12 x kolme asiaa tällä hetkellä

sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Heippa! Tämä viikonloppu mennään postausten osalta kevyemmissä tunnelmissa. Viikolla tuli sen verran asiapainoisempia tekstejä, joten oli kiva tasapainoittaa tämä viikonloppu kepeämmillä jutuilla. Luonnoksissa pyörii muutama syvällisempi teksti, mutta päätin jättää ne vielä odottamaan sopivaa hetkeä julkaisulle ja sen sijaan keskittyä tänä viikonloppuna positiivisiin, kevyisiin ja helppoihin aiheisiin. Olen tainnut julkaista tämän saman haasteen jo aikaisemminkin, mutta samapa tuo!

3 Asiaa, joista pidän erityisesti tällä hetkellä:
Arjestani, rauhallisesta mielentilastani ja klassisen musiikin soittolistoista tehdessäni töitä tai muuta keskittymistä vaativaa.

3 Asiaa, joista en pidä tällä hetkellä:
Inhottavasta irtolumesta jalkakäytävillä, kodin nurkassa lojuvasta tavarakasasta, joka odottaa viemistä ullakkokomeroon enkä myöskään kovista pakkaspäivistä.

3 Asiaa, jotka teen tänään:
Tänään käyn ulkona syömässä, on aivan pakko laittaa puhtaat pyykit takaisin vaatekaappiin ja suunnittella loppuun ensi viikon aikataulua.

3 Asiaa, jotka olen oppinut viime aikoina:
Olemaan kärsivällisempi, nauttimaan entistä enemmän yksinkertaisuudesta elämässä ja erityisesti sen, että omaan tekemiseen tulee uskoa 110 prosenttisesti kehittyäkseen.

3 Asiaa, joita en osaa vieläkään, yrityksestä huolimatta:
Kärrynpyörää, olla lähtemättä menoihin viime tipassa ja vaatteiden laittoa suoraan takaisin vaatekaappiin.

3 Asiaa, jotka haluaisin osata juuri nyt:
Koodata blogini mobiiliversion todella toimivaksi, olemaan joissakin asioissa järjestelmällisempi ja olla super hyvä editoimaan kuvia. Opettelemallahan tuon kaiken oppisi, mutta miksei kaiken oppiminen voi tapahtua heti?!?

3 Asiaa, jotka minun pitäisi tehdä vielä tänään:
Varata autolle aika jarrupalojen vaihtoon, pestä koneellinen pyykkiä ja raivata eteisen naulakosta vähällä käytöllä olevat takit pois.

3 Asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan tällä hetkellä:
Podcastit, Lyylin läsnäolo ja  tunne, että kaikki asiat ovat tällä hetkellä kohdillaan.

3 Asiaa, jotka puen mielelläni päälle tällä hetkellä:
Hiljattain hankkimani uudet Uggin kengät, Fjällrävenin untuvatakin ja mukavat farkut.

3 Asiaa, jotka haluaisin hankkia juuri nyt:
Uudet Bluetooth-vastamelukuulokkeet, koska nykyiset, monta vuotta vanhat, ovat alkaneet tulla tiensä päähän. Muuta ei oikeastaan edes tule mieleen, jota haluaisin hankkia juuri nyt. Ehkä tämä on ihan positiivinen juttu?

3 Asiaa, joista unelmoin juuri nyt:
Lähestyvästä kampaajasta ja kampaajan tekemään hiustenpesuun pääsemisestä, keväästä ja yksistä kunnon yöunista, joiden aikana en herää kertaakaan ennen aamua.

3 asiaa, joita odotan innolla lähitulevaisuudessa:
Muutaman projektin loppuunsaattamista ja lopputuloksen näkemistä, päivien pidentymistä sekä lähitulevaisuutta kokonaisuudessaa, koska olen varma, että seuraavat kuukaudet tulevat olemaan ihan huippuja!

Ihanaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela