10 x KepeƤ paljastus minusta

sunnuntai 19. elokuuta 2018

Siis tƤnƤƤn tuntuu niin syksyltƤ. Ulkona on juuri sellainen tƤydellinen syyssƤƤ - ei liian kylmƤ, aurinko paistaa ja ilma tuntuu keuhkoissa raikkaalta. KƤvin jo aamupƤivƤllƤ reilun viiden kilsan juoksulenkillƤ, koska sƤƤ oikein huusi ulkoilua. Ei auttanut muu, kuin sitoa lenkkareiden nauhat ja lƤhteƤ ulos. Syksy on vain niin ihanaa aikaa, vaikka ei tuo lƤmmin kesƤkƤƤn yhtƤƤn haitannut!

Paljastuspostaukset (miksi kirjoitin ensiksi, ettƤ paljastelu...) ovat olleet todella suosittuja ja pƤƤtin pitkƤstƤ aikaa kirjoittaa muutaman asian minusta, jota ette vƤlttƤmƤttƤ aikaisemmin tienneet.

Olen todella tƤsmƤllinen ja saavun 99% kerroista paikalle ajoissa ja tƤsmƤllisesti. Pienikin myƶhƤstyminen stressaa minua ja ilmoitan oikeastaan aina, jos olen minuutinkin myƶhƤssƤ. En edes ymmƤrrƤ, miten voin stressata todella paljon, jos saavun paikalle edes yhden minuutin myƶhƤssƤ. Vaikka tiedƤn, ettƤ myƶhƤstely stressaa minua, saavun siitƤ huolimatta AINA paikalle viime tingassa tai lƤhden kotoa niin, ettƤ minulla on super kiire...

TƤsmƤllisyys pƤtee myƶs laskujen maksamiseen ja usein maksan laskuni reilusti ennen erƤpƤivƤƤ. SiinƤ missƤ ahdistus myƶhƤstelystƤ, stressaan yhtƤ lailla edes pƤivƤn myƶhƤssƤ maksettuja laskuja.

KƤytƤn harvoin korvakoruja. Minullahan on ollut reiƤt korvissa jo alle vuoden ikƤisestƤ lƤhtien, mutta en ole oikeastaan ikinƤ vƤlittƤnyt korvakoruista. NykyƤƤn jopa hieman arastelen korvakoruja ja nƤytƤn mielestƤni omituiselta ihan pienienkin korvakorujen kanssa.

Siivoan todella paljon ja erityisesti kylpyhuone on kovassa puunauksessa pƤivƤstƤ toiseen. Oikeastaan syy siihen, miksi saavun kaikkialle viime tingassa on, ettƤ lƤhes joka kerta syy kiireelle on se, ettƤ minun on ollut pakko alkaa siivoamaan kylpyhuonetta silloin, kun pitƤisi olla jo sulkemassa kotiovea. Minua vain ƤllƶttƤƤ suunnattomasti kaikki pƶly, jota WC:hen kertyy enkƤ voi kƤsittƤƤ, miten jotkut ihmiset ei siivoa kylppƤriƤ edes viikoittain.

Laukussa kulkeva pieni meikkipussini koostuu lƤhes kokonaan huulipunista. Huulipunien lisƤksi meikkipussista lƶytyy ainoastaan huulirasva (tai pari), meikkipuuteri ja pieni peitevoide. Joskus myƶs kivipuuteri. Huulipunia meikkipussissa taas saattaa olla jopa kymmenen!

Paha tapani on laittaa roskat roskakorin sijaan ensiksi keittiƶn lavuaariin. Roskishan tosiaan sijaitsee lavuaarin alla, mutta siitƤ huolimatta kaikki roskat kulkeutuvat roskikseen vasta sen jƤlkeen, kun ne ovat hetken hengailleet lavuaarissa. Erityisesti kƤytettyjƤ teepusseja, kuitteja ja ruokapakkauksia on mukava sƤilyttƤƤ lillumassa siellƤ tiskien joukossa...

Harva se kerta liikun julkisilla paikoilla hintalappu vaatteessa roikkuen. Tapani on poistaa hintalaput vasta, kun otan vaatteen kƤyttƶƶn ja lukemattomat kerrat olen unohtanut ennen kotoa lƤhtƶƤ, ettƤ se pirun lappu roikkuu vielƤ kainalossa tai niskassa. Niin noloa, kun tajuat asian vasta jonkun huomautettua siitƤ!

AikamƤƤreet ovat minulle tƤrkeitƤ ja teen paljon pƤivittƤisiƤ asioita jatkuvasti saman aikavƤlin sisƤllƤ. Esimerkiksi aamupalan optimaalinen aikavƤli klo 08:45-09:30 ja iltapalan 20:30-22.

Teen paljon kirjoitusvirheitƤ. Erityisesti kƤnnykƤllƤ kirjoittamisessa olen ihan surkea ja usein nolottaa, jos joku nƤkee, kun kirjoitan viestiƤ, koska ilman korjausta virheitƤ olisi lƤhes jokaisessa sanassa. Ilman ennakoivaa tekstinsyƶttƶƤ viestien kirjoittaminen veisi minulta pienen ikuisuuden, koska joutuisin jatkuvasti korjailemaan sanoja. Olen muutenkin todella hidas kirjoittamaan viestejƤ puhelimella ja tƤstƤ syystƤ en oikein jaksa tekstailla. ƄƤniviestit kunniaan!

Olen oikeakƤtinen, mutta kƤytƤn todella runsaasti myƶs vasenta kƤttƤni. Esimerkiksi syƶn leipƤƤ yhtƤ lailla niin vasemmalla, kuin oikeallakin kƤdellƤ ja muutenkin tartun paljon esineisiin tai ojennan asioita vasenta kƤttƤni kƤyttƤen. Oikea kƤteni on kuitenkin selvƤsti dominoivampi ja en ole syntyjƤƤn molempikƤtinen, vaan ajan myƶtƤ opetellut huvikseni kƤyttƤmƤƤn paljon myƶs vasenta kƤttƤni.

Lƶytyikƶ jotain yllƤttƤvƤƤ tai samaistutteko johonkin?

Kuvat Jutta, edit minƤ

2 kommenttia:

  1. Tuo roskien laittaminen tiskialtaaseen on yksi asia, mikƤ ihmetyttƤƤ minua esim. miesystƤvƤssƤ. Ja hƤn yleensƤ ei saa kovin nopeasti siivottua jƤlkiƤƤn. MielestƤni olisi paljon helpompaa vain avata roskakaappi ja laittaa roskat suoraan sinne. ƄllƶttƤƤ kaivella jotain kananmunan kuoria yms. sieltƤ altaasta. Aika monet vƤittelyt/riitelyt ollaan saatu aikaiseksi tƤstƤ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kananmunanan kuoret on ihan parasta laittaa ensiksi sinne lavuaariin :D voit kertoa miehelle terveisiƤ, ettƤ ymmƤrrƤn hƤntƤ tƤysin ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela