Ihana merenneitonaamio ja pari sanaa holistisesta elämäntavasta

sunnuntai 20. tammikuuta 2019

*Tuote saatu, sisältää mainoslinkkejä

Olen välillä todella kitsas käyttämään joitakin kosmetiikkatuotteita, koska niiden pakkaus on niin kaunis. Vaikka tiedän, ettei kosmetiikka säily ikuisesti, ei joitain tuotteita millään raaskisi käyttää, koska ne ovat niin kauniita. Etenkään silloin, jos tuote on sekä kaunis että hyvä. Toivoo vain, että tuote kestäisi ikuisesti. Tietenkin voisin ostaa tuotteen ilostuttamaan minua uudestaankin, mutta siitä huolimatta tekisi mieli vaalia ja säästellä omaa yksilöä. Näin minulla meinasi käydä Leahlanin merenneitonaamion kanssa.

Sain alkutalvesta Jolielta* muutaman tuotteen kokeiluun ja kuvien Leahlani Mermaid Mask* on vienyt sydämeni täysin. Siis oikeasti. Katsokaa kuinka kaunis tuo pakkaus on! Jos joku väittää, ettei kaunis pakkaus tee ihonhoidosta kivempaa, on hyvin väärässä. Kyllä se kaunis ulkomuoto tekee tuotteen käyttöön oman fiiliksensä.

En ole halunnut mainita tätä naamiota kuukauden suosikkituotteiden joukossa, koska mielestäni tämä ansaitsee täyden huomion itseensä. Superfoodeja, kuten spirulinaa ja chlorellaa, ja hunajaa sekä eteerisiä öljyjä sisältävä naamio tekee kasvoista super kosteutetut ja kirkkaat. Mermaid Maskin raaka-aineet kosteuttavat ihoa, rauhoittavat ihotulehduksia sekä tasapainottaa ihon talintuotantoa samalla lukiten kosteuden ihon sisälle. Naamion koostumus on todella paksua ja jotta sen saa levitettyä kasvoille, tulee sitä hieman pehmentää pienellä määrällä vettä. Tämä muuten tekee naamiosta todella riittoisan, koska koko kasvoille riittää noin sormenpään kokoinen määrä.

Leahlani on havaijilaista artesaani-luonnonkosmetiikkaa, jonka raaka-aineet tulevat Havaijin luonnosta. Tuotteet saivat alkunsa, kun Leahlanin perustaja kärsi pahasta aknesta ja tutustui holistiseen, kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon. Holistisen ihonhoidon a ja o ovat luonnolliset ihonhoitotuotteet, sillä holistisen elämäntyylin harjoittamisessa on tärkeää tehdä vastuullisia valintoja. Luonnonkosmetiikka on eettiseltä ja ekologiselta kannalta synteettistä kosmetiikkaa parempi valinta, joten ihoa tulee helliä ja hoitaa laadukkailla, luonnollisilla tuotteilla.

Holistinen ihonhoito sisältää kasvojen puhdistamisen hellävaraisella, ihon sebum-kerrosta vahingoittamattomalla puhdistustuotteella, ravita ihoa öljyillä, valita tuotteita, joiden raaka-aineet olisi teoriassa mahdollista poimia itse, välttää ihon liiallista kuorimista sekä muistaa ihon suojaaminen vahingollisilta auringonsäteiltä.

Tämä menee taas vähän "hihhuloinniksi", mutta ehkä oma utelias suhtautumiseni holistiseen elämäntapaan sai minut pitämään ja kiinnostumaan Leahlanin tuotteista. Vasta tuotteiden kokeilun jälkeen luin enemmän tarinaa tuotekehittelyn ja brändin takaa, mutta jollain tapaa uskon siihen, että tietyt energiat vetävät toisiaan puoleensa. Niin ihmisiä, kuin asioitakin. Olen jo pidempään noudattanut enemmän tai vähemmän holistista elämäntapaa, jossa mieltä ja kehoa hoidetaan kokonaisvaltaisesti esimerkiksi energiahoidoilla, meditaatiolla ja ylipäätänsä olemalla tietoisia omasta itsestään sekä ympärillä olevasta. Kaikkea ei tarvitse pystyä perustelemaan järjellä, vaan se, miltä sisimmässä tuntuu, on tärkeämpää. Sielun kuunteleminen lisää elämänlaatua verrattuna siihen, että tekisi kaikki päätökset järjellä. Minulle on tärkeää yhdistää sielu mieleeni ja kehooni sekä uskaltaa luottaa intuitiooni.

Sainpas taas  vahingossa yhdistettyä kasvonaamiosta kertovaan tekstiin kaikkea aivan muuta! Toivottavasti aihe kiinnosti tämän ihanan naamion lisäksi. Kaikki Jolien valikoimassa olevat Leahlanin tuotteet voitte kurkata täältä* ja Joliella on voimassa vielä tämän päivän hyvä kampanja, jossa saa vähintään 50€ tilaukseen alennuksen.

Ihanaa sunnuntaita!


2 kommenttia:

 1. Leahlani on ollut kauan mun to-try listalla! Muistaakseni olen kokeillut näytteen siitä 'mansikkanaamiosta' ja tykkäsin tosi paljon. Jos tämä hawaiimerkki oli sun makuun niin oletko kokeillut jo Mahaloa? Se on toinen Hawaiilta kotoisin oleva luonnonkosmetiikamerkki, joiden tuotteet on selkkää luksusta käyttää!

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan! Leahlani on ihana ❤ Mahalo ei ole tuttu, mutta pitääkin kurkata. Kiitti vinkistä 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela