Mistä olen onnellinen juuri nyt?

torstai 3. tammikuuta 2019

Valoisammista päivistä. Miten nämä pienetkin lisääntyneet valonpilkahdukset voivat saada mielialan niin paljon korkeammaksi?

Töiden pariin palaamisesta. Vaikka lomailu on kivaa, olen alkanut jo kaipaamaan hieman aktiivisempia päiviä. Tällä viikolla olen alkanut virittelemään mielentilaa takaisin töihin.

Tammikuusta kokonaisuudessaan. Tammikuun aikana on paljon kaikkea huippua puuhaa, joten tämä kuukausi tulee olemaan ihan super!

Keskellä viikkoa vietetystä leffaillasta. Miksei useammin tule mentyä keskellä viikkoa elokuviin?

Tämän päivän perhelounaasta Porvoossa. Porvoo on aina yhtä ihana! Ja tietenkin perheen kanssa vietetty aika.

Rennosta loppuviikosta. Viikonlopuksi ei ole suunnitteilla yhtään mitään tiukkaa aikataulua, joten saan fiiliksen mukaan tehdä sitä, mikä tuntuu hyvältä.

Hyvin kulkevasta treeni-innosta. Enää salille ei tarvitse raahautua väkisin.

Todella hyvässä kunnossa olevasta ihosta. Huh, ei sitä aina meinaa muistaa miten ruokavalio vaikuttaa ihoon. Joulukuu meni ilman suunnittelua vähemmällä herkuttelulla, joka on näkynyt ihossa huimana muutoksena. Pitkästä aikaa kasvojen iho näyttää oikeasti hyvinvoivalta.

Työkollegoista. Vietimme eilen Jutan kanssa työ- ja kuvaustreffit. Vaikka pidän töiden tekemisestä yksin, saa siitä yllättävän paljon energiaa, kun läsnä on toinenkin ihminen. Vaikka usein tällaiset treffit ovat molempien osalta hiljaista omien juttujen parissa puuhastelua, aistii toisen läsnäolon positiivisena energiana.

Vilkastuneesta sähköpostin saapuneet-kansiosta. Joulun aikana tuntui todella omituiselta, kun sähköpostien osalta oli niin hiljaista. Nyt on taas kotoisa olo, kun aamun voi aloittaa kahvikupilla ja meileihin vastaamisella. Joulun aikaan sähköposti täyttyi lähinnä nettikauppojen spämmiviesteistä, jotka lensivät samantien roskakoriin.

Vuodesta 2019. Okei, eihän tätä päivää ole eletty kuin pari päivää, mutta tähän mennessä vuosi on kohdellut minua oikein hyvin ja odotukset ovat edelleen korkealla tämän vuoden suhteen!

Uudesta kalenterista. Enhän ole ainoa, joka on aina innoissaa, kun käyttöön saa ottaa uudenkarhean, tyhjän kalenterin, jota saa alkaa täyttämään? Tänä vuonna kalenterini on vielä erityisen kaunis, joka on antanut tulevien viikkojen suunnitteluun oman lisäekstransa.

Aamulla löytyneestä kahvipaketista. Luulin, että kahvi oli loppunut, mutta keittiöstä löytyi avaamaton kahvipaketti.  Jes, ei tarvinnut taas mennä alakerran kauppaan ostamaan kahvia yökkärissä.

Kivaa torstaita kaikille!

Kuva Jutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela