Maanantailista

maanantai 18. kesäkuuta 2018

*Sisältää affiliate-linkkejä

Mitä söit aamupalaksi tänään?
Tämä on kolmas julkaisemani maanantailista ja joudun TAAS vastaamaan, että kahvia, jossa on seassa kookosöljyä sekä proteiinijauhetta.

Miltä näytät tänään?
Toistaiseksi olen yövaatteissa ja näytän juuri heränneeltä, mutta enköhän kohta ala laittautumaan, kunhan saan aamun ensimmäiset hoidettavat jutut tehtyä. Veikkaan, että tulen näyttämään tänään aika arkiselta, kuten 90% ajasta!

Päivän suunnitelmat?
Tälle päivälle ei pitäisi olla mitään erikoista. Teen blogijuttuja ja illalla tai tässä päivällä käyn  varmaankin tekemässä salitreenin. Tuli tässä samalla mieleen, että voisin muuten käydä kirjastossa pitkästä aikaa! Jos tänään kerkisin (ja muistaisi)?

Mitä odotat tältä viikolta?
Kaikista eniten odotan juhannusta sekä mökille menoa. Tuli mökistä mieleen, etten muuten ole vieläkään heittänyt talviturkkia! Juhannuksen lisäksi odotan tuottoista ja hyvää viikkoa näin arjen näkökannalta!

Mitä aiot syödä tällä viikolla?
Arkena menen varmasti arkiruoilla, mutta ajatus perjantain juhannusherkuista kutkuttelee mielessä. Menu ei ole vielä suunniteltu, mutta grillaus on aivan ehdoton! Saa muuten laittaa vinkkejä hyviin vegegrillattaviin.

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?
Jos vastaan tähän, että haluan heittää talviturkin, onko se samalla vähän kuin sopimus siitä, että se on pakko tehdä?  Vihaan meinaan kylmää vettä. Muuten ei oikein tuli mieleen muuta aikaisemmin mainitsematonta, jonka haluaisin tällä viikolla tehdä. Vaikka mitä tehtävää olisi, kuten jääkaapin pesu, kylpyhuoneen puunaus lattiasta kattoon ja niin edelleen, mutta nuo ovat asioita, joita en todellakaan haluaisi tehdä!

Kivaa maanantaita kaikille!

7 kommenttia:

 1. Upea asu!! Etenkin housut kiinnittivät huomion ♥

  www.shadesofscandi.com

  VastaaPoista
 2. Kaunis asu ja imartelee sun hoikkia nilkkoja, lisäks noi kengät heti kiinnitti huomion, upea kokonaisuus! Mitä proteiinijauhetta käytätkään kahviin ja kuinka paljon? :-)

  -Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Useimmiten käytän Myproteinin stevialla makeutettuja proteiinijauheita, koska niissä hinta-laatusuhde on erinomainen. Ja yhden mitallisen aina lisään!

   Poista
  2. Okei, kiinnostaa kokeilla! Kiitos vastauksesta. :-)

   -Anniina

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela