Annoin mahdollisuuden violetille ripsivärille

lauantai 26. tammikuuta 2019

*Ripsiväri saatu

Olen vihdoin sujut sen kanssa, että olen todella surkea tekemään silmämeikkejä. Ette edes arvaa kuinka monta tuntia olen käyttänyt elämästäni meikkitutoriaaleihin, yrittänyt seurata ohjeita ja epäonnistunut. Hyväksynyt, että tämä ei ole mun juttu, pyyhkinyt meikit pois ja laittanut tilalle neutraalin silmämeikin. Mutta tällä viikolla lähdin lanseeraustilaisuuden inspiroimana kokeilemaan jotain vähän erikoisempaa, mutta arkeen super hyvin sopivaa juttua - värillistä ripsiväriä.

Minulle on vuosien aikana presseistä kertynyt värillisiä ripsivärejä, mutta useimmiten olen antanut ne suoraan eteenpäin tai kokeillut itse kerran tai pari. Usein niiden sävy ei ehkä ole ollut juuri se minun oma juttu ja niiden käyttö on jäänyt vain kokeiluksi. Olin tällä viikolla Shisheidon uutuuksien lanseeraustilauksessa, josta sain mukaani muun muassa maaliskuussa markkinoille tulevan Shisheido Controlled Chaos Mascara Ink-ripsivärin* kolmessa eri sävyssä. Mustan lisäksi kyseisestä maskarasta lanseerataan sävyt sininen Sapphire Spark, violetti Violet Vibe ja smaragdinvihreä Emerald Energy. Kuulostaa mielenkiintoiselta ja jotkut todellakin rokkaavat värillisiä ripsivärejä ja ylipäätänsä näyttäviä silmämeikkejä, mutta itse olin epäileväinen ja kotona mietin, tuli saatua pari turhaa tuotetta kotiin pyörimään.

Olen huomannut, että violetin sävyt sopivat silmieni väriin ja aika usein käytän violetin ja malvan sävyisiä luomivärejä. Hillittynä tosin, mutta jotain värikkäämpää kuitenkin. Violetti ripsiväri jäi pyörimään mieleeni ja päätin antaa sille mahdollisuuden hillityssä meikissä. Käytän vaihtelevasti ripsiväriä alaripsissäni, koska musta ripsiväri tekee välillä silmistäni omaan makuun liian vahvat, mutta aina toisinaan tulee laitettua ripsiväriä myös alaripsiin. Shiseidon Violet Vibe näyttää ripsiväriharjassa todella intensiiviseltä ja lähtiessäni testaamaan sen toimivuutta alaripsissä, olin hieman jännittynyt onko jälki selkeästi todella violetti.

Siis vitsit! Onneksi kokeilin, koska violetti, ja miksei muutkin värilliset ripsivärit, toimi alaripsissä ihan täydellisesti! Sävy ei ollut liian  selkeä ja positiivisena yllätyksenä se näytti lähes mustalta, muttei kuitenkaan liian intensiiviseltä sellaiselta. Eli todellakin nappituote arkimeikkiinkin ja halutessaan värin saa intensiivisemmäksi lisäämällä väriripsarin mustan ripsivärin päälle. Muutenkin ripsivärin harja ja värin koostumus ovat todella hyviä. Ripsivärin luvataan olevan suttaamaton ja pysyvän ripsillä siistinä 24 tuntia. Kahden koko päivän kestävän testauksen perusteella  ripsiväri ei ole lähtenyt varisemaan lainkaan poskille tai suttaantunut alaluomille. Alaripsiin olen laittanut ripsiväriä vain yhden kerroksen (kuten näissäkin kuvissa) ja Controlled Chaoksen luvataan tuovan ripsille jopa 250% lisää tuuheutta ja 47% lisää pituutta jo yhdellä kerroksella. Nyt vähän harmittaa, että aukinaisena on useampi ripsiväri, koska en malta odottaa tästä ripsiväristä mustan sävyn käyttöönottoa! Tämä on varmasti kesällä ihan super, koska sävy ei todellakaan lähde varisemaan ja suttaantumaan, vaikka hieman hikoilisikin.

Ripsarin suositushinta tulee olemaan noin 34,50€ ja kuten maintisin, tulee se Suomessa myyntiin maaliskuun alussa. Shisheidon meikit eivät olleet minulle ennestään kovin tuttuja, mutta nyt paria huulipunaa ja tätä ripsiväriä kokeilleena innostuin näistä todellakin! Shisheidollahan on pari todella paljon kehuttua meikkivoidetta, joista täytyy nyt ehkä viimein hakea testerit kokeiluun.

Oletteko te kokeilleet värillisiä ripsivärejä ja mitä mieltä olette niistä?

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Ja mitä huulipunaa sulla on? ihana sävy!😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Huulilla on näissä kuvissa Palladio High Intensity Lip Balm sävyssä Ramblin Rose :) Saa mm. Hehkusta

   Poista
 2. Värilliset ripsarit ovat jotenkin aina vähän "karmineet" mua.. Johtuu mahdollisesti siitä, että meidän tarhaopella oli aina sähkönsinistä ripsaria! Toi smaragdin vihreä kuulostaa kyllä mielenkiitoselta. Kokemusta Shiseidon meikeistä on entuudestaan ja ovat aiakin laadukkaita! Ehkäpä päädyn testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Jännä miten noinkin pieni asia voi jättää traumat :D Suosittelen ehdottomasti testaamaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela