10 x Kepeä paljastus minusta

sunnuntai 19. elokuuta 2018

Siis tänään tuntuu niin syksyltä. Ulkona on juuri sellainen täydellinen syyssää - ei liian kylmä, aurinko paistaa ja ilma tuntuu keuhkoissa raikkaalta. Kävin jo aamupäivällä reilun viiden kilsan juoksulenkillä, koska sää oikein huusi ulkoilua. Ei auttanut muu, kuin sitoa lenkkareiden nauhat ja lähteä ulos. Syksy on vain niin ihanaa aikaa, vaikka ei tuo lämmin kesäkään yhtään haitannut!

Paljastuspostaukset (miksi kirjoitin ensiksi, että paljastelu...) ovat olleet todella suosittuja ja päätin pitkästä aikaa kirjoittaa muutaman asian minusta, jota ette välttämättä aikaisemmin tienneet.

Olen todella täsmällinen ja saavun 99% kerroista paikalle ajoissa ja täsmällisesti. Pienikin myöhästyminen stressaa minua ja ilmoitan oikeastaan aina, jos olen minuutinkin myöhässä. En edes ymmärrä, miten voin stressata todella paljon, jos saavun paikalle edes yhden minuutin myöhässä. Vaikka tiedän, että myöhästely stressaa minua, saavun siitä huolimatta AINA paikalle viime tingassa tai lähden kotoa niin, että minulla on super kiire...

Täsmällisyys pätee myös laskujen maksamiseen ja usein maksan laskuni reilusti ennen eräpäivää. Siinä missä ahdistus myöhästelystä, stressaan yhtä lailla edes päivän myöhässä maksettuja laskuja.

Käytän harvoin korvakoruja. Minullahan on ollut reiät korvissa jo alle vuoden ikäisestä lähtien, mutta en ole oikeastaan ikinä välittänyt korvakoruista. Nykyään jopa hieman arastelen korvakoruja ja näytän mielestäni omituiselta ihan pienienkin korvakorujen kanssa.

Siivoan todella paljon ja erityisesti kylpyhuone on kovassa puunauksessa päivästä toiseen. Oikeastaan syy siihen, miksi saavun kaikkialle viime tingassa on, että lähes joka kerta syy kiireelle on se, että minun on ollut pakko alkaa siivoamaan kylpyhuonetta silloin, kun pitäisi olla jo sulkemassa kotiovea. Minua vain ällöttää suunnattomasti kaikki pöly, jota WC:hen kertyy enkä voi käsittää, miten jotkut ihmiset ei siivoa kylppäriä edes viikoittain.

Laukussa kulkeva pieni meikkipussini koostuu lähes kokonaan huulipunista. Huulipunien lisäksi meikkipussista löytyy ainoastaan huulirasva (tai pari), meikkipuuteri ja pieni peitevoide. Joskus myös kivipuuteri. Huulipunia meikkipussissa taas saattaa olla jopa kymmenen!

Paha tapani on laittaa roskat roskakorin sijaan ensiksi keittiön lavuaariin. Roskishan tosiaan sijaitsee lavuaarin alla, mutta siitä huolimatta kaikki roskat kulkeutuvat roskikseen vasta sen jälkeen, kun ne ovat hetken hengailleet lavuaarissa. Erityisesti käytettyjä teepusseja, kuitteja ja ruokapakkauksia on mukava säilyttää lillumassa siellä tiskien joukossa...

Harva se kerta liikun julkisilla paikoilla hintalappu vaatteessa roikkuen. Tapani on poistaa hintalaput vasta, kun otan vaatteen käyttöön ja lukemattomat kerrat olen unohtanut ennen kotoa lähtöä, että se pirun lappu roikkuu vielä kainalossa tai niskassa. Niin noloa, kun tajuat asian vasta jonkun huomautettua siitä!

Aikamääreet ovat minulle tärkeitä ja teen paljon päivittäisiä asioita jatkuvasti saman aikavälin sisällä. Esimerkiksi aamupalan optimaalinen aikaväli klo 08:45-09:30 ja iltapalan 20:30-22.

Teen paljon kirjoitusvirheitä. Erityisesti kännykällä kirjoittamisessa olen ihan surkea ja usein nolottaa, jos joku näkee, kun kirjoitan viestiä, koska ilman korjausta virheitä olisi lähes jokaisessa sanassa. Ilman ennakoivaa tekstinsyöttöä viestien kirjoittaminen veisi minulta pienen ikuisuuden, koska joutuisin jatkuvasti korjailemaan sanoja. Olen muutenkin todella hidas kirjoittamaan viestejä puhelimella ja tästä syystä en oikein jaksa tekstailla. Ääniviestit kunniaan!

Olen oikeakätinen, mutta käytän todella runsaasti myös vasenta kättäni. Esimerkiksi syön leipää yhtä lailla niin vasemmalla, kuin oikeallakin kädellä ja muutenkin tartun paljon esineisiin tai ojennan asioita vasenta kättäni käyttäen. Oikea käteni on kuitenkin selvästi dominoivampi ja en ole syntyjään molempikätinen, vaan ajan myötä opetellut huvikseni käyttämään paljon myös vasenta kättäni.

Löytyikö jotain yllättävää tai samaistutteko johonkin?

Kuvat Jutta, edit minä

2 kommenttia:

  1. Tuo roskien laittaminen tiskialtaaseen on yksi asia, mikä ihmetyttää minua esim. miesystävässä. Ja hän yleensä ei saa kovin nopeasti siivottua jälkiään. Mielestäni olisi paljon helpompaa vain avata roskakaappi ja laittaa roskat suoraan sinne. Ällöttää kaivella jotain kananmunan kuoria yms. sieltä altaasta. Aika monet väittelyt/riitelyt ollaan saatu aikaiseksi tästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kananmunanan kuoret on ihan parasta laittaa ensiksi sinne lavuaariin :D voit kertoa miehelle terveisiä, että ymmärrän häntä täysin ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela