Muuttoapu.com - iisimpi muutto muuttopalvelun avulla

perjantai 20. heinäkuuta 2018

Kaupallinen yhteistyö Muuttoapu.com ja Pakumuutto.com kanssa
Kaksi viikkoa sitten tavarani pakattiin muuttoautoon ja siirsin elämäni Hyvinkäältä Helsinkiin. Käsittämätöntä miten nopeasti aika menee! Tavallaan tuntuu, kun olisin asunut täällä jo ikuisuuden, onhan Helsinki niin tuttu paikka ja täällä on tullut vietettyä paljon aikaa. Olen kotiutunut todella hyvin ja omat kotikulmat tuntuvat jo omilta. Minun on ollut aina helppo kotiutua uusiin paikkoihin, niin ulkomaille, kuin Suomeenkin, joten ei ihme, että asettuminen uuteen kotikaupunkiin on sujunut näin smoothisti.

Muuttaminen on ihan kamalaa. Vihaan pakkaamista, stressiä tavaramäärästä ja pelkästään ajatus tavaroiden siirtämisestä kodista A kotiin B aiheuttaa päänsärkyä. En ole kova stressaaja, mutta tämän tyyppiset asiat saavat tuskanhien kohoamaan otsalle ja panikoin valmiiksi aivan kaikkea - sujuuko kaikki mallikkaasti, entä jos tavarat eivät mahdukaan autoon, saanko muuttoapua ja niin edelleen. Suurin stressin aiheeni oli huonekalut ja fakta, että muun muassa törkypainava runkopatjasänkyni täytyy kantaa kuudenteen kerrokseen. Voi apua! Lähdin miettimään ratkaisuja kantoapuun ja päädyin Muuttoapu.com nettisivulle, joka lopulta koitui suureksi avuksi. Lähestyin yritystä itse ja ilokseni sain myöntävän vastauksen yhteistyöehdotukseeni. Stressi muutosta katosi täysin ja en joutunut itse edes koskemaan sänkyyni muuton yhteydessä. Aivan parasta!

 Muuttoapu tarjoaa kokonaisvaltaisen muuttopalvelun muuttoautosta kuljettajaan ja kantoapuun, sekä halutessaan myös muun muassa laadukkaat muuttolaatikot, pakkausavun sekä apua siivoukseen. Oma muuttoni sisälsi tilavan muuttoauton, yhden kuljettajanakin toimivan muuttomiehen, koska apua löytyi jo omasta takaa, sekä kantoavun. Muuton suunnittelu lähti käyntiin sillä, että minulta kysyttiin tietoja nykyisen ja uuden asunnon koosta, asuntojen sijainnit, oma arvioni tavaran määrästä, jotta muuttoa varten osataan varata sopivan kokoinen auto sekä omien kantajien määrä. Muuttoapu.com sivulla on muuttopalvelun kustannuksen laskemista varten kätevä laskuri, jonka avulla saa laskettua kustannusarvion muutolleen.

Olimme sopineet, että muuttoauto saapuu perjantaina klo 12 aikaan Hyvinkäälle. Auto sekä kuljettaja, joka toimi muuton apumiehenä, oli täsmällisesti paikalla ja ei noin puolessa tunnissa olimme pakanneet tavarani muuttoautoon. Sain siirrettyä yhdellä kerralla koko omaisuuteni huonekaluja ja polkupyörää myöten uuteen asuntoon, eikä minun tarvinnut stressata lainkaan, että mahtuuko tavarat yhdellä kerralla tai tarvitseeko tehdä pari keikkaa Hyvinkään ja Helsingin välillä. Muuttoauto oli todella siisti, joten edes runkopatjaani tai huonekalujani ei tarvinnut suojata erikseen. Juuri tällaista helppoutta ja ajansäästöä kaipaa muuttoon!

Helsingin päässä urakka oli hieman suurempi, koska vastassa oli tosissaan pieni vain hissi ja asunto kuudennessa kerroksessa. Onneksi nokkakärryt nopeuttivat tavaroiden siirtoa huomattavasti ja Helsinginkään päässä ei kulunut ikuisuutta saada tavarat autosta asuntoon, vaikka hissi oli todella pieni ja sänkykin piti kantaa erikseen rappusia pitkin. Omat stressitasoni olivat hyvin sujuneen muuton osalta sen verran alhaalla, ettei hymy hyytynyt edes tuossa vaiheessa!

Jo kolmen aikoihin olimme valmiita muuton kanssa, vaikka ajomatka Hyvinkäältä Helsinkiin kesti noin 50 minuuttia. Oli ihana tavaroiden kannon jälkeen alkaa suoraan laittamaan tavaroita paikoilleen, eikä tarvinnut lähteä esimerkiksi palauttamaan vuokrattua pakettiautoa tai tekemään uutta keikkaa vanhalle asunnolle, koska tavaroita ei saanut tuotua kerralla. Muutto on mahdollista hoitaa omallakin porukalla, mutta voisin ihan ehdottomasti seuraavan muuton yhteydessä ottaa palvelun uudestaankin muuttoavuksi. Kokonaisvaltainen muuttoapu on mahdollista saada lähtemään ja tulemaan seuraavista kaupungeista tai niiden lähialueilta: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää, Riihimäki, Hämeenlinna, Mäntsälä, Lahti, Heinola, Kouvola,Porvoo, Loviisa, Kotka, Hamina, Lappeenranta, Imatra, Mikkeli, Varkaus, Savonlinna, Kitee, Joensuu & Kuopio. Lisää palvelusta voitte tosiaan lukea Muuttoapu.com nettisivuilta.

Jos näin kokonaisvaltaiselle muuttoavulle ei ole tarvetta, on mahdollista vuokrata ainoastaan pakettiauto Pakumuutto.com -sivulta. Myös pakettiauton vuokrauksiin on mahdollista ottaa lisäpalveluita, kuten esimerkiksi kuljettaja tai tilata samalla muuttolaatikot.

Muuttamisessa on aina oma stressinsä ja siihen liittyy paljon muistettavaa. Mielestäni on kiva, että löytyy palveluita, joiden avulla saa apua uuteen kotiin asettumiseen. Sen lisäksi, että muutto hoituu sujuvammin, laskee omaa stressitasoa, kun ei tarvitse erikseen alkaa miettimään kantoapua ja mahdollista muuttoauton vuokrausta. Muuttoavun avulla muutostakin on mahdollista tehdä ihan miellyttävä kokemus!

Oletteko te koskaan käyttäneet valmista muuttopalvelua vai onko muutot hoidettu omin toimin?

1 kommentti:

  1. Me ollaan yleensä vaan vuokrattu pakettiauto ja hankittu kantajat kaveripiiristä. Mutta nyt jo niin monta muuttoa takana että tuommoinen valmiimpi paketti tulee ensi kerralla käyttöön. Ihana tuo vanha tuoli sekä matto!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela