Minun ensimmäinen...

tiistai 26. helmikuuta 2019


Minun ensimmäinen ajatukseni eilen oli pieni kiukutus aikaisesta herätyksestä. Takana oli pari todella vähillä unilla vedettyä yötä.

Ensimmäinen puhelimen sovellus, jonka katson aamuisin on yleensä Instagram. Se menee edelle jopa silloin, vaikka puhelimessa odottaisi lukematon Whatsapp-viesti.

Minun ensimmäinen ulkomaanmatka ilman vanhempia oli lukiota edeltävä kolmen viikon kielikurssi Brightonissa. Oli aika jännää olla niin kauan reissussa ilman aikuisten valvontaa!

Ensimmäinen paras ystäväni oli Sara, jonka olen tuntenut lähes syntymästä lähtien.

Ensimmäinen ihminen, jolle laitoin eilen viestin oli Cristiina. Viestissä ei tainnut olla edes mitään fiksua, koska kyseessä oli ääniviesti, jonka laitoin heti herättyäni ja puolet siitä oli haukottelua...


Minun ensimmäinen autoni oli punainen Toyota Aygo. Vitsit, vieläkin nousee hymy huulille autoon liittyvien hauskojen muistojen takia, jos näen jossain kyseisen auton. Aygolla jäätiin muun muassa kiinni lumihankeen, ajettiin ojaan, ajettiin muutama kolari, peruutettiin vanhempieni autoa päin ja saatiin muutama huomautuskin  pienestä ylinopeudesta.

Ensimmäinen julkkisihastukseni on varmaan ollut joku Backstreet Boysien jäsenistä. Apua, en muista yhtään kuka! Myös The Rasmuksen Lauri ja Heath Ledger ovat olleet aikoinaan ihastuksiani.

Minun ensimmäiset oikeat treffit olivat varmaankin ensimmäisen poikaystäväni kanssa. Olin sitä ennen nähnyt joitakin poikia kahden kesken, mutta ehkä kuitenkin kaikista eniten oikeat treffit olivat juuri ne ensimmäisen poikaystäväni kanssa olleet. Tai kuinka "oikeiksi" nyt puistossa hengailua voi sanoa, mutta silti!


Minun ensimmäinen lävistykseni olivat korvareiät, jotka on laitettu minulle jo alle vuoden ikäisenä.

Ensimmäinen poikaystäväni oli todella rakastava, huolehtiva ja ihan täydellinen ensimmäiseksi seurustelusuhteeksi. Aloimme seurustelemaan elokuussa, juuri ennen yhdeksännelle luokalle menoa, ja olimme yhdessä reilu 1,5 vuotta.

Minun ensimmäinen työpaikkani oli varmaankin satunnaiset auttamiset jäähallin kioskissa, mutta ensimmäisen työsuhteen solmin sille kesälle, kun olin juuri täyttänyt 18. Olin kesän Philipsin valaisintehtaassa ja kesän aikana tuli todettua, ettei liukuhihnatyö ole todellakaan minua varten.

Minun ensimmäinen rakkauteni oli ensimmäinen poikaystäväni.


Ensimmäinen oma lemmikkini oli kilpikonna, jonka nimi oli Minttu. Sen jälkeen minulla oli nuorempana paljon kaloja, muun muassa kultakaloja, gerbiilejä, hamstereita ja marsuja.

Minun ensimmäinen lempinimeni oli Mikke, jota lähimmät perheenjäseneni käyttävät edelleen.

Ensimmäinen asia, jonka teen tullessani kotiin on vaatteiden vaihtaminen. En vain pysty olemaan "oikeat" vaatteet päällä kotona. Usein rintaliivit lähtevät päältä tai vaihtuvat pehmeään alustoppiin ja vaatteiksi vaihtuu jotain mukavaa.

Minun ensimmäinen harrastukseni oli baletti. Tosin en tainnut harrastaa sitä kovin kauaa, koska en muista siitä itse yhtään mitään! Ratsastus oli ensimmäinen harrastukseni, jota harrastin pitkään - säännöllisesti lähes 10 vuotta. Edelleenkin käyn ratsastamassa satunnaisesti, mutta valitettavasti säännölliselle heppailulle ei ole aikaa.

Kivaa tiistaita kaikille!

Kuvat Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela