Haaste: 20 kysymystä minusta

keskiviikko 31. lokakuuta 2018


Asia, jonka teen ensimmäisenä aamuisin on puhelimen tsekkaus. Kellonajan jälkeen kurkkaan läpi sähköpostin sekä somet. Tuskin olen ainoa, joka tarttuu amuisin ensimmäisenä puhelimeen!

Ruoka, jota syön usein on linssikeitto. Niin hyvää ja helppo tehdä!

Salainen kykyni on vältellä viimeiseen asti tylsien asioiden tekoa. Kuten lattioiden pesua, pakkaamista tai hiustenpesua.

Lapsuuden haaveammattini oli taidemaalari. Piirsin paljon pienenä ja alle kouluikäisenä totesin, että minusta tulee isonta taidemaalari.

Jos saisin yhden supervoiman, se olisi itseni teleporttaaminen. Vihaan odottelua ja matkustamista, joten tuon taidon ansiosta voisin sanoa heipat aikaavievälle matkaamiselle!

Tämän hetken lempi podcastini on Kaverin puolesta kyselen. Ihan super hauska ja jaksot ovat sopivan pituisia piristämään arkipäivän lomassa. Olen niin monta kertaa naureskellut itsekseni julkisilla paikoilla näitä kuunnellessa.

Lempitapani rentoutua on katsoa yksin päivän Salatut elämät. Okei, tää on aika noloa!

Lempinimeni ovat Miksu ja  Mikke. Vihaan molempia...

Inhottava tapani on istua tietokoneella huonossa ryhdissä. Tämän kanssa on pakko skarpata, koska niskat ovat jumissa liian usein!

Asia, joka saa minut kiehumaan on huonot käytöstavat. Ja jonotus sekä muiden odottaminen.

Käytän liikaa rahaa Lohilo-jäätelöihin. Miksi ne ovat niin hyviä?!?

Asia, jonka muuttaisin itsessäni olisi hiukset. Voi kunpa kuuluisin niihin, joilla on kaunis paksu tukka omasta takaa! Terveisin katkera hiustenpidennysten käyttäjä.

Kolme käytetyintä emojiani ovat 😊😑👌

Ravintolassa valitsen usein jonkun burgerin tai risoton.

Irtokarkkipussistani löytyy eniten suklaata ja salmiakkia.

Tällä hetkellä olen koukussa Love Island Suomeen!

Sarja, jota katson uudestaan ja uudestaan on How I Met Your Mother. Ja Sex And The City.

Laukustani löytyy aina huulipuna. Ja toivottavasti myös kotiavaimet!

Yritys, jonka kanssa haluaisin tehdä yhteistyötä on Airbnb. Ilmaiset loppuelämän majoitukset kelpaisi! Muita yrityksiä ovat muun muassa R/H Studio ja Joutsen, joiden kanssa olisi mahtavaa päästä työskentelemään.

Tavoite, jonka eteen teen työtä on saavuttaa ne pienet ja suuret unelmat, joista haaveilen. Sekä päästä elämässä siihen pisteeseen, että osaan vieläkin paremmin kääntää epäonnistumiset vahvuuksiksi.

2 kommenttia:

  1. Nämä ovat kivoja postauksia :) Itse vihaan myös odottamista ja matkustamista, joten tuo itsensä teleporttaaminen olisi kyllä tosi näppärää! Kivaa keskiviikkoa Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään myös lukea muiden blogeista vastaavia. Ja kiva saada palautetta lukijaltakin, että näistä tykätään. Mietin hetken, että viitsinkö TAAS julkaista tällaisen postauksen :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela