Lempituotteeni kasvojen varjostukseen

keskiviikko 19. joulukuuta 2018

*Tuote saatu, sisältää mainoslinkkejä/**Sisältää mainoslinkin

 Muistatteko ajan, kun kukaan ei tehnyt kasvoille varjostuksia. Nykyään tuntuu, että varjostukset ja korostukset ovat arkipäivää ja omaankin arkimeikkiin kuuluu oleellisena osana kevyt kasvojen varjostus. Korostusten kanssa olen aika laiska highlighteria lukuunottamatta, mutta kasvoille muotoa antava varjostus syntyy sen kummemmin siihen aikaa käyttämättä. Varsinkin puuterisilla tuotteilla varjostaminen on super nopeaa ja ne ovat ehdottomasti eniten käyttämäni varjostustuotteet.

Käyttöön on päätynyt muutamia varjostustuotteita ja halusin jakaa teille omat lempparini. Näihin tuotteisiin tartun vaihdellen, riippuen siitä, millaista lopputulosta haluan kasvoille ja kuinka voimakkaat varjostukset. Vaikka oma ihon sävyni on keskivertoa tummempi, sopii tuotteista lähes kaikki myös kalpeammalle iholle.

Tuossa se on. Viisikko, johon luotan. En ole oikein koskaan ollut isojen Contour Kittien ystävä, mutta hinta-laatusuhteeltaan ihan huippu Kicks Contour Kit* sävyssä medium-dark on poikkeus. Tästä on saatavilla myös vaaleampi light-medium, joka olisi melkein voinut olla itsellenikin parempi. Värinapeissa on todella vahva pigmentti, mutta ne häivyttyvät todella hyvin. Hintakin on vain 19,90e!


Kaikista uusin tulokas on Colourpopin ilmaisia toimituksia hyödyntäen tilattu Colourpop No Filter  Foundation Stix sävyssä 190C. Vain 10USD maksava meikkivoidepuikko osoittautui ihan täydelliseksi voidemaiseen varjostukseen ja tuote häivyttyy unelmahyvin. Arvoin hieman sävyn kanssa, mutta mututuntumalla valitsemani super tumma 190C oli sävynä ihan nappi omalle ihonsävylleni. Tuntuu jo nyt, että tämä tulee olemaan sellainen tuote, jota täydennän sen loppuessa.

Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzer on ihan huippu ja jos viitsii hieman panostaa ja saa tämän käsiinsä, suosittelen kokeilemaan! Olen käyttänyt tästä jo loppuun sellaisen pienen napin sekä nyt loppuja vetelee tämä täysikokoinen puuteri. Tästä on saatavilla myös asteen vaaleammat ja tummemmat sävyt. Aurinkopuuteri tuoksuu suklaalta ja raaka-aineista löytyy 100% jauhettua kaakaota. Tämä on muuten myös vageeninen ja cruelty free.

theBalm Bahama Mama* on sävyltään mielestäni todella hyvä ja sopii myös vaalealle iholle. Omassa käytössä tämä on enimmäkseen kevyempään varjostukseen, koko kasvoilla puuterin tapaan tuomassa lämpöä tai voimistamaan voidemaista varjostusta, kuten tämän kuvan meikissä.

Sain hiljattain paketin, jossa oli vegaanisen luonnonkosmetiikkamerkki Lily Lolon tuotteita. Erityisesti vaalealle iholle nappi Lily Lolo Contourduo Sculpt&Glow* on mielestäni ihan mielettömän hyvä ja kiva tuote ottaa esimerkiksi matkalle mukaan. Lily Lolon contourduossa on varjostus- ja korostussävyt ja molemmat sävyistä ovat täysin hajusteettomia ja talkittomia. Ainesosissa on myös arganöljyä, joka ravitsee ihoa samalla. Tämä on muuten luonnonkosmetiikaksi aika edullinen ja House of Organicilla tämän hinta on 19,90€.


Meikissä käytetyt tuotteet:
Kulmat: ABH Dip Brow Pomade (medium brown)** ja Maybelline Brow Precise Fiber Filler
Ripsiväri: Essence I heart Extreme

Älkää muuten välittäkö varjostuskuvien epämääräisesti levinneestä contourista! Onnistuin kuvien ottamisen yhteydessä tökkimään itseäni meikkivoidepuikolla pitkin naamaa 😃 Onneksi ne häivyttyivät siveltimellä oikein nätisti!

Mitkä ovat teidän lempparituotteet kasvojen varjostukseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela