Hypen arvoinen theBalm?

torstai 26. heinäkuuta 2018

*Tuotteet saatu oletkaunis.fi, sisältää affiliate-linkkejä

Mattapunien ystäville theBalm* on varmasti tuttu, erityisesti merkin hehkutetut Meet (M)atte Hughes mattapunat. Tallinnassa asuessani olin monet kerran pyöritellyt merkin mattapunia käsissäni (niitä myydään Kaubamaja-tavaratalossa), mutta jättänyt ne kuitenkin hankkimatta. Nyt vihdoin ja viimein pääsin kokeilemaan kyseisiä mattapunia sekä muutamaa muutakin TheBalmin tuotetta, sillä nettikauppa Oletkaunis.fi* lähetti minulle pienen tuotepaketin. Sain samalla jaettavaksi alennuskoodin, jolla saatte kaikista theBalm-tuotteista 20% alennuksen koodilla BALMIT . Koodi toimii 31.8. asti.

TheBalmin tunnuslause on "kauneutta viidessä minuutissa, kiitos!" ja monet tuotteista sisältävät hoitavia ainesosia. Kaikki tuotteet on pakattu leikkisiin pakkauksiin ja itse olen mielissäni siitä, että monet tuotteista tulevat jämäkissä pahvipakkauksissa muovisten sijaan. Mattapunien lisäksi theBalmin kulttituotteita ovat hohdetta tuovat Lou-Manizer -puuterit sekä Bahama Mama -aurinkopuuteri, jonka valitsin itsekin kokeiluun. Miten käsi tuotteiden? Worth the Hype vai jäikö ihan neutraali maku?

Aloitetaan Bahama Mama -aurinkopuuterista* Bahama Mama on mattainen, ei yhtään oranssiin taittava talkiton aurinkopuuteri. Koostumus tarttuu hyvin siveltimeen, levittyy tasaisesti ja on tarvittaessa helppo häivyttää. Oma ihoni on päivettynyt, mutta tämä ei ole minunkaan ihonsävylle liian vaalea korostuksiin käytettynä. En yhtään ihmettele, miksi tätä suositellaan kaikille ihonsävyille. Itse koen tämän olevan omiaan nimen omaan varjostuksiin. Itse tuon väriä kasvoille mieluiten hieman kimaltelevalla ja lämpimämmän sävyisellä aurinkopuuterilla. Tosin nämäkin ovat mielipidekysymyksiä ja omaan ihooni olen huomanut toimivan lämpimän sävyiset aurinkopuuterit oikein mainiosti.

Koostumukseltaan ja sävyltään Bahama Mama muistuttaa minua paljon rakastamastani Too Faced Chocolate Soleil -aurikopuuterista. Minulla kävi tuuri, koska kyseinen varjostuksiin eniten käyttämäni aurinkopuuteri vetelee viimeisiään ja tämä tuli kuin tilauksesta korvaamaan sen! Bahama Mama -aurinkopuuteri maksaa Oletkaunis.fi -nettikaupassa 20,90€, mutta juuri nyt se on  30% alennuksessa!

Halusin kokeilla toistakin puuterimaista tuotetta ja halusin kokeilla kuvissa täydellisen sävyiseltä näyttävää Frat Boy -poskipunaa*. Frat boy on mattainen, pinkkiin vivahtavan, persikkaisen sävyinen poskipuna, jonka sävy on aivan nappi jokaiselle! Kuvissa sävy hieman vääristyy, mutta kannattaa kurkata kunnon swatchit. Poskipunassa on ihan mahtava pigmentti ja vain pieni sipaisu siveltimellä riittää. Olen käyttänyt ainoastaan tätä poskipunaa siitä lähtien, kun sain paketin käsiini. Myös tämä on tällä hetkellä alennuksessa ja sen saa klikattua itselleen alle 13 eurolla!

Meet (M)atte Hughes -mattapunista valitsin kokeiluun sävyt Brilliant*, Doting* ja Charming*. Huulipunissa on ihana minttuinen tuoksu ja koostumus levittyy huulille helposti ja tasaisesti. Kuivuminenkaan ei vie kauan ja kestävä lopputulos syntyy nopeasti. Omilla huulillani on taipumusta kuivua meganopeasti, mutta näiden kanssa ongelma ei ole ollut niin paha, kuin monien muiden mattapunien kanssa. Puna pysyy mielestäni huulilla hyvin, eikä lähde kulumaan rumasti. Plussaa annan sävyvalikoimasta, joka on todella laaja! Hintaa näillä on 18,90€.

Primerhulluna oli aivan pakko valita kokeiluun Time Balm -meikinpohjustaja*. Vitamiineja sisältävä, ihoa rauhoittava primer luo iholle tasaisen pinnan ja häivyttää pieniä juonteita ja ihohuokosia. Primer ei ole koostumukseltaan liian tuhtia, kuten monet ihohuokosia häivyttävät, silikonia sisältävät primerit. Voide levittyy kasvoille helposti ja pieni määrä riittää. Kesäisin ihon kuivumisen kanssa ei omalla kohdallani ole ongelmia, mutta meikkivoiteen alla iho saattaa alkaa kiristämään. Tämän kanssa samanlaista kiristävää tunnetta ei ole tullut ja monet meikkivoiteet levittyvät tämän päälle kauniisti, eikä lähde karkaamaan iholta. Kaiken kaikkiaan olen pitänyt tästä primerista todella paljon. Se ei ole mullistanut elämääni, mutta tekee tehtävänsä paremmin, kuin hyvin. Tämäkin on nyt kesäalessa ja rokottaa lompakkoa tällä hetkellä alle 19 euroa.

Helle on ilmeisesti sekoittanut pääni täysin ja unohdin kuvista täysin pari tuotetta. Paketin uumenista löytyi ihan perfect Mr.Write -silmänrajauskynä*, jonka mustaakin mustempi sävy Seymour Diamonds levittyy ripsien tyveen pehmeästi. Koostumus on pitkäkestoinen ja rajaus pysyy paikoillaan hikisen treeninkin ajan. Rajauskynällä ei saa aikaiseksi pikkutarkkaa jälkeä, mutta itse pidän rajauskynistä, jotka eivät vaadi teroitusta ja tekevät paksuhkoa, pehmeää jälkeä. Mr.Write on heittämällä parhaimpia kokeilemiani silmänrajauskyniä. Sain kokeiluun myös Pick Up Liners -huultenrajauskynän sävyssä Fineapple*. Tämänkin rajauskynän koostumus on pehmeä ja kynä levittyy huulille vaivatta. Rajaus pysyy huulilla erinomaisesti. Sävy Fineapple on nätti roosa nude ja koostumuksen ansiosta kynällä voi rajausten lisäksi värittää huulet myös kauttaaltaan. Tykästyin molempiin kyniin todella paljon.


Tykästyin theBalmin tuotteisiin ja tämän ensikosketuksen myötä houkuttelisi kokeilla sarjan kehuttuja luomiväripalettejakin. Punnitsin kauan otanko kokeiluun jonkin luomiväripaleteista, mutta muut tuotteet houkuttelivat silloin enemmän. Oletkaunis.fi nettikaupassa on todella hyvä valikoima theBalmia, joten kannattaa kurkata tarjonta sekä alennuksessa olevat tuotteet läpi!

Löytyykö teiltä jotain theBalmilta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela