8 x Parasta just nyt

keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Heippa! Hiljaisempi postaustahti on jatkunut edelleen, koska viikonloppu meni uutta kotia laittaessa sekä omissa menoissa. Maanantaina taas aloitin työt, joten olen halunnut ihan rauhassa asettua uuteen elämäntilanteeseen. Loppuviikosta aion aktivoitua blogin kanssa, olla suunnitelmallisempi ja palata säännöllisempään postaustahtiin, joten blogi ei ole todellakaan jäämässä kaiken uuden jalkoihin.

Jutta julkaisi eilen postauksen, jossa kertoi kahdeksan parasta asiaa juuri tässä hetkessä. Yksinkertaiset ilot ovat elämässä aivan parasta, joten halusin kertoa teille minun kahdeksan asiaa, jotka ovat parasta just nyt.
Uusi koti - Koti alkaa näyttämään jo kodilta ja tämä alkaa olemaan viimeisiä hiomisia vaille valmis. Sen lisäksi, että kotini näyttää todella kivalta, olen ihan rakastunut kotikulmiini ja sijaintiin. Meri lähellä, keskustaan kävelee hetkessä, vieressä on tosi kivoja kahviloita (muun muassa KUUMA!) sekä puistoja ja keskeisestä sijainnista huolimatta alueella on todella rauhallista.

Ulkoilu - En ole vielä hankkinut salikorttia Helsinkiin, joten liikunnat ovat olleet juoksua sekä kävelylenkkejä Lyylin kanssa. Mitään kovaa hinkua salille ei ole edes tullut, koska lenkkimaisemat ovat 5/5 ja on ollut ihana nauttia kesäsäästä ulkoilemalla. Minulla ei myöskään ole vielä matkakorttia, eli kuljen muutenkin ainoastaan kävellen tai pyöräillen paikasta toiseen. Onneksi säät ovat olleet kohdallaan!

Päivätyöhön palaaminen - Töihin palaaminen on tuntunut ihan mielettömän hyvältä. Kiva työpaikka, kannustava työporukka ja uudet haasteet ovat juuri sitä, jota olen kaivannut. Myös päivätyön tuoma rytmi oli kaivattua ja päivän kulku on nyt paljon mielekkäämpi. Tänäänkin menen vasta neljän kieppeillä töihin, joten tämä aamupäivä on aikaa viettää hidasta aamua, käydä pidemmillä lenkeillä Lyylin kanssa sekä hoitaa blogitöitä. Olen myös aktivoitunut uudestaan keittiön puolella, koska joutuu taas tekemään eväät töihin! Ehkä tämä olisi final kick terveellisempään elämään palaamiselle, koska se minun "dieetti" on hieman lipsunut...

Love Island Uk - Ah, Love Island! Kaikkia kausia en ole katsonut, mutta jotenkin UK-versio on todella koukuttava. Aloin vasta viikonloppuna katsomaan kolmatta kautta ja olen ahminut jo todella monta jaksoa. Onneksi jaksoja on ihan hemmetisti, joten iloa riittää pitkäksi aikaa. Miehistä Kem ja naisista Chloe ovat tällä hetkellä lempparini.

Kauniit kesäpäivät - Vaikka mitään hellettä ei vielä ole ollut, on sää ollut ihan täydellinen ulkoiluun ja nostattamaan mielialaa. Pliis ihana kesä, älä mene pois!

Vapauden tunne - Fiilis, että olen vapaa tekemään mitä tahansa, on minulle tärkeää. Vaikka olen "sidottu" työhön, tunnen silti olevani vapaa. Uusi kaupunki, uudet mahdollisuudet, ei parisuhdetta... Juuri nyt tämä fiilis tuntuu hyvältä ja haluan keskittyä nauttimaan omasta elämästäni.

Uraan liittyvien unelmien selkeytyminen - Minun piti aloitta uudessa työssäni myyjänä, mutta vastaan tulikin yllätys, ja toimin kakkos myymäläpäällikkönä. On tuntunut hyvältä, että potentiaalini huomattiin haastattelussa ja juuri minulle halutaan antaa enemmän vastuuta sekä mahdollisuus jatkaa luontevasti uraa ylemmäs. Nyt tuntuu siltä, että paikkani on vaatealalla. Jos ei olisi, tuskin olisin alkanut kaipaamaan uudestaan tälle uralle. Turvallisuuden tunnetta uralla etenemisen suhteen tuo myös se, että nykyinen työpaikkani mahdollistaa sen. Tuleva vastuu kutkuttelee hieman mahanpohjassa, mutta innolla otin haasteen vastaan ja aion olla ihan super työssäni!

Tunne, ettei tarvitse uutta materiaa - Kävin viikonloppuna pikaisesti pyörähtämässä vaatekaupoissa, mutta mukaan ei tarttunut mitään. Ei tehnyt mieli ostaa yhtään mitään, koska minulla on jo paljon vaatteita. Oma vaatekaappi pitäisi käydä kunnolla läpi, laittaa ihan kaikki turhat vaatteet kiertoon ja karsia vaatekaappi sellaiseksi, että siellä on aina jotain puettavaa. Aivan varmasti tulevaisuudessa tulee ostettua hieman useammin vaatteita työn takia, mutta onneksi tyylini on selkiintynyt ja osaan tarttua ainoastaan oikeasti kivoihin vaatteisiin enkä osta ostamisen ilosta. Aion tehdä postauksen vaatekaapin tehokkaasta organisoinnista ja samalla vilautan teille vaatemääräni. Tämän toteutus odottaa vielä Ikeassa käymistä, mutta viimeistään ensi kuussa toteutan postauksen. Fun fact: Olen uudesta työpaikastanikin ostanut vasta uusia alushousuja (vihdoin sain heitettyä vanhat kammotukset pois!), mutta muuta en ole vielä jaksanut edes sovittaa.

Tällaiset asiat ovat tällä hetkellä best. Ihanaa keskiviikkoa teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Sun blogi on mahtava, vuosikausia jo seurannu:) Kiitos kun jaksat kirjotella meille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee ihana kuulla <3 Vähän harmittaa, kun en niin aktiivisesti tällä hetkellä kerkeä päivittämään, mutta kiva, että jaksat silti seurata!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela