10 x Kolme kertaa

maanantai 17. syyskuuta 2018

Bongasin taannoin hauskan blogihaasteen, johon päätin itsekin ottaa osaa. Kevyt haaste on juuri eikä melkein täydellinen tapa startata uusi viikko. Nämä kaikki erilaiset haasteet ovat niin kivoja ja rehellisesti kunnon seivaajia silloin, kun ei keksi oikein mitään aihetta blogipostaukselle. Kiitos näiden keksijöille!

3 x paha tapa:
1. Somessa roikkuminen. Tätä on tullut viime aikoina tehtyä ihan liikaa ja olen aloittanut jo pari viikkoa yhtä kirjaa. Jotenkin se puhelimen selaaminen on illalla voittanut kirjaan tarttumisen. Buu!
2. Kynsinauhojen pureskelu. Kynteni ovat AINA kamalassa kunnossa, koska a) olen laiska hoitamaan niitä b) pureskelen kynsinauhoja (kynsien pureskelusta olen päässyt eroon) c) en vaivaudu rasvaamaan käsiä tarpeeksi.
3. Nopea kyllästyminen. Kyllästyn todella nopeasti asiaan kuin asiaan, eikä tämä ole todellakaan kiva tapa.

3 x outo tapa:
1. Inhoan "loogisia" aikoja ja numeropareja. Herätyskello soi aina esimerkiksi 07:03 tai 08:23, telkkarin äänenvoimakkuus on vaikka 42 eikä 40 tai 45, ja myös blogipostaukset ajastan usein julkaistavaksi esimerkiksi kello 07:33.
2. Aina  vanhemmilleni mentäessä käyn ensimmäiseksi katsomassa mitä heidän jääkaapissa on. Teen tätä, vaikka ruoka olisi juuri tulossa tai minulla ei edes olisi aikeissa syödä jotain. Jääkaappikyyläys on vain best!
3. Ruokakapoissa haahuilu. En tunne lausetta "käyn nopeasti kaupassa" vaan pelkän kahvipaketinkin hakeminen saattaa viedä vartin.

3 x parasta peilikuvassa:
1. Vahvat ripset. Olen todella onnellinen omista tuuheista ja paksuista ripsistäni.
2. Jalat. Oli paino mikä tahansa, jalat pysyvät ihan kivassa kondiksessa.
3. Persoonallisuus. En ole klassisen kaunis enkä itse pysty sanomaan itseäni kauniiksi, mutta piirteeni ovat sellaiset, jotka usein muistetaan ihan hyvässä mielessä.

3 x paras paikka, jossa olen käynyt:
1. Etelä-Afrikka. Tulee varmaan olemaan ykkönen aina ja ikuisesti.
2. Kasnäs. Saarimökkimme sijaitsee Kemiönsaaressa, Kasnäsin kylän liepeillä. Tuolla olen viettänyt pienenä kaikki kesäni ja sinne on aina yhtä ihana mennä.
3. Hollanti kokonaisuudessaan. Ihana maa ja täynnä muistoja.

3 x paikka, johon haluan:
1. Samoa. Tuo on ollut haavelistalla jo pitkään.
2. San Francisco. Sinne matkustamisesta olen haaveillut ihan pienestä pitäen yhden lasten elokuvan ansiosta, jonka nimeä en saa millään päähäni. Äh, ärsyttävää!
3. Havaiji. Kuka tuonne ei haluaisi?

3 x silloin hävetti:
1. Pissasin koulussa housuihini viidennellä luokalla. Se oli niin noloa ja yritin parhaani mukaan piilotella sitä! En tiedä mistä syystä, mutta nuorempana "ilopissaus" nauraessa oli lähes ongelmallista. Onneksi enää ei tätä ongelmaa ole!
2. Kun olen päästänyt suustani vääriä asioita väärällä hetkellä.
3. Kasiluokan vappuna tullessani ensimmäisen kerran kotiin ympäripäissäni. Vielä hävettävempää tästä tekee se, että joku tuntematon pariskunta toi minut kotiin, koska olin niin huonossa kunnossa. Kaikesta oppii, mutta tämä ei kuulu teiniaikojen tähtihetkiini ja seuraavana aamuna hävetti.

3 x eniten ärsyttää:
1. Kiilaavat ja ohittelevat ihmiset. Calm down ja odota omaa vuoroasi!
2. Huonot naama- ja hiuspäivät. Silloin edes kivat vaatteet eivät pelasta.
3. Punaisten valojen aalto fillaroidessa tai autoillessa. Raivostuttavaa pysähtyä joka ikisiin liikennevaloihin.

3 x parasta maailmassa:
1. Perhe. Klisee, mutta totta.
2. Hyvä ruoka. Elämään kuuluu nautinnot.
3. Oman kotioven avaaminen matkan jälkeen. Matkustaminen on ihanaa, mutta kotiinpaluu on parasta.

3x lempitavara:
1. Puhelin. Suhteemme on hyvin läheinen, mutta toisinaan monimutkainen.
2. Muutama vanha sormus. Sormukset ovat alkujaan kuuluneet vaarini äidille, mummolleni tai äidilleni. Harvoin käytössä, mutta ihan pirun rakkaita.
3. Kamerani. Kamera on tavara, jota kohtelen kuin kukkaa kämmenellä ja joka saa luovuuteni syttymään.

3 x lempivaate:
1. Leviksen yhdet farkut, jotka olen itse tuunannut. Kutsun niitä sunnuntaifarkuiksi, koska ne ovat rennot, eivät (yleensä) purista ja ne ovat todella pehmoiset päällä.
2. Mummon vanha kashmirneule. Pelastin neuleen pari vuotta sitten kirppiskasasta ja siitä lähtien se on lämmittänyt minua silloin, kun kodissani on kylmä. Ihan mahtava!
3. H&m kukkamekko. Ostin mekon 2016 toukokuussa valmistujaisiini ja sen jälkeen olen käyttänyt samaa mekkoa jo useamman kerran. Mekko maksoi vain muutaman kympin, mutta se kuuluu lempivaatteisiini.

Ihanaa uutta viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihanan suorat vastaukset. Täähän oli hauska haaste! :D

  VastaaPoista
 2. San Franciscosta tulee mieleen Mrs. Doudtfire leffa :) Oli mun lemppari pienenä! Kiva haaste muutenkin :)

  stoori.fi/purkkisirkus

  VastaaPoista
 3. Kotia kohti -elokuva, sellainen koirien ja (kissan)? seikkailu tais tapahtua San Franciscossa. Ihana postaus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela