Kivointa on kiitollisuus

lauantai 23. helmikuuta 2019

Mistä yksinkertaisesta asiasta olet kiitollinen?
Ensimmäisenä tulee mieleen oma työtilanne. Työ on niin suuri osa elämäämme ja monelle asia, jota nyt vain on pakko tehdä, jotta saa rahaa. Tästä syystä olen kiitollinen, että voin sanoa tekeväni tällä hetkellä unelmatyötäni.

Mistä asiasta olet kiitollinen, mitä sinulla on nyt, muttei ollut vuosi sitten?
Uusista, mega inspiroivista ihmisistä ympärilläni, joilla on samoja intohimon kohteita ja tulevaisuuden uratavoitteita, kuin minulla.

Kerro jostain vierailemastasi paikasta, jossa käymisestä olet kiitollinen.
Olen kiitollinen, että lähdin muutama vuosi sitten Etelä-Afrikkaan toteuttamaan silloisen unelmani Personal Trainerin koulutuksesta. Tuo maa ja siellä tapaamani ihmiset jättivät ikuisesti jäljen minuun hyvässä mielessä. Myös siellä kohtaamani asiat, muun muassa rasismin näkeminen niin läheltä, laajensi todella paljon maailmankuvaani sekä vahvisti tahtoani kohdella ihan jokaista tasavertaisesti.

Kerro asia, jota odotat?
No kunnon kevättä ihan ehdottomasti!


Mistä kaikesta olet kiitollinen kehossasi ja terveydessäsi?
Kehossani olen kiitollinen tietenkin sen toimivuudesta ja rajoittamattomasta toimivuudesta. Pinnallisempina asioina voisin mainita pitäväni reisistäni ja olevani kiitollinen, ettei kaltaisellani herkkupepulla ruokavalio näy välittömästi reisissä, koska rakastan käyttää hameita, mekkoja ja shortseja. Terveydessä olen onnellinen siitä, että tällä hetkellä henkinen hyvinvointi on mallillaan ja siitä, että pitkä kuukausien sairastelukierre on selätetty. 

Mistä saavutuksestasi olet ylpeä?
Pakko sanoa, että tästä blogista ja siitä, miten olen tehnyt tästä todella suuren osan elantoani kaikista ennakkoluuloista huolimatta. Ihan juuri tulee 11 vuotta täyteen bloggaamista samalla nimellä ja minulta löytyy edelleen intohimoa sekä koko ajan suurempia tavoitteita blogini ja someni kehittämiseen.

Mistä arkea helpottavan asian hallitsemisesta olet kiitollinen?
Olen todella hyvä aikatauluttamaan asioita, joka tekee toisinaan todella hektisestä elämästäni yksinkertaisempaa. Olen myös kiitollinen, että osaan edelleen käyttää paperikalenteria. Koko viikon menot ja tehtävät on vain ihan pakko nähdä yhdellä aukeamalla!

Mistä saamastasi olet kiitollinen?
Olen kiitollinen kasvatuksestani, joka on opettanut minut arvostamaan asioita, joita perheeni on minulle antanut ja jotka eivät ole itsestäänselvyyksiä kaikille. En ole koskaan päässyt helpolla, minua on vaadittu perustelemaan valintojani ja nuorempana vähän jopa kapinoin liian tiukkoja sääntöjä vastaan. Aikuistuessani kasvatus vaihtui minun valintojeni ymmärtämiseen ja tukemiseen, josta olen kiitollinen. On mahtavaa, että koko elämäni olen pystynyt pyytämään neuvoja perheeltäni, jos olen itse ollut epävarma. Olen aika ylpeä vanhemmistani ja koko perheestäni, koska ei kaikki kasvatus kait ihan hukkaan ole mennyt!


Mikä tai kuka tekee olosi turvalliseksi?
Turvallisimmaksi oloni tekee tunne, että lähimmäiseni ovat aina puhelimen päässä ja tieto siitä, että on joku, jolle voin kertoa, jos minulla on paha olla.

Mistä pidät työssäsi?
Monipuolisuudesta ihan ehdottomasti! Tällä hetkellä teen vähän kaikkea ja puuhaan vähän kaiken parissa, niin palkkatyöläisenä, kuin kevytyrittäjänäkin. Juuri se oikeastaan on ihan parasta, että aina on jotain tekemistä ja aina voi ideoida jotain uutta haastetta. Lisäksi pidän todella vapaasta työajasta.

Mistä perinteestä olet kiitollinen?
Meidän jouluaatosta. On ihan parasta, että edelleen koko sisarusporukkani kerääntyy yhteen jouluna.

Mistä luonteenpiirteestäsi olet kiitollinen?
Avomielisyydestä.


Minkä virheen tekemisestä olet kiitollinen?
En haluaisi ajatella tehneeni virheitä elämän aikana. Mutta on paljon asioita, jotka olisi ehkä voinut jättää välistä. Tietenkin pienempiä, inhimillisiä virheitä on tullut tehtyä, esimerkiksi työssä tai opiskelujen aikana (ja ihmissuhteissa!), joista olen lähes aina oppinut jotain. Ehkä näiden pienien virheiden tekemisestä ja niiden kautta opitusta olen kiitollinen?

Mistä taitoja sinulla on, joista olet kiitollinen?
Osaan kuunnella ja viettää aikaa ihmisten kanssa hiljaisuudessa ilman kiusaantuneisuutta. Hiljaisuudessa on mielestäni jotain todella kaunista ja ihmisten välistä luottamusta.

Kerro jokin viimeaikainen asia, jonka tekemisestä olet kiitollinen?
Siitä, että olen rohkeammin alkanut ystävystymään samaa alaa tekevien ihmisten kanssa ja vitsit, että tiedä kuinka täynnä olen kaikkia ideoita! Viime viikkoina olen saanut paljon uusia tuttuja ja kavereita, joka on tuonut elämääni todella paljon hyvää ja positiivista.

Kerro kolme asiaa, joista olet kiitollinen tänään.
Olen kiitollinen edelleenkin eilisestä, joka oli todella kiva, vaikkakin pitkä blogityöpäivä. Lisäksi olen kiitollinen, etten tunne itseäni väsyneeksi, vaikka nukuin taas todella huonosti ja aivan liian vähän. Viimeisimpänä olen kiitollinen tästä rauhallisesta aamusta, jota vietän juuri nyt tehden asioita, joista pidän.


Ihanaa lauantaita ja viikonloppua!


Takki H&m
Housut Topshop
Laukku Lauren Ralph Lauren (Maijun)

Kuvat Maiju

3 kommenttia:

 1. Hei hitsi miten upee tää keltainen takki on, wow! <3 Tosi kiva postaus myöskin, taidanpa nappaa idean talteen :)

  https://nouw.com/ellavilhelmiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö!!! Ihan huippulöytö Facebook-kirppikseltä :)

   Poista
 2. Kiva kirjoitus, kiitos siitä! Tyttäreni työskentelee media-alalla ja on pohtinut juurikin mahdollisuutta toimia kevytyrittäjänä. Tuo työajan vapaus ja joustavuus ovat varmasti mahtava juttu. Olen muuten kanssasi täysin samaa mieltä siitä, että hiljaisuus on kaunista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela