Viikon positiiviset

sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Ah, viikko pulkassa. Voin kertoa, ettei hetkeen sunnuntai ole tuntunut näin hyvältä. Takana on kahdeksan päivän työputki ja eilen kuudelta töistä päästyäni oli tankki aika tyhjä. Tuuletin mielessäni sitä, että kaikki tutut olivat jossain tämän viikonlopun - sai hyvin mielin viettää koko eilisillan rentoutuen eikä kukaan ollut ehdottelemassa jotain tekemistä.

Loppuviikkoa kohden hymy meinasi alkaa hyytymään, väsymys painoi ja perjantaina illalla kiukutti oikein urakalla. Tällaisina viikkoina on tärkeä keskittyä niihin hyviin hetkiin ja tänään aamulla halusin lähteä ajattelemaan niitä kaikkia kivoja asioita, joita viikkooni on kuulunut.

Kevyt työpukeutuminen- Meillä pelaa ilmastointi töissä todella hyvin, mutta siitä huolimatta on ihanaa, kun aamulla voi pukea päälle kevyen kesämekon tai ilmavan hameen. Tulee hiki jo pelkästään miettiessä, jos aamulla pitäisi pukeutua pitkiin housuihin ja peittävään yläosaan.

Nopeasti hoitunut fillarin korjaus- Torstaina töistä kotiin pyöräillessäni huomasin, että takarenkaani oli tyhjentynyt. Perjantaina lähdin soittelemaan fillarihuoltoja läpi ja aluksi näytti huonolta, etten saa ennen ensi viikkoa uutta sisäkumia Tunturiini. Onneksi olin päässyt perjantaina aikaisin töistä ja kotimatkalla bongasin Annankadulta pyöräliikkeen. Suureksi ilokseni sisäkumin vaihto onnistui samana päivänä ja sain hoidettua homman alta sekä pyörän alleni vielä perjantain aikana.

Lämpimät kelit- Hehkutan tätä säätä jatkuvasti, mutta kuinka makee tämä kesä on ollut! Vaikka olenkin ollut paljon töissä, on niin ihana lähteä töihin ja töistä kotiin ulkona ollessa lämmin. Tällä viikolla en käynyt salillakaan, kuin pari kertaa, koska olen mieluummin lenkkeillyt ulkona.

Jäätelö-överit- Ah, jäätelö. Kohdallani jäätelö ei kuulu ainoastaan kesään, vaan se on ykkösherkkuni ympäri vuoden. Viime aikoina olen kuluttanut ilman ainuttakaan morkkista lukuisia Pirkan valkosuklaa jäätelöpuikkoja sekä legendaarisia Amppari, Koppis ja Leppis -mehujäitä. Murkku ei ole suosiossani ja jää kaupan pakastealtaaseen.

Löydöt Punavuori kierrättää -kirppisryhmästä- Bongasin tällä viikolla kahdeksalla eurolla kaksi kaunista smaragdinvihreää Iittalan Kastehelmi-lasia. Kastehelmi on Iittalan kauneimpia sarjoja ja lasit sopivat täydellisesti yhteen nykyisten Tuokio- ja Paratiisi-astioideni kanssa. Lauantaina taas bongasin Riviera Maisonia rakastavalle äidilleni kahdeksalla eurolla suuren juuttia olevan ovimaton.

Pimennysverhojen osto- Valoisa asunto on oikea lottovoitto, mutta aamuisin ennen aamukuutta aurinko paistaa ikkunasta suoraan silmiini. En ole verhojen suuri ystävä, mutta nyt oli pakko hankkia pimennysverhot, jotta saan nukuttua paremmin. Lisäksi verhojen avulla saan pidettyä asunnon päivisin viileämpänä. Pakko myöntää, että vaikka pimennysverhot ovat rumat kuin mitkä, olen nukkunut paljon paremmin, eikä päivisin asunnon lämpötila nouse niin korkeaksi.

Ekstempore Köpikseen- Vihdoin vuosia To Do-listalla ollut Kööpenhaminan reissu toteutuu ja lähden ensi perjantaina yksin muutamaksi päiväksi Köpikseen! Tämä kuukausi on pitänyt sisällään niin paljon kaikkea uutta, joten aloin kaipaamaan pientä irtiottoa arjesta. Aluksi mietin Amsterdamia, mutta lentojen ollessa niin kalliit, hylkäsin Hollannin ja menen sinne myöhemmin. Laitoin Skyscanneriin (lempi nettisaittini tsekata lennot!) kohteeksi koko maapallon ja haluamilleni päiville sattui naurettavan edulliset suorat lennot Köpikseen hyvillä lentoajoilla. Lähden jo perjantaina töiden jälkeen ja paluulento lähtee maanantaina neljän kieppeillä. Eli kaksi kokonaista päivää sekä yksi aamupäivä aikaa tutustua kaupunkiin. En malta odottaa!

Pari ihanaa PR-lähetystä- Tällä viikolla minua on hemmoteltu parilla kivalla PR-paketilla, jotka ovat todellakin piristäneet kiireisiä arkipäiviä. Pieni epäonni tosin kävi toisen paketin kanssa, koska yksi saamistani hiusnaamioista oli auennut kuljetuksen aikana. Onneksi keittiötarvikkeista löytyi nuolija ja sain pelastettua puolet naamiosta! Ekana tuli väsymyskiukku, mutta muuttui lopulta hymyksi. Vahinkoja sattuu, eikä tuollaiselle epäonnelle voi mitään.

Yksin sushibuffetissa- Minulla oli monta päivää kestävä sushihimo, johon sain viimein eilen helpotusta. Tänä viikonloppuna kaikki kaverini tuntuvat olevan poissa kaupungista. Himoitsin nimen omaan sushibuffettia, mutta jotenkin sellaiseen meno yksin ei-lounasaikaan tuntui omituiselta ja ehkä vähän nololtakin. Eilen illalla kuitenkin heitin tyhmät ajatukseni kaivoon ja kävin Iso Roballa sijaitsevassa sushibuffassa yksinäni. Sushihimon selätys check, mukavuusalueelta poistuminen check! Eikä muuten ollut yhtään niin kamalaa, kuin kuvittelin!

Näiden positiivisten ja iloa tuottaneiden asioiden saattelemana toivotan kivaa loppusunnuntaita teille kaikille. Ja kertokaahan mikä on ilostuttanut teitä viime aikoina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela