Vinkit kehon puhdistukseen hauskan illan jäljiltä

sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Kaupallinen yhteistyö Terranova

Vuoden kiireisin juhlakausi on jo hyvässä vauhdissa ja monien kalenterit ovat varmasti täyttyneet pikkujouluista ja muista illanvietoista, unohtamatta vuoden kohokohtia, eli joulua ja uutta vuotta. Itse odotan innoissani kuun puolessa välissä olevaa pikkujouluputkea ja pian sen jälkeen koittavaa viikkoa, jolloin juhlitaan joulua ja lähes heti perään kilistellään vuoden 2019 kunniaksi. Kivoja illanviettoja ja mukavaa yhdessäoloa, mutta joiden jälkeen saattaa useinkin huokaista helpotuksesta, että samanlaista juhlaputkea vietetään vain kerran vuodessa. Vaikka omaan juhlimiseen ei kuuluisi edes alkoholi, tekee itsellä ainakin raskas ruoka ja valvominen seuraavaksi päiväksi lähes saman olon, kuin viinintäytteiset illat.

Vaikka seuraavana päivänä ei tukkaa särkisi tai kiroaisikaan sitä viimeistä viinilasillista tai suupalaa, on olo todella usein raskas ja viimeistään illalla kaipaa jotain freshiä syötävää. Oletteko muuten tienneet, että jo juhlailtana voi alkaa valmistautumaan seuraavaan päivään ja ennaltaehkäisemään huonoa ja tukkoista oloa? Illan päätteeksi ei kannata suinkaan suunnata suoraan sänkyyn vaan nopea piipahdus jääkaapilla ja vitamiinijemmalla, runsas nesteiden, erityisesti veden, juonti ja se meikkien pois peseminen ovat asioita, joista tulet kiittämään itseäsi aamulla.

Kehon puhdistukseen ja huonon olon ennaltaehkäisyyn löytyy ratkaisu niinkin läheltä, kuin luonnosta ja vitamiineista. Varsinkin alkoholi on aikamoinen rasite kehollemme ja satunnainenkin alkoholinkäyttö esimerkiksi alentaa vastustuskykyämme ja vaikuttaa maksaamme monin tavoin, tekemällä muun muassa muutoksia maksa-arvoihimme. Puhumattakaan siitä inhottavasta krapulasta seuraavana (tai sitä seuraavanakin) päivänä. Ainoat keinot alkoholihaittojen ehkäisyyn on jättää kokonaan juomatta, mutta tietyillä ravintolisillä ja vitamiineilla voi edesauttaa olon paranemista, kehon puhdistumista ja yleisesti alkoholin elimistölle aiheuttamia haittoja. Ja parhaimmassa tapauksessa jopa auttaa välttämään se pahainen dagen efter.

Jotta vitamiinit pääsevät tehoamaan kehossa nopeasti, on niiden toimittava synergiassa kehomme kanssa. Terranova valmistaa laadukkaita lisäravinteita ja vitamiineja, ja jokaisessa tuotteessa on valmistusvaiheessa huomioitu ihmisen ja ravinteiden keskinäinen biokemia. Lisäaineettomuus, luomulaatuiset yrtit ja kasvit ja niiden tuorepakastaminen tekee Terranovan tuotteista ihan huippuja. Tuorepakastaminen säilyttää kaikkien yrttien ja kasvien bioatiivisuuden, eli ne vastaavat ravintoarvoiltaan tuoreita, luonnossa kasvavia kasveja. Terranova hyödyntää tuotteissaan uniikkia, jokaiseen tuotteeseen erikseen suunniteltua Magnifood-kasviyhdistelmää, joka tehostaa tuotteen vitamiinien, hivenaineiden ja fytoravinteiden toimintaa kehossa. Terranovan valikoimasta löytyy laadukkaat, ekologiset vitamiinit ja kivennäisvalmisteet, spesiaalimpia tuotteita, kuten tuorepakastekuivattuja rohdosvalmisteita, rasvahappovalmiste sekä oma sarja lapsille.


Terranovalta löytyy ihan mahtava viisikko, joista jokainen on täydellinen tuote tukemaan kehon puhdistumista, vahvistamaan vastustuskykyämme sekä lievittämään huonoa olo ja pahoinvointia. Mikään valmisteista ei ole ihmepilleri huonoa oloa vastaan, vaan valmisteita, jotka tukevat kehomme kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Nämä viisi valmistetta kannattaa varata valmiiksi ennen illanviettoon suuntaamista:

Inkivääri on vahva luonnollinen antioksidantti, joka tehostaa vastustuskykyämme, parantaa ruoansulatusta, vähentää tulehdusten ja infektioiden määrää ja lievittää pahoinvointia. Kyllä, myös sitä kankkusen aiheuttamaa, mutta myös muun muassa matkapahoinvointia. Terranova Inkivääri on helppokäyttöinen, kapseleissa valmiiksi oleva valmiste, joka sisältää luomulaatuista inkiväärinjuurijauhetta.

Alkoholi ja raskas ruoka ovat suolistollemme aikamoinen rasite. Alkoholi ja hankalasti pilkkoutuva ruoka häiriinnyttää suolistomme toimintaa, jonka takia Maitohappobakteerivalmistetta kannattaa napata pari kappaletta ennen yöunille ryhtymistä. Maitohappobakteerit alentavat myös suolen pH:ta ja lisäävät hyvää bakteerikantaa elimistössä, joka muun muassa lisää vastustuskykyämme. Terranova Maitohappobakteeri Complex on huippulaatuinen maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää viittä eri maitohappobakteerikantaa. Lisäksi valmisteeseen on lisätty yrttejä ja kasveja sisältävä Magnifood Complex yhdistelmä. Vinkkinä tehokkaan maitohappobakteerivalmisteen valintaan on valita valmiste, joka tulee säilyttää jääkaapissa avaamisen jälkeen.

Viherjauheet ovat itsellä jatkuvassa käytössä, koska niiden sisältämä lehtivihreä puhdistaa kehoa ja viherjauheiden käyttö edistää naisilla estrogeenin tuotantoa ja jopa tasoittaa kuukautiskiertoa. Terranova Green Purity Super-Blend sisältää luomulaatuisia kasveja ja yrttejä, kuten voikukan lehteä, vesikrassia, lehtikaalia, persiljaa, punajuurta, nokkosta, kurkumaa, korianterin lehteä ja vehnänorasmehua. Voikukan-, nokkosen-, korianterinlehdet puhdistavat elimistöä tehokkaasti ja poistavat myrkkyjä. Green Purity Super-Blend sisältää myös useita maksan hyvinvoinnille edullisia ainesosia, kuten artisokan lehteä, kurkumajuurta, isotakiaisen juurta ja punajuurimehua ja -lehtiä. Valmiste on helppokäyttöinen, nesteeseen sekoitettava jauhe, joka sopii myös jatkuvaan käyttöön, mutta erityisesti tukemaan kehon ja suoliston rauhoittumista ja luonnollista puhdistusmekanismia terveellisten elämäntapojen laiminlyömisen jälkeen.

B- ja C-vitamiini ovat yhdessä nautittuina tehokaksikko uupumukseen ja immuniteetin vahvistamiseen. Terranova B-Complex+C on B-vitamiinirikkailla yrteillä ja kasveilla täydennetty vitamiinivalmiste. Valmisteeseen on lisätty myös inositolia ja koliinia, jotka toimivat solukalvojen rakennusosina. B-vitamiinia tarvitaan suojaamaan maksaa, joten B-vitamiinia kannattaa napata jo ennen illanviettoon lähtemistä. C-vitamiini taas tehostaa B-vitamiinin imeytymistä ja auttaa maksaa alkoholin hajottamisessa.

Mainitsin jo aikaisemmin yrttien positiivisesta vaikutuksesta krapulaan. Viherjauhetta kannattaa tukea Terranova Voikukka, Artisokka & Kysteiini Complex -kapseleilla, jotka on suunniteltu erityisesti maksan toiminnan ja terveyden tukemiseen. Magnifood Complexin lisäksi kapselit sisältävät muun muassa L-kysteiinia, joka toimii osallisena maksan toiminnalle tärkeän aineen, glutationin, muodostumiseen.

Vaikka vinkkaamillani valmisteilla voi taistella huonoa oloa vastaan, tulee muistaa myös tärkeimmät, eli syödä hyvin ennen illanviettoa, muistaa juoda vettä ja muita alkoholittomia nesteitä illan aikana ja tärkein - tuntea omat alkoholinkäytön rajansa.

Kivaa juhlakautta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela