Podcast-suositus

perjantai 15. kesäkuuta 2018

Olen ihan koukussa podcasteihin ja nykyään lenkillä kuulokkeissa pyörii useammin jokin podcast kuin Spotifyn soittolista. Podcasteja on muutenkin kiva kuunnella esimerkiksi siivouksen ja ruoanlaiton yhteydessä tai autolla ajaessa. En ole ikinä ollut kova kuluttamaan Netflixiä tai ylipäätänsä katsomaan televisiota, vaan olen mieluummin lukenut. Lukemisen rinnalle podcastit ovat täydellistä ajanvietettä milloin ja missä tahansa.

Pari viikkoa löysin podcastin, joka poikkeaa todella paljon yleensä kuuntelemistani podeista. Huorapuutarha on Pauliinan ja Justiinan pitämä murhapodcast, jossa käydään läpi true crime-tapauksia. Jokainen jakso käsittelee kaksi eri tapausta ja aiheet pyörivät sarjamurhaajien, mystisten katoamisten ja muiden karmivien tapausten ympärillä. Podcastin kerronta on sujuvaa ja koukuttavaa. Jokaiseen tapaukseen on perehdytty kunnolla ja naisten kiinnostus aiheeseen tulee hyvin selville jokaisessa jaksossa.
Miinusta podcastissa on, että tähän jää koukkuun! Varoituksena haluan sanoa, että kovin herkille tämä podcast ei sovi. Muutaman kerran tätä kuunnellessa on karvat nousseet kunnolla ylös ja kylmät väreet menneen pitkin kroppaa. Yksin pimeässä kävellessä en uskaltaisi tätä podcastia kuunnella! Mutta voi pojat, Huorapuutarha on kaikessa karmivuudessaan ihan super koukuttava. Kuuntelun aloitettua meinaa malttaa lopettaa, vaikka välillä ei edes tavallaan haluiaisi kuulla kaikkia tapauksia. Huorapuutarhaa voitte kuunnella esimerkiksi Soundcloudista tai Radioplaysta.

Oletteko kuunnelleet tätä podcastia? Ja laittakaa myös tulemaan omia podcast-suosituksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela