Viimeksi minä...

torstai 9. elokuuta 2018

Heippa ja aivan mahtavaa torstaita! Palasin maanantaina myöhään illalla kotiin ja viimeiset pari päivää on mennyt tiukalla aikataululla ympäriinsä juosten. Onneksi nyt oli aikaa hetkeksi istahtaa ja päivittää blogia. Kööpenhaminaan palataan seuraavassa postauksessa, mutta tähän väliin halusin hieman tasapainoittaa aiheita ja vastasin useassa blogissa pyörineeseen Viimeksi minä -haasteeseen.


Viimeksi minä...

Viimeksi minä ilahduin viime tiistaina. Minua ilahdutti muun muassa Lyylin hakeminen takaisin kotiin äidin luota, puhelu äitini kanssa, yksi uusi työkuvio sekä oikein onnistunut kampaamoreissu.

Viimeksi minä harmistuin, kun tuntui, että näytän ihan kamalalta. Tiedättekö ne piinaavat "rumapäivät", kun mikään ei vain sovi ja peilistä katsoo (omasta mielestä) väsynyt sinä?

Viimeksi minä päätin, että nyt sokerikoukku saa jälleen kerran katketa ja Köpiksen loman jäljiltä on pakko palata terveellisempään ruokavalioon.

Viimeksi minä innostuin kirpputoreista ja Second Hand-kaupoista. Tein Kööpenhaminassa monta todella hyvää löytöä sunnuntaikirpputorilta sekä ennen matkalle lähtöä muutaman löydön UFFista. Tavalliset vaatekaupaut eivät oikein enää jaksa edes innostaa.

Viimeksi minä itkin viime torstaina väsymyksen sekä aivan hölmön perheasian takia.

Viimeksi minä kokeilin jotain uutta viime maanantaina tilatessani brunssilla pienen aamupalapizza, jossa oli päällä kananmuna. En olisi uskonut, että löysäksi jätetty kananmuna toimii pizzassa noin hyvin! Oletteko te koskaan syöneet pizzaa, jossa on kananmuna täytteenä?

Viimeksi minä pelästyin viime sunnuntaina luullessani, että olin kadottanut puhelimeni. Onneksi se olikin repun pohjalla, eikä tarvinnut olla matkalla ilman puhelinta! Olin vielä vuokrannut polkypyörän, jonka lukitus toimii puhelimessa olevalla sovelluksella...

Viimeksi minä nauroin eilen Jutan kanssa parituntisten kuvausten aikana. Yleensä kuvaustreffit menevät tietyssä tietynlaisessa tehokkaassa työmoodissa, mutta eilen naurettiin yhdessä aivan typerille asioille. Ei aina saa olla niin vakavaa!

Viimeksi minä jännitin maanantaina sitä, että punnitaanko käsimatkatavarani lentokentällä. Olin meinaan aivan varma, että kiloja oli enemmän, kuin sallittu 8 kiloa.


Kivaa torstaita!

Kuvat Jutta, edit minä

8 kommenttia:

 1. <3 :) Hei, et kyllä näytä koskaan kamalalta!!! Ja et ole ainut, joka on itkeskellyt väsymystä :'(

  VastaaPoista
 2. Niin makee tää asu! :) Mullakin on nyt hirvee himo kirppareille!

  VastaaPoista
 3. Kiva haaste, taidan napata omaankin blogiin :)

  VastaaPoista
 4. Asu on tosi onnistunut! Ovatko second hand -löytöjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toppi ja kengät ostettu uusina hiljattain ja housutkin viime joulukuussa alennusmyynnistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela