Mielenkiintoinen luonnonkosmetiikan uutuus - Natura Siberica Cleansing Butter

sunnuntai 9. syyskuuta 2018

*Tuotteet saatu, sisältää affiliate-linkin/**Sisältää affiliate-linkin

Tällä viikolla postista tipahti testiin sen verran mielenkiintoinen luonnonkosmetiikan puhdistustuote, josta en voinut olla kirjoittamatta välittömästi muutamien käyttökertojen jälkeen. Hintaystävällinen Natura Siberica lanseerasi kevät-kesällä uuden The Northern Collection-linjan, joka on saanut inspiraationsa Siperiasta. Natura Siberica on Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja merkiltä löytyy tuotteet hiuksille, kasvoille sekä vartalolle. Olen aikaisemmin kokeillut merkin suihkusaippuoita sekä hiustenhoitotuotteita (hehkutus yhdestä shampoosta täällä), mutta vasta nyt lähdin kokeilemaan ensimmäisen kerran kasvoille tarkoitettuja tuotteita.

Heti ensimmäinen kokeilemani tuote oli hitti. Kasvonaamioiden lisäksi erilaiset puhdistusvoiteet, -balmit ja -öljyt ovat heikkouteni, joten lähdin innolla kokeilemaan luonnonkosmetiikan tuotteeksi todella mielenkiintoista, kiinteässä muodossa olevaa puhdistusvoidetta. White* ja Black Cleansing Buttertoimivat samalla periaatteella, kuin puhdistusöljyt sekä -balmit. Pieni määrä ainetta hierotaan ensiksi kuiville kasvoille, kostutetaan kädet ja jatketaan kasvojen puhdistamista hieromalla, jolloin voide muuttuu kasvoilla maitomaiseksi. Mielestäni kiinteät balmit ja voiteet ovat kokemuksieni perusteella kaikista tehokkaimpia puhdistamaan kestävimmätkin meikkivoiteet, enkä joutunut näidenkään kohdalla pettymään. Jo pelkästään näiden avulla sain puhdistettua superkestävän meikkivoiteen kasvoilta täysin, mutta jatkoin puhdistusta vielä toisella puhdistusaineella, koska olen niin rutinoitunut kaksoispuhdistukseen. Muutenkin minusta tuntuu, että runsaasti öljyjä sisältävät puhdistusaineet jättävät ihon öljyisen tuntuiseksi, joten koen ihon jäävän miellyttävämmän tuntuiseksi, kun puhdistan kasvot vielä jollain toisellakin puhdistusaineella. Hintaa puhdistusvoiteella on noin parikymppiä.

Voisi kuvitella, että musta, aktiivihiiltä sisältävä Black Cleansing Butter* olisi tarkoitettu rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Yllätyksekseni musta versio on suunnattu kuivalle ja herkälle iholle, mutta sen ainesosat ehkäisevät epäpuhtauksien syntymistä. Aktiivihiilen lisäksi musta versio sisältää muun muassa pellavansiemenöljyä, mäntyöljyä ja ruusunjuuriuutetta. Tämä on ihan super! Meikki todellakin katoaa iholta ja iho tuntui joustavalta ja ravitulta jo pelkästään tällä tehdynkin puhdistuksen jälkeen.

Valkoinen, White Cleansing Butter*, on suunnattu normaalille ja sekaiholle. Valkoisen saven lisäksi se sisältää muuten lähes samat ainesosat, kuin mustakin versio. Tehokkuudeltaan molemmat ovat käyttökokemuksieni perusteella aika samanlaisia, joten itse voi oikeastaan vain päättää, että tarvitseeko oma iho ekstrapuhdistavaa valkoista savea vaiko trendikästä aktiivihiiltä. Pienenä nippelitietona, että aktiivihiilellä on muuten antibakteerinen ja tulehduksia hillitsevä vaikutus. Vaikka Natura Siberican valkoista savea sisältävä puhdistusvoide oli suunnattu nimenomaan normaalille ja sekaiholle, on valkoinen savi savityypeistä hellävaraisin ja erinomainen valinta kuivalle ja herkälle iholle, eikä se kuivata ihoa.

 Molempaa cleansing butteria myy muun muassa netissä toimiva luonnonkosmetiikkaan erikoistunut House of Organic**, jossa on muutenkin todella hyvä Natura Siberican** valikoima. House of Organicilla on muuten vielä tänään menossa luonnonkosmetiikkapäivät, joten kannattaa kurkata päivän tarjoukset. Omina tärppeinä mainitsen Flow Kosmetiikan ruusuveden**, Madaran Nokkossuihkeen** ja Evolve Beauty Miracle Mask AHA**-naamion. Kivaa sunnuntaita ja palaillaan ensi viikolla!

Oliko tuote jo ennestään tuttu vai herättikö mielenkiinnon?


1 kommentti:

  1. Moi! Ostin tuota valkoista tällä viikolla ja muutaman käyttökerran perusteella on toimiva tuote mutta en pääse yli siitä, että se tuoksuu jokseenkin mäntysuovalta. Tästä johtuen tulee jotenkin halpa fiilis tuotteesta. Pahvipakkaus, jossa purkki oli, oli valtava ja suurimmaksi osaksi tyhjää. Onko suuri koko sitten alkuperämaassa ylellisyyden merkki tai jotain.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela