Postikortti Kööpenhaminasta

lauantai 4. elokuuta 2018

Terveisiä Köpiksestä! Saavuin tänne eilen myöhään illalla ja ensimmäinen päivä on noin puolessa välissä. Tällä hetkellä istun kahvilassa Sortendams Son varrella, juon kahvia soijamaidolla ja nautin kiireettömyydestä. Just tällaista lomailun pitäisi olla.

Majoitun jälleen kerran Airbnb:ssä, joka sijaitsee Vesterbron trendikkäällä alueella. Yleensä otan mieluiten koko asunnon omaan käyttööni, mutta tällä kertaa todella pienellä budjetilla matkustaessani (koko Köpiksen matka maksoi minulle 113euroa, eli lentojen verran. Kiitos Airbnb-kredittien!) valitsin majoituksen, jossa on majoittajani veli toisessa huoneessa. Pääasiassa tulee vietettyä aikaa Airbnb:n ulkopuolella, joten ei siitä ole lainkaan haittaa. Airbnb on todella kiva, huoneeni tilava ja ihanasti sisustettu, joten ei ole valittamista!

Eilen vietin illan Netflixin ja herkkujen parissa. Takana oli aamuvuoro töissä sekä matkustamista, joten vietin mielelläni illan hyggeillen. Tänään heräsin jo Köpiksen aikaa seitsemältä ilman kelloa, ja yhdeksän jälkeen suuntasin vieressä sijaitsevaan Mad og Kaffeen ihan mielettömälle brunssille. Siitä oli hyvä jatkaa jalkaisin ydinkeskustan suuntaan. Minulla ei ollut tälle päivälle mitään tarkkaa suunnitelmaa ja kävelyyn kyllästyttyäni vuokrasin oranssin turistipyörän, jolla olen pyöräillyt ympäriinsä ilman mitään karttoja ja katsonut mihin päädyn. Fillarin vuokraus oli todella hyvä valinta, koska sillä pääsee niin nopeasti liikkumaan paikasta toiseen ja Hollannin tapaan Tanskassa on panostettu sujuvaan pyöräilyyn.

Tähän mennessä Kööpenhamina on vienyt sydämeni, eikä kaduta yhtään, että päätin lähteä tänne hetken mielijohteesta. Tämä pieni loma tuli niin hyvää väliin! Köpiksestä on muuten tulossa ravintola- ja kahvilavinkkejä ensi viikolla. Kaikissa en pysty itse käymään, mutta vinkit ovat peräisin täällä asuvalta kaveriltani, joten haluan jakaa teille ne kaikki. Palaillaan ja kivaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Kiva postikortti! Siellä näyttää oikein mukavalta, idylliseltä. En olekaan käynyt Köpiksessä, joten onkin oikein kiva lukea, mitä pidät paikasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Köpis on todellakin idyllinen paikka :) Tulee toisenkin postauksen muodossa mietteitä Kööpenhaminasta.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela