Tällä hetkellä....

perjantai 21. joulukuuta 2018

Jes, jes, jes! Enää viikonloppu ja on vihdoin jouluaatto! Odotan niin paljon sitä, että herään 24. päivä, voin paketoida aamulla hankkimani joululahjat, fiilistellä joululauluja ja lähteä vanhempieni luo joulun viettoon. Pahoittelut, jos tämä jatkuva jouluhehkutus jo kyllästyttää, mutta toivottavasti sieltä puolelta ruutua löytyy kaltaisiani joulufiilistelijöitä. Eilen illalla pääsin kunnolla joulufiiliilikseen, kun käytiin Hollannista Suomeen lomalle tulleen Sonjan kanssa Tuomaan markkinoilla. Pakko hehkuttaa, että joulufiilistä nostattaa kaikki nämä valot ja ihanat joulukojut. Olemme aikoinaan tutustuneet Sonjan kanssa muuttaessani Hollantiin, emmekä näe useimmiten, kuin kerran tai pari vuodessa, joten juttua riitti ja oikeastaan missasimme markkinat lähes kokonaan ja suunnitellut kuvatkin jäivät ottamatta, kun yksi punaviiniglögi vaihtui huomaamatta juttelun ohessa kolmeen lasilliseen ja siihen, että olimme viimeiset, jotka poistuivat kahvilasta. Hups! Tänään ehdimme onneksi pitämään kuvaustreffit aamupäivällä ennen Sonjan lähtöä pohjoiseen joulun viettoon. Vitsi, tällaiset spontaanit suunnitelman muutokset ovat ihan parhaita!

Tämä viikonloppu tulee olemaan aika kiireinen ja harmikseni todella aikataulutettu, mutta tavoite on postailla vielä sunnuntaina. Tämä teksti on täysin spontaania ajatuksenvirtaa, johon yritin saada jotain pointtia vastaamalla muutamaan haastekysymykseen, joihin olen saattanut vastata joskus aikaisemminkin? En ole täysin varma, mutta aivan sama. Vastaukset tulevat olemaan kuitenkin niin erilaiset. 😊

Tällä hetkellä...

...olen innoissani no joulusta totta kai! Sekä parin viikon joululomasta, joka starttaa aivan pian.

...haluan raivata kalenteriini päivän, jonka voin vain viettää siivoten kunnolla kotona ja käyden läpi kaikki turhat vaatteet ja tavarat. Tämä on onneksi To do-listallani joululomalle, koska turha roina nurkissa ärsyttää.

...luen häpeäkseni en mitään. Pari kirjaa on kesken, mutta juuri nyt yöpöydälläni ei loju yhtäkään kirjaa. Pakko korjata tämä asap.

...kuuntelen Spotifysta random soittolistalta tullutta vanhaa suosikkiani, t.A.T.u.-All The Things She Said biisiä. Ah, tämä on niin hyvä!

...toivon, että joulu tulee olemaan juuri niin ihana, kuin odotan. Ja vuotta 2019. Yleensä tunnen syksyn niin sanotuksi puhdistautumisen ajaksi, mutta tänä vuonna odotan uuden vuoden starttia todella paljon. Nyt on sellainen fiilis, että ensi vuodesta tulee ihan super ja hyvällä tavalla erilainen. Paljon tasapainoisempi.

...katson Yle Areenasta suomalaista Sorjonen-sarjaa. Tuo on aika koukuttava! Onneksi joululomalla on enemmän aikaa katsella sarjoja.

...suunnittelen uuden vuoden viettoa, koska olen unohtanut täysin, että sille päivällehän pitäisi ehkä tehdä edes pieniä suunnitelmia? Baarit ovat ainakin täysin poisluettuja, koska ei innosta yhtään lähteä yöllä jonottamaan pakkaseen. Onneksi tässä on vielä aikaa saada joitain suunnitelmia aikaiseksi!


Hei super ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela