13 x Viimeaikainen ajatus tai asia

torstai 25. lokakuuta 2018

1. Olen käyttänyt maanantai-keskiviikko välillä rahaa ostoksiin ainoastaan 16,32 euroa. Ja tuosta summasta noin puolet vei uusi ketsuppipurkki ja tiistain Lohilo-proteiinijäätelö. Eikä syynä pieneen rahankäyttöön ole edes ollut lähes tyhjä tili, vaan ihan huomaamatta rahaa ei ole kulunut. Hyvä näin!

2. Tämän viikon maanantaina Spotifyn minulle laatima Viikon suositukset-soittolista oli erityisen hyvä. Aloitan joka maanantain kuuntelemalla kyseistä soittolistaa, josta usein tuleekin viikon soitetuin soittolista. Viikonloppuisin alan oikein odottamaan maanantaita, jotta saan uudet biisit kuunteluun.

3. Söin viikonloppuna jo ensimmäisen levyllisen Fazerin joulusuklaata. Tai sitä perinteistä joulusuklaata ei taida enää olla 200g levyinä, mutta ostin sitä mantelilla, karpalolla ja jouluisilla mausteilla maustettua suklaata. Ah, niin hyvää!!!! Voisin syödä tuota ympäri vuoden.

4. Joulusta puheenollen, odotan sitä ihan kamalasti. Eilen bongasin jo jouluvaloja Stockmannin julkisivulta, jotka saivat minut hymyilemään, ja Facebookissa olen todellakin klikannut itseni kiinnostuneeksi Stockmannin satuikkunan avajaisista, jotka ovat 10.11. Jouluhullu, mikä jouluhullu!

5. Enhän ole ainoa, jonka mielestä Love Islandin Pauliina ja Ville on niin tylsä pari? Aluksi olin jotenkin ihan fiiliksissä heistä, mutta nyt fiilikset ovat ihan lässähtäneet. Ja sama kävi Patrickin kanssa! Ensiksi pidin häntä tosi hauskana ja hyvännäköisenä, mutta nyt olen kyllästynyt häneenkin. Aura sen sijaan on super ihana, kunnon girl crush!

6. Olen koko viikon miettinyt milloin kävisin vaihtamassa talvirenkaat autooni. Jotenkin talvirenkaisiin siirtyminen tuntuu niin lopulliselta kesän ja syksyn hyvästelyltä, mutta toisaalta en taas haluaisi havahtua kesken pahimpien lumimyrskyjen siihen, ettei minulla ole talvirenkaita alla, jos tarvitsenkin autoa. Sama juttu joka vuosi ja pakko viivytellä viimeiseen saakka.

7. Olen kertonut aikaisemminkin koukuttuvani ruokiin pitkiksi ajoiksi. Nyt on meneillään aika omituinen kausi ja olen syönyt lähes viikon putkeen iltaisin kukkakaalimuusia ja kasvisjauhispyöryköitä. Ja ketsupilla tietenkin!

8. Sain tällä viikolla yliviivattua tehtävät-listaltani asian, jonka tekoa olen viivytellyt aivan liian pitkään. Olen tästä super ylpeä.

9. Haluaisin vihdoin alkaa toteuttamaan haavettani oikoa vinksallaan olevat alahampaani ja jälleen viikonloppuna googlailin hammaslääkäreitä. En vain oikein osaa päättää millaisella menetelmällä oikomisen toteuttaisin, joten saa suositella menetelmää ja hammaslääkäriasemia Helsingistä!

10. Äitini lähetti alkuviikosta kuvan Italiasta, jossa talomme piha oli täynnä villisikoja syömässä puusta pudonneita pähkinöitä. Villisiat ovat jotenkin todella pelottavia eikä haittaa yhtään, ettei niitä näkynyt minun ollessani siellä.

11. Asun yksisuuntaisella kadulla, joka on pyörällä kulkiessa super raivostuttavaa. Tiedän, etten saisi pyöräillä kyseistä katua vastakkaiseen suuntaan, mutta muutamaan paikkaan mentäessä säästään paljon aikaa, jos hieman rikon sääntöjä. Vaikka teen osaltani väärin, meinasin taas eilen kaatua säikähdyksestä, kun autoilija tahallaan teki kohdallani tiukan mutkan pelotellakseen minua. Juu, oma moka, kun pyöräilen väärään suuntaan, mutta teen sen osaltani varovasti ja ihan tien sivussa, mutten siltikään ymmärrä miksi pitää säikytellä. Tuossa voisi oikeasti sattua.

12. Tajusin eilen, että olin monta viikkoa vahingossa merkannut kaikki henkilökohtaiset menoni työpaikan sähköpostin kalenteriin. Ja tietty juuri näille viikoille on osunut muun muassa brasilialaista sokerointia, ihme muistutuksia ruokakaupassa käymisestä, poistettujen kuvien palauttamista muistikortilta, kiinteytysjumppaa sekä muun muassa "Valo Lyyli" eli muistutus siitä, että käyn ostamassa pienen led-valon koiralle kaulapantaan. En  tiedä, kuinka moni on kalenterini nähnyt, enkä välttämättä edes halua tietää! Lisään meinaan puhelimen kalenteriini ihan ihme asioita, kuten kauppalistoja, muistutuksia tehtävistä asioista, asioita, joita voisin tehdä ja niin edelleen.

13. Ostin elokuussa Kööpenhaminasta The Little Book of Lykke -kirjan*, jota olen lukenut  ajatuksella viimesimmät illat. Minun on pitänyt monta kertaa aloittaa kiitollisuuspäiväkirja saamatta sitä aikaiseksi. Tuo kirja on saanut minut miettimään iltaisin omaa onnellisuutta ja olemaan kiitollinen hyvistä asioista, joita elämässäni on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela