Maanantailista

maanantai 7. tammikuuta 2019

Mitä söit aamupalaksi tänään?
Hei ihan oikeasti! Seuraavalla kerralla deletoin tämän koko kysymyksen tästä haasteesta! Söin nimittäin taas sen Bulletproof-kahvin proteiinijauheella sekä nappasin hiemän myöhemmin vitamiinit. Tiedättekö muuten, että kahvi tai tee heikentää muun muassa raudan sekä monien muiden hivenaineiden imeytymistä, jos ne nautitaan samaan aikaan?

Miltä näytät tänään?
Aamulla treenin jälkeen näytin hikiseltä ja räjähtäneeltä, mutta tulen toivottavasti näyttämään freshiltä, koska tänään palailen lomailujen jälkeen tekemään töitä myös toimistolle. Vaikka meitä on pieni, rento porukka, on kiva vähän panostaa, kun lähtee kotiovesta ulos tekemään töitä.

Päivän suunnitelmat?
Salitreeni ja blogin päivitys oli listalla, joten ne on nyt hoidettu. Muut tämän päivän suunnitelmat ovat ainakin töiden tekeminen toimistolla, jonne suuntaan kunhan olen saanut meikattua ja puettua sekä illaksi on ehkä ohjelmaa.

Mitä odotat tältä viikolta?
Tällä viikolla on tulossa kaikkea kivaa. Töiden parissa menee iso aika, mutta odotan ja olen odottanut kovasti kunnolla arkeen palaamista. Lisäksi tämän vuoden pressipäivät starttaavat heti keskiviikkona, kalenterissa on pari palaveria, keskiviikkona kampaaja ja sunnuntaina heti aamusta lähden pariksi päiväksi Lontooseen. Vilkas ja tiukka viikko tulossa!

Mitä aiot syödä tällä viikolla?
Jaa-a, en ole miettinyt asiaa sen enempää. Näillä näkymin suuntaan jonain päivänä kaverin kanssa lounaalle, mutta muuten, Lontoota lukuunottamatta, taidan olla oman kokkausinspiksen (tai siis sen puuttumisen) varassa.

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?
Argh, en ole vieläkään saanut aikaiseksi edes aloitettua kirppisvaatteiden hinnoittelemista, joten sen haluan tehdä tällä viikolla ASAP. Onneksi kirppispöytäni alkaa Punavuoren Patinassa vasta perjantaina, joten onhan tässä vielä aikaa... Ja yksi juttu, jonka haluan ehdottomasti tehdä, on muistaa rentoutua kiireisen viikon keskellä. Niin ja olisi tosi kiva ehtiä käymään Lux Helsingissä katsomassa edes muutama valotaideteos!

Ihanaa maanantaita ja uutta alkanutta viikkoa kaikille!

Kuva Jutta

2 kommenttia:

 1. Hyvää kirppis-myyntiä toivottelen, toivottavasti sait hinnoiteltua vaatteet, harmi kun asun sen verran kaukana etten pääse ostoksille :)
  t. Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ehdin onneksi tehdä kaiken ajoissa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela