Kasvonaamiopuikot - innovatiivista vai ei?

keskiviikko 19. syyskuuta 2018

*Kaikki tuotteet saatu PR-näytteenä, sisältää affiliate-linkkejä
Oletteko törmänneet aikaisemmin puikoissa oleviin kasvonaamioihin? Tai naamioon, joka rullataa iholle. Vielä muutama viikko sitten en ollut ikinä edes ajatellut, että tällaisia kasvonaamioita voisi olla olemassa. Amerikasta lähtöisin oleva Yes To* tuo uutuunena kauppojen hyllyille stickimuodossa olevat kasvonaamiot sekä herkän ihon rauhoittavan roll-on naamion. Kuulostaa ihan pirun käteviltä, mutta voivatko nämä toimia käytännössä? Selviääkö todellakin sotkematta sormia levityksen aikana?

Valitsin kokeiluun stick-naamioista puhdistavan Yes To Tomatoes Clear Skin Detoxifying charcoal Snapmask Stickin sekä kirkastavan, C-vitamiinia sisältävän pirteän pinkin Yes To Grapefruit Vitamin C Glow-Boosting Snapmask Stickin. Molempien naamioiden vaikutusajaksi riittää ainoastaan viisi minuuttia. Naamion käyttöohje on selke: levitä naamio suoraan puikosta kosteille tai kuiville kasvoille rakentaen ohuita kerroksia. Vaikutusajan jälkeen huuhtelu lämpimällä vedellä, korkki takaisin naamion päälle ja olet good to go. Iisiä ja nopeaa!

Puikkomuodossa olevien naamioiden kaverina löytyy myös kasvoille suoraan tuubista rullattava naamio. Yes To Cucumbers Cooling Mud Mask rauhoittaa ja virkistää herkkää ihoa ja se koostuu 96% luonnollisista raaka-aineista. Rauhoittavan vaikutuksen todellakin huomaa, sillä 10 minuutin vaikutusajan aikana naamio tuntuu kasvoilla viileältä. Lisäksi metallinen rulla on miellyttävä kasvoilla. Toistaiseksi käyttökin on ollut ihan sujuvaa, kunhan muistaa putsata rullan hyvin.

Nämä kaikki naamiot ovat olleet todella hyviä. Snapmask Stickit kuivutat nopeasti, greippiversion jälkeen kasvot näyttävät kirkkailta ja detox-vaikutteinen naamio puhdistaa muun muassa nenän mustapäät. Kurkkunaamio on helppokäyttöinen ja kunnon supervirkistäjä kasvoille. Ja muutenkin nämä naamiot ovat itsessään olleet hauskaa vaihtelua perinteisille tuubeista ja purkeista käsin tai siveltimellä levitettäville naamioille. Sotkua tulee todellakin vähemmän, eikä käsiä tarvitse pestä levityksen jälkeen.

Nämä tuotteet ovat tosiaan hyviä ja olen kuullut aikaisemmin paljon hyvää Yes To merkin tuotteista (itse testasin vasta nyt ensimmäisen kerran!). Olen kuitenkin jäänyt miettimään sitä, kuika hygieenisiä nämä loppupeleissä ovat? Toki naamiostickit voi pyyhkäistä puhtaaksi käytön jälkeen, mutta siitä ei puhuttu lainkaan käyttöohjeissa. Ei myöskään rullattavan version. Pitkässä juoksussa naamioihin varmasti tarttuu ties mitä. Toisaalta taas, kun miettii niin aika sottasormilla tulee aina esimerkiksi omia meikkejä sorkittua, joten näihin kertyviin bakteeeihin tuskin kuolee! Jäin joka tapauksesa miettimään sitä.

Toinen kritiikki on pakko antaa ah-niin-kätevästä suoraan puikosta kasvoille-ohjeesta. Kasvojen "laajimmat" alueet, kuten posket ja otsa menivät ihan helposti, mutta haastetta aiheuttivat nenä (varsinkin nenänpielet) sekä leuka. Paksusta puikosta oli todella hankala saada naamioita levitettyä huolellisesti näille alueille. Varsinkin syväpuhdistuksen osalta omat kriittisimmät alueet ovat erityisesti nenä ja leuka. Jouduin siis sorkkimaan naamiota hieman sormilla, jotta kaikki paikat sai osakseen kerroksen naamiota. Hah, ei selvitty täysin puhtain sormin! Rullaversio sen sijaan oli kätevämpi käyttää ja naamiota sai kasvojen jokaiseen sopukkaan.

Yes To-sarjaa saa muun maussa Sokokselta ja nettikaupoista Oletkaunis.fi* myy Yes To -tuotteita*. Näitä kyseisiä naamioita ei valitettavasti ole vielä saatavilla Suomesta, mutta ne tulevat myyntiin talven aikana. Stick -linjaan on tulossa myös puikkkomuodossa olevia kasvojenpuhdistustuotteita. Niitä en tähän hätään ottanut itselle kokeiluun, koska monet niistä sisälsivät kuorivia ainesosia, jotka ovat usein omalle kasvojen iholle liian raffeja. Kannattaa kuitenkin painaa mieleen, jos nämä stickit alkoivat kiinnostamaan!

 Mitä mieltä te olette tällaisesta innovaatiosta? Jatkoon vai ei?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela