Meikkipussin Must Have: Smashbox Cover Shot -luomiväripaletti

sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

*Tuote saatu, sisältää affiliate-linkin/**Sisältää affiliate-linkin

Ennen suorastaan fanitin isoja luomiväripaletteja. Yhdessä vaiheessa omistin Urban Decayn Naked-kulttipaletteja neljä kappaletta, mutta kevään aikana luovuin kaikista paleteistani. En siksi, että ne olisivat huonoja, vaan meikkejä kertyessä huomasin suurien palettien jäävän muiden varjoon. En ole niin intohimoinen silmämeikkien tekijä, että olisin saanut kaiken irti montaa eri sävyä sisältävistä paleteista. Varsinkaan, kun niitä omisti niin monta. Isoja paletteja omistan enää yhden, täällä pienesti esitellyn Bare Mineralsin Bare Naturals -paletin. Omiin tarpeisiin pienemmät luomiväripaletit ovat tuntuneet käytännöllisemmiltä ja pikkupaletti on triplasti näppärämpi sujautettava meikkipussiin matkalle lähtiessä.

Omien positiivisten kokemuksien myötä olen alkanut pitämään todella paljon Smashboxin meikeistä. Mielestäni Smashboxin meikeillä on todella hyvä hinta-laatusuhde ja valikoimasta löytyy tuotteet luonnollisiin sekä rohkeisiin meikkilookkeihin. Smashboxin luomivärivalikoimaan kuuluu monipuolisesti erikokoisia luomiväripaletteja, joista Cover Shot -paletti on meikkituote, joka täytyisi löytyä jokaisen meikkipussista.

Smashbox Cover Shot -paletit sisältävät kahdeksan toisiinsa sopivaa pigmenttistä sävyä. Luomivärit on pakattu todella nättiin hologram-palettiin, joka on kooltaan kuin tehty meikkipussissa mukana kannettavaksi. Smashboxin luomivärit ovat todella pigmenttisiä, eikä shimmer-sävytkään ole lähtenyt varisemaan kasvoille levittäessä. Parasta kyseisissä paleteissa on mielestäni niiden monipuolisuus sekä käytännöllisyys - paletissa on tarpeeksi sävyjä moneen erilaiseen silmämeikkiin eikä hukkasävyjä ole lainkaan. Suurissa paleteissa lähes poikkeuksetta on useampi sävy, jotka ovat vähällä käytöllä tai eivät pääse lainkaan käyttöön.

Minulta löytyy Cover Shot -paletti kahdessa sävyssä: Matte* ja Softlight. Matte -paletti sisältää samettisia mattasävyjä ja värimaailma on ihan täydellinen ruskeille silmille! Sävyt levittyvät luomille pehmeästi ja varisematta ja niitä on helppo työstää ja häivyttää erilaisilla siveltimillä. Tämän sain vasta hiljattain kokeiluun, mutta paletti kiilasi välittömästi meikkipussini vakioasukkaaksi. Matte -paletti on juuri sellainen paletti, jonka ottaa mukaa matkustaessa tai johon tarttuu kiireisinä aamuina.

Softlight- paletin ostin Rooman lentokentältä marraskuussa ja se on ollut ahkerassa käytössä siitä lähtien. Olen ehkä hieman poikkeuksellinen, koska pidän todella paljon shimmerisistä luomiväreistä. Softlight sisältää kahdeksan kaunista, luonnollista shimmersävyä, jotka sopivat arkisiinkin meikkeihin. Shimmereissä on usein ongelmana huono pigmentti, mutta näiden kanssa ei sitä ongelmaa ole lainkaan. Kicksin sivuilta en valitettavasti löytänyt tätä palettia, joten en osaa ihan tarkkaan sanoa saako tätä tällä hetkellä Suomesta. Jos ihastuit tähän, suosittelen kysymään Kicksistä!

Tämän postauksen kuvissa on käytetty ainoastaan Cover Shot Matte -palettia ilman mitään luomivärinpohjustajaa. En ole törmännyt kertaakaan siihen ongelmaan, että Smashboxin luomivärit olisivat lähteneet liikkumaan luomilla tai ajautuneet juonteisiin päivän mittaan. Laitan samalla alle kaikki kuvien meikissä käytetyt tuotteet. En ole muuten käyttänyt meikkipohjassa silmänalusia lukuunottamatta lainkaan peiteainetta, joten alle linkitetty Misshan M Perfect Cover BB Cream on todellakin peitoltaan jotain muuta, kuin perinteiset BB-voiteet!

Meikissä käytetyt tuotteet:
Varjostukset: Too Faced Chocolate Soleil
Kulmat: Sephora Retractable Brow Pencil, Lumene Nordic Chic Extra Stay Eyebrow Palette sävyssä Medium Brown* ja Maybelline Brow Precise Fiber Filler, sävy Medium Brown

Millaisia kokemuksia teillä on Smashboxista? Entä luotatteko suuriin vai pieniin luomiväripaletteihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela