Kosteuttavaa täsmähoitoa huulille ja silmänympäryksille

lauantai 15. joulukuuta 2018

*Tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä

Kun haluan saada olon rennommaksi, on tapani laittaa kasvonaamio kasvoille. En tiedä mikä siinä on, mutta olosta tulee aina paljon rentoutuneempi siitä hetkestä lähtien, kun alan levittämään kasvonaamioita kasvoille. Mahdollisesti monista poiketen, itse käytän kasvonaamioita eniten aamuisin tai keskellä päivää. Itse asiassa juuri tälläkin hetkellä kirjoitan tätä postausta kasvonaamio kasvoilla ja Kocostarin Eye Patchit silmänympäryksillä!

Sain jo alkukesästä kokeiluun Kocostarin hydrogeelistä valmistetut huulinaamiot, joista olen pitänyt todella paljon. Huuleni kuivuvat todella paljon ja paksu kerros perusvoidetta tai muuta apteekista saatavaa erikoisvoidetta on tuttu näky huulillani. Jokainen Lip Maskeista ja Eye Patch-silmänympärysnaamioista sisältävät uutteita muun muassa hedelmistä ja kasveista sekä muita kosteuttavia ainesosia, kuten glyseriiniä ja eteerisiä öljyjä. Naamioiden tuoksut ovat todella mietoja ja osa jopa tuoksuttomia, mutta kovin herkkäihoisten kannattaa kokeilla tuotteen sopivuutta muualle, kuin kasvoille ennen käyttöä tai aloittaa kokeilu lyhyemmällä vaikutusajalla. Itse en ole huomannut mitään ärsytystä iholla ja kaikki kokeilemani tuotteet ovat sopineet minulle todella hyvin.

Kertakäyttöiset silmänympärys- ja huulinaamiot voivat joidenkin mielestä tuntua epäekologiselta, mutta hydrogeeli on täysin biohajoavaa, joten naamiolaput voi heittää biojätteen joukkoon käytön jälkeen. Tyhjän pakkauksen taas voi kierrättää muovijätteen joukossa. Näitähän myydään myös yksittäispakattuina, mutta loppupeleissä yksi iso muovirasia taitaa olla ekologisempi vaihtoehto, kuin monta yksittäispakattua. Yhdessä silmänympärysnaamio-pakkauksessa on 30 paria naamioita ja huulinaamioita on pakkauksessa 20 kappaletta.

Rakastan kookosta ja uusimpana tuotteena valitsin testiin Kocostar Tropical Eye Patch Coconut -naamiot* silmänympärysiholle. Silmänympärysihoa kosteuttavat ja kirkastavat naamiot tekevät ihosta kimmoisan ja kosteutetun. Naamioita voi säilyttää jääkaapissa, jolloin naamiosta saa samalla tehokaasti silmäpussien turvotusta laskevan naamion. Nämä ovat ihan super ihania ja varsinkin nyt talvella todella tarpeellisia, koska kuiva ja kylmä ilma kuivattaa ainakin omia silmänympäryksiäni.

Tropical Eye Patch Coconut-naamiot ovat hajusteettomia, joten nämä ovat aika varma valinta, jos epäilee vähänkään herkkyyttä tuoksuille tai hajusteille. Naamiolappujen annetaan vaikuttaa iholla 10 minuutia, jonka jälken ylimääräinen seerumi taputellaan ihoon ja hydrogeelinaamio heitetään roskiin. 

Huulinaamiot ovat minulle vanhempi tuttavuus ja nyt kokeilussa on ei-kovin-imartelevat mustat Kocostar Lip Mask Black Cherry -naamiot*, jotka sisältävät muun muassa mustikkauutetta, joka pehmentää, rauhoittaa ja kosteuttaa ärtynyttä, kuivaa ihoa. Suurin osa ainesosista ovat samoja huuli- ja silmänympärysnaamioissa, mutta osa vaikuttavista aineista sekä muun muassa mahdolliseet hajusteet ovat tuotteesta riippuen hieman erilaisia. Käyttöohjeet ovat kuitenkin kaikissa sama, eli näitäkin pidetään huulilla 10 minuutia, jonka jälkeen ylimääräinen seerumi taputellaan ihoon ja naamiolappu hävitetään. Huulinaamiot ovat olleet itselle ihan huippuja ja huulien täsmähoito seerumilla ja naamiolla on tehnyt huulistani paljon hyvinvoivaisemmat.

Naamioiden käytöstä on tehty hygieenistä ja molempien mukana tulee muovinen spaatteli tai pienet pinsetit, joiden avulla naamiot saa otettua ilman sormikosketusta. Ja kuten oikeastaan kaikkien K-kosmetiikan tuotteiden, on näidenkin pakkausten ulkonäkö mielestäni todella nätti, joka todellakin lisää intoa tuotteiden käyttöön. Kocostarin tuotteita myy muun muassa nobe*, Kicks* ja Hehku*.

Sain myös teille arvottavaksio tässä postauksessa näkyvät Kocostar Lip Mask Black Cherry ja Tropical Eye Patch Coconut -naamiot, jotka tulen laittamaan arvottavaksi Instagramiin (@mikaelakosk) tänään myöhemmin! Palkinnon arvo on noin 55 euroa ja arvottavat tuotteet on sponsoroitu. Muistakaa kurkkia tämä päivä aktiivisesti IG-profiiliani, jos nämä kiinnostavat!


Oletteko te testanneet näitä Kocostarin hydrogeelinaamioita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela