Maanantailista

maanantai 3. syyskuuta 2018

Mitä söit aamupalaksi tänään?
Vielä en ole syönyt aamupalaa, mutta tutulla vanhalla kahvi+kookosöljy+proteiinijauhe - juomalla mennään. En ole edelleenkään kyllästynyt siihen! Niin helppo, nopea ja jaksaa pitkään tuolla yhdistelmällä.

Miltä näytät tänään?
Olen menossa töihin muutaman tunnin kuluttua, joten joudun hieman panostamaan. Vielä en tiedä mitä puen päälle, mutta jotain, jossa on helppo liikkua. Lenkkarit ovat ainakin ihan must - oli asu mikä tahansa!

Päivän suunnitelmat?
Tämän aamupäivän teen blogitöitä, kokkaan eväät töihin ja töissä meneekin 12-19. Illalla käyn vähän pidemmällä kävelyllä Lyylin kanssa. Sen enempää ei uskalla vielä urheilla, koska viikonloppuna oli edelleen flunssainen olo.

Mitä odotat tältä viikolta?
Tällä viikolla eniten odottamani asiat ovat ensimmäinen päivä uudessa työssäni (en siis ole lopettamassa mitään entistä, vaan alan kerran viikossa tekemään somemarkkinointiin liittyviä töitä yhdelle firmalle) sekä Polhemin syksyn pressipäivä. Kiva päästä treffaamaan Polhemin tyypit kesän jäljiltä sekä fiilistelemään uutuuksia!

Mitä aiot syödä tällä viikolla?
En ole vielä miettinyt niin pitkälle. Jotain perus arkiruokia, koska tälle viikolle ei ole perjantaita lukuunottamatta suunnitteilla ulkonasyömisiä. Lauantainakin tuli syötyä sushi- ja jäätelö -överit, joten se kiintiö on täytetty ainakin tämän viikon ajaksi, haha!

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?
Viime viikolla aktivoiduin myymään turhia vaatteita Facebook-kirppiksellä, mutta edelleen on osa myymättä. Sen on pakko olla tämän viikon To Do. Sekä en edelleenkään omista lattianpesuvälineitä, joten ne voisi viimein hankkia. Lattiat alkavat oleman kahden kuukauden asumisen jäljiltä sen näköiset, että pesu tekisi hyvää... Hävettää edes myöntää tämä! Muuten olen kyllä siivonnut ja puunaillut paikkoja. Ainiin, pitäisi myös ostaa lentoliput Roomaan, koska lähden pitkäksi viikonlopuksi Italiaan kuukauden päästä. Miksi aina pitää kytätä halpoja hintoja loppuun asti, vaikka usein käy vain huonosti, ja lopulta päätyy ostamaan liput ekaa bongattua hintaa kalliimmalla!

Hyvää alkanutta viikkoa sekä syyskuuta! Huomenna luvassa pitkästä aikaa reseptiä, joten pysykää kuulolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela