Oikea löytö! Hyvä kiharrin rentoihin laineisiin

torstai 27. syyskuuta 2018

*Tuotteet saatu, KC Professional Finland
Ennen hiusten kihartamisen aloitusta minulla on joka ikinen kerta mielessäni kuva täydellisistä, löysistä, kiiltävistä kiharoista. Kiharoista, jotka kehystävät kauniisti kasvoja ja laskeutuvat ilmavasti. Kiharoista, jotka ovat lähes mahdoton saavuttaa. Miten voi olla niin julmetun vaikea saada loihdittua The Kiharat omiin hiuksiin...

Täydellisten kiharoiden luominen lähtee hyvästä kihartimesta ja ennen kaikkea oikeanlaisesta sellaisesta. Kestäviin ja kauniisiin kiharoihin vaikuttaa todella moni asia: hiusken laatu, käytetyt muotoilutuottee, kihartimen lämpötila, paksuus ja malli. Se, harjaako kiharat auki sormin vai harjalla, kuumina vai lämpiminä. Myös oma sorminäppäryys ja kärsivällisyys ovat avainasemassa, jos kiharoita tekee itse itselleen. Kiharran hiuksiani viikoittain muotoiluraudalla tai kihartimella, mutta en todellakaan siitä huolimatta onnistu ikinä tekemään itselleni sellaisia kiharoita, jotka saa kampaajalta lähtiessään. Mutta arvatkaa mitä, nyt olen löytänyt kihartimen, jolla pääsen aika lähelle sitä himoittua lopputulosta!

Ilmavia kiharoita varten tulee kihartimen olla tarpeeksi suuri, jotta kihara on sellainen täydellisen rento. Myös se, miten hiukset kierittää kiharrusraudan ympärille, merkkaa todella paljon lopputulokseen. Törmäsin viime keväänä todella kätevältä kuulostavaan Ultron Revolv'it kiharrusrautaan*, jonka idea on 360 astetta pyörivä kiharrinosa. Hiukset siis kiharretaan pyörittelemällä kiharrinosaa (ei hiussuortuvaa!) sormilla, jolloin hiukset kiertyvät automaattisesti raudan ympärille. Vaikea selittää, mutta suosittelen Googlaamaan videoita. Niiden näkemisen jälkeen meinaan varmasti ymmärrätte, miksi kyseinen kiharrin jäi kummittelemaan mieleeni.

Vihdoin ja viimein pääsin kokeilemaan kiharrinta itsekin, saadessani sen KC Professionalilta pari viikkoa sitten. Ensimmäistä kertaa kiharrinta kokeillessani oli hieman hankaluuksia, eikä aina muistanut mihin suuntaan pitäisi milloinkin rautaa pyörittää. Parin käyttökerran jälkeen yhteispeli alkoi toimimaan ja nyt olen täysin rakastunut Revolv'itiin. Nyt tähän kihartimeen tottuneena kiharoiden teko on nopeutunut todella paljon eikä ole tarvinnut pelätä sormien polttamista kuumaan rautaan. Oman kiharrusrautani on 32mm, joka on täydellinen paksuus rentoihin kiharoihin. Saatavilla on myös ohuempia sekä vieläkin paksumpi, 36mm rauta, mutta mielestäni tämä 32mm oli todella hyvä valinta, koska se toimii monessa eri hiuksen pituudessa.

Kiharrin on soveltuva hiusalan ammattilaisten käyttöön, mutta sitä myydään myös kuluttajille. Olen muutamissa kampaamoissa törmännyt tähän sekä Revolv'itin pystyy tilaamaan suoraan netistäkin muutamasta eri nettikaupasta. Ensisijaisesti kannattaa kuitenkin varmasti kysellä omalta kampaajalta. Kihartimen hinta pyörii kuluttajille noin 70-80 eurossa.

Onko teillä jakaa hyviä vinkkejä täydellisten kiharoiden tekoon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela