(Melkein kaikki) Aakkoset: Mielessä juuri nyt

lauantai 8. joulukuuta 2018

Aikuisuus on pyörinyt mielessä viime aikoina todella vahvasti. Tai lähinnä se, että milloin on oikeasti täysin aikuinen ja mitä siihen vaaditaan?

Brunssilla käymisestä on liian pitkä aika ja täytyisi vihdoin saada järjestettyä aikataulua yhteen ystävien kanssa. Joulukuu taitaa olla ihan mahdoton ajatus sellaiselle, mutta ehkä sitten alkuvuodesta!

Casual kuvastaa hyvin viimeajan pukeutumistani. Asuinspis on ollut ihan kadoksissa ja tuntuu, että kierrätän viikosta toiseen muutamaa samaa vaatekappaletta.

Defenssi- eli puolustusmekanismi. Vasta viimeisen parin kuukauden aikana olen ymmärtänyt kuinka paljon olen työntänyt kivuliaita muistoja tiedostamattomaan, koska en haluaisi käsitellä niitä ja tajuamatta, että ne tulee käsitellä, jotta voin olla eheä.

Elämässä eteneminen ja omien haaveiden toteuttaminen on toisinaan aiheuttanut minussa ahdistusta, koska tuntui, että junnaan paikallani ja haahuilen ympäriinsä tekemättä mitään fiksua. Kuitenkin nyt, juuri tänään, tuntuu, että olen vihdoin saavuttanut jotain, jonka eteen olen tehnyt todella paljon töitä.


Ferritiini mikäs muukaan. Hassua, miten itsekin alkaa välittömästi epäilemään varastoraudan puutetta mitä enemmän siitä lukee.

Glögi rusinoilla ja manteleilla. Nam! En ole vieläkään juonut yhtäkään lasillista glögiä tälle joululle, vaikka jääkaapissanikin on yksi avaamaton glögitölkki. En vain ole saanut aikaiseksi (eli en koskaan muista) ostaa mantelilastuja ja rusinoita, niin en ole edes viitsinyt avata sitä.

Huomisen vapaapäivä. Minulla on rästissä ihan kamalasti asioita ja listaa on pakko saada lyhennettyä huomenna.

Irtisanouduin noin viikko sitten vaatemyyjän työstäni. Kyllä vain! Joulusta lähtien keskityn töiden osalta ainoastaan muun muassa vaikuttajamarkkinointiin, someen ja blogiin. Huh, niin hyvä fiilis ja pakko myöntää, ettei kaupan alan työaikoja tule ikävä!

Joulu! Enää 16 yötä jouluaattoon. Ihan best!!!!

Keittion lavuaari, joka taas on jotenkin tukkeutunut, vaikka se avattiin juuri, hajulukko on puunattu ja putkenavaajaa käytetty. Ja olen muutenkin todella tarkka, etten kaada ihan mitä sattuu lavuaariin. Pakko taas soittaa huoltomies avaamaan se. Miksi kaikki tällaiset säädöt ovat aina yhtä raivostuttavia. Tai eniten ärsyttää, koska en voi tiska! 

Lämpö ja jokin pieni loma pyörii jatkuvasti mielessä. Haaveilen hieman, jos pystyisin vaikka tammikuussa tai helmikuussa lähteä viikoksi tai vajaaksi esimerkiksi Espanjan asunnollemme ja tehdä työt sieltä etänä. Vaikkei siellä ole todellakaan mikään kesä, saisi edes hieman kunnolla aurinkoa ja valoa. Täytyy katsella, jos tuo onnistuisi.

Mineraalimeikit. Olen pitkästä aikaa innostunut mineraalimeikeistä ja sain hiljattain Lily Lolon mineraalimeikkejä kokeiluun. Ihan super hyviä! Pakko kirjoittaa niistä erikseen blogiinkin.

Negatiivisuutta on ollut ympärilläni viime aikoina todella paljon. Päivä päivältä on onneksi alkanut tuntumaan, että se on vähentynyt ja alkanut pikku hiljaa poistumaan elämästäni. Toki elämään astuu aika ajoin negatiivisuutta, mutta sellainen jatkuva, pieni ympäröivä negatiivisuus tai negatiivinen ilmapiiri on todella kuluttavaa.


Onnellisuus on viime aikoina ollut enemmän läsnä, kuin moniin kuukausiin. Nyt tuntuu tosi hyvältä.

Paino ja painonnousu. Painan nyt enemmän, kuin vuosiin, joka on tuonut huonon fiiliksen omassa kehossa. Tiedän ja haluan sanoa, ettei painolla ole mitään väliä, mutta siinä vaiheessa, kun omat vaatteet eivät mahdu päälle puristamatta ja olematta epämiellyttävän tuntuisia päällä, alkaa se vaa'an luku hieman ahdistamaan. Tiedän täysin, mistä painonnousu johtuu, mutta ehkä nyt elämän tasapainoittumisen ansiosta pääsisin takaisin terveelliseen elämään ja energiaa riittäisi taas liikkumiseen. Oma keho tuntuu tällä hetkellä vain niin vieraalta, ettei oikein edes innostaisi olla kameran edessä.

Rakastuminen on pitkään tuntunut todella kaukaiselta asialta, mutta nyt on alkanut tuntumaan, että olisin taas valmis jakamaan elämääni jonkun kanssa.

Sosiaalinen elämä on saanut hieman edistystä ja vaikka ensi viikko tulee olemaan aikamoista puurtamista töiden parissa, on joulua edeltävälle ja jouluviikolle tulossa kaikkea kivaa. Eilen muun muassa ostimme ystäväni kanssa teatteriliput Rakastaja-näytelmään, jonka näkemistä odotan todella paljon!

T@agged eli You´ve Been Tagged on sarja, jonka kaksi ensimmäistä kautta ahmin muutamassa päivässä Viaplaysta. Suosittelen!


Unet. Olen nähnyt viime aikoina todella hämmentäviä unia ja on ollut outoa, että muistan todella useat unet, koska en ole vuosi kausiin muistanut lähes mitään unistani. Hetki sitten näin unta entisestä poikaystävästäni, joka tuntui niin todelliselta, että oli pakko tarkistaa puhelimesta olemmeko jutelleet jotain. Tuo uni jätti minut miettimään, että olisiko joku entisistä poikaystävistäni tai tapailukumppaneistani ollut minulle se oikea, mutta ajoitus meille oli vain täysin väärä.

Vaatekasa, joka on nojatuolilla. Kasa on salakavalasti kasvattanut kokoaan tämän ja viime viikon aikana. Miksi on aina niin vaikea repiä jostain energiaa sen siivoamiseen?!?

Yöunet, jotka ovat olleet viime ainoina ärsyttävän katkonaisia ja joinakin iltoina on todella vaikea saada unta. Toisina taas uni tulee jo vähän liiankin aikaisin.

Näiden mietteiden myötä toivotan teille kaikille kivaa lauantaita!

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Kirjoitit juuri jokin aika sitten miten hyvä palata pelkästä "bloggaajan arjesta" ns. turvalliseen päivätyöhön ja työskentelemään vaatekaupassa josta niin kovin pidit. Nyt taas olet vaihtamassa takaisin "bloggaajan arkeen". Kirjoitit myös, että huomaat vaihtavasi vähän väliä suuntaa jos joku tietty asia elämässä ei tunnu hyvältä. Tämä voi kuullostaa arvostelulta, mutta en tarkoita sitä niin. Tunnut tekevän tälläisia aika äkkinäisiä päätöksiä kunnes sitten taas palaat vanhaan. Muutto ulkomaille, ei tunnu hyvältä ja muutto takaisin Suomeen. Töihin paikkaan x, ei tunnu hyvältä, muutto taas ulkomaille ja taas ei tunnu hyvältä ja muutto takaisin Suomeen ja perusarkeen mitä hetki hehkutetaan ja taaskaan ei tunnu hyvältä. Jokainen toki tekee niin kuin hyvältä tuntuu, mutta minulle tulee kuva, että sinulta puuttuu tietty pitkäjänteisyys jaksaa myös "tylsää"/ tavallista arkea. Löydätkö koskaan sopivaa tapaa olla ja tehdä jos aina vaihdat yhdestä toiseen? Ammattilaisten kanssa keskustelemalla voi myös löytää puolia itsessään ja tavoissaan tehdä, mitä ei ehkä aiemmin ole ymmärtänytkään. Tämä pelkällä hyvällä. Kaunista Joulua ja paljon ihanaa uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin mitä tarkoitit ja yhdyn siihen, että olen ollut tyytymätön "tavalliseen" arkeen. Mutta haluan selventää, että työ, jota nyt teen liittyy kyllä vahvasti bloggaukseen, mutta olen niin sanotusti puikkojen toisella puolella ja vastaan muun muassa vaikuttajamarkkinoinnista ja -kampanjoista. Sitä en välttämättä tahtoisi tehdä, että keskittyisin ainoastaan oman blogin ja somen tekemiseen, mutta tässä, että saan käyttää osaamistani myös muiden hyväksi, on todellakin minun juttuni ja painotinhan AMK:ssakin opintoni markkinointiin :)

   Olen puhunut aiheesta ammattilaisen kanssa ja pohtinut sekä kirjoittanut tunteistani myös tänne blogiinkin, että miksi olen tehnyt hätäisiä päätöksiä ja seilannut paikasta toiseen. Tällä hetkellä tuntuu hyvältä ja uskon, ettei ole mitään radikaaleja muutoksia tullut, koska koen oloni Helsingissä ja nykyisessä elämäntilanteessani tasapainoiseksi.

   Ihanaa joulua myös sulle! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela