Perjantain randomit

perjantai 18. tammikuuta 2019

Olen alkanut haaveilemaan taas hieman vaaleammasta tukasta. Menen helmikuun alussa kampaajalle, jolloin voi olla, että ainakin hiusten pituudet tulevat muuttumaan raitojen avulla vaaleammaksi. Nyt oikeasti vannon, etten palaa T A A S lähes välittömästi tummanruskeaan!

Havahduin tänään siihen, että heräämisestäni seuraavat 30minuuttia ovat lähes aina täysin samaa rutiinia: Herään, katson kelloa, selaan nopeasti somen ja sähköpostit, menen vessaan, avaan ikkunan, petaan sängyn, avaan keittiössä läppärin ja lähden koiran kanssa ulos. Joka ikinen aamu, jos olen kotona.

Toinen (tai siis sadas...) rutiinijuttuni on kävellä tiettyä reittiä salille, mutta en kävele samaa reittiä lähes ikinä takaisin kotiin. En tiedä mistä tämäkin oikein johtuu!

Olen ihan kyllästynyt niin sanottuun Picture perfect-elämään. Varsinkin somessa, niin blogeissa kuin Instagramissanikin, skippaan liian silotellut blogit ja profiilit, koska ei vain kiinnosta täydelliset asetelmat tai kodit, jossa kaikki on harkittua. En muutenkaan välitä kummemmin luksuksesta elämässä, kuten siitä, että matkoilla majoitus pitäisi aina olla huippukalliissa hotellissa tai ravintolat olisivat aina keskivertoa kalliimpia, ei liikuta julkisilla ja niin edelleen. Käytän mieluummin ylimääräisen rahan esimerkiksi elämyksiin, laitan säästöön tai matkan aikana johonkin muuhun.

En pysty alkaa nukkumaan,  ellen laita puhelinta äänettömälle. Joskus olen koittanut alkaa nukkumaan laittamatta äänettömälle, mutta en vain pysty, vaan pakko napsauttaa puhelin äänettömälle.

Takki Fjällräven (saatu Partioaitalta)/Housut Vila/Kengät Timberland

Meinaan todella usein jo torstaisin toivottaa sähköposteissa hyvää viikonloppua. Jotenkin sormet meinaavat näppäillä sen lähes itsestään sähköpostin loppuun. Argh super ärsyttävää, koska monta kertaa näin pääsee tapahtumaan! Ylipäätänsä olen aika urpo sähköpostittelija ja teen noloja mokia, kuten laitan vahingossa tervehdykseen väärän nimen, vaikka tarkistan vastaanottajan useasti...

Tämä on ehkä enemmänkin unpopular opinion, mutta pidän rakenne- ja geelikynsiä rumina. Minulla ei ole koksaan ollut kynnet laitettuna kynsilakkaa tai geelilakkausta enempää, enkä edes haluaisi kokeilla. Yksiväriset, lyhyehköt kynnet ovat omaan silmään kauneimmat.

Miksi ihonalaiset finnit tulevat aina samaan kohtaan? Tälläkin hetkellä minulla on vuoden sisään ties monettako kertaa samassa kohdassa, nenän varren lähellä, iso ihonalainen finni. Niin Ä R S Y T T Ä V Ä Ä !!!

Olen jo pidempää haaveillut salaa mesolankojen kokeilemisesta leukalinjaan, vaikka muuten en tällä hetkellä tekisi todellakaan esimerkikiksi kasvoihini mitään täyteaine- tai botoxhoitoja. Todennäköisesti en tule koskaan kyseistä toimenpidettä kokeilemaan, mutta kiehtoisi kovasti kokeilla.

Ihan viime aikoina olen havahtunut siihen, että olen aloittanut ihmeellisen itsekseen ääntelyn. En tajua mistä tämä on tullut ja teen sitä yksikseni, että muidenkin seurassa. Varsinkin, kun keskityn johonkin. Ääntelyt ovat vielä ihan ihmeellisiä tuhahduksia tai kurkkuääniä...

Näiden myötä toivottelen kaikille kivaa perjantaita ja viikonloppua!

Kuvat Jutta

2 kommenttia:

 1. Olipas hauskaa luettavaa, lisää näitä :) mäkin pidän rakennekynsiä ja sekä pitkiä kynsiä ylipäätään jotenki rumina ja kotkamaisina! :-D sulle sopii tosi nätisti myös vaaleat hiukset! :)

  -Janmaaru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Eli tuun tekemään tällaisia useammin 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela