksi ja niillä on helppo säädellä poskipunan vahvuutta. Ainakin voidemaisilla minulla meinaa helposti käydä niin, että tuotetta tulee aivan liikaa ja lopulta puolet kasvoista on poskipunan peitossa... Lancôme Cushion Blush Subtil on ihanan kevyt Cushion-poskipuna, joka näyttää kasvoilla todella raikkaalta ja heleältä. Mieluiten levitän tämänkin kostealla meikkisienellä kevyesti poskille taputellen. Lempi sävyni kyseisestä tuotteesta on kuvien meikissä käytetty #022 Rose Givrée.

Valmiin meikin viimeistelee tietenkin ripsiväri ja ripsiväreissä suosin ehdottomasti näyttävyyttä ja pituutta antavia ripsivärejä. Cocopandan valikoimasta löytyy unohtunut suosikkini BareMinerals Lash Domination 10-in-1 Volumizing Mascara, jota olen kokeillut ensimmäisen kerran aikoinaan luopuessani ripsienpidennyksestä. Siis vitsit, onneksi muistin uudestaan tämän olemassaolon! Ripsiväri tekee ripsille kaiken, mitä haluan, eikä se lähde lainkaan varisemaan tai leviämään päivän aikana. Ei edes liikunnan aikana hikoillessa. Rakastan BareMineralsin tuotteita ja heidän tuotteeksi tämä ripsiväri ei edes ole hirveän kallis, sillä nyt sen saa Cocopandalta alle 22 eurolla. Kuvissa minulla on kyseistä ripsiväriä muutama kerros yläripsissä ja ihan kevyesti alaripsissä.

Kaiken viimeistelee tietenkin hajuvesi ja pakko suositella yksinkertaisessa, ja siksi juuri älyttömän kauniissa, pullossa olevaa Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Eau De Parfum -tuoksua. Sydäntuoksu tulee myskistä, ruususta ja pionista, mutta tuoksu on aika kevyt siitä huolimatta ja sopii hyvin myös päiväkäyttöön. Tuoksua kuvataan sensuelliksi ja sitä se todellakin on. Tätä on tullut viime aikoina käytettyä kaikista eniten niin päivällä, kuin illallakin. Ihana, ihana, ihana ja kivaa vaihtelua yleensä käyttämiini raikkaisiin ja vesimäisiin tuoksuihin. Cocopandalla on tuoksuja aivan huippuhinnalla, joten suosittelen kurkistamaan, jos oma lempi tuoksu löytyisi heidän valikoimasta.

Hiustenpidennysten hoidossa vakiotuotteitani ovat olleet jo monta vuotta Smooth Sexy Hair Sulfate-Free Smoothing Shampoo and Conditioner sekä Wella XP Luxe Oil Reconstructive Elixir. Näitä molempia löytyy kotoani aina, vaikka käytänkin välillä muitakin tuotteita hiuksiini. Tai hoitoaineen kohdalla en tee poikkeusta, vaan Smooth Sexy Hair-hoitoaine on ainoa hoitoaine, jota käytän. Se vain on ihan paras!


Kuten aikaisemmin jo mainitsin, Cocopandan juhla-alennus, jonka kunniaksi lähes koko valikoima* on vähintään -20 % alennuksessa, on voimassa 20.-26.2. välisenä aikana. Ostoksille Cocopanda.fi verkkokauppaan pääset tästä!


*Alennukset eivät koske merkkejä: ByNoor, the Ordinary, Nordic Style & Beauty.
Laura Mercier -15 %. YSL, Estée Lauder, Clinique & Olaplex -10 %)

2 kommenttia:

  1. Hei kiitos shampoo- ja hoitsikkavinkistä!
    Ja ihan mieletön toi huulipuna, sopii toi sävy sulle ihan tosi kauniisti! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela