Hetkiä viime viikolta

maanantai 11. kesäkuuta 2018

Hei ihan mahtia maanantaita! Viime viikko oli kaikessa kiireellisyydessään ihan huippu ja viikkoon mahtui monia kivoja hetkiä:Aloitin viikon syntymäpäivälläni. Kuinka siistiä aloittaa uusi viikko vuoden vanhempana!

Viikottaiseksi tavakseni on tullut ostaa kukkakimppu kotiini. Viikonlopun aikana vanhat kukat olivat kerinneet nuukahtamaan, joten tuli sattumalta ostettua syntymäpäivänä kimppu itseltä itselleni.

Maanantaina ei saatu aikatauluja sopimaan, joten juhlin synttäreitäni pienesti vasta tiistaina. Illallinen The Cockissa, lasi viiniä ja todella hyvä kukkakaalipihvi ei ollut yhtään huonompi tapa juhlia pienesti ikääntymistäni.

Keskiviikko oli todella pitkä päivä, mutta sitäkin kivempi.

Keskiviikko starttasi aamuisella Invigo-hiushoidolla Wella Studiolla. Kyseessä on kampaamoissa toteutettava nopea hiushoito, joka tehdään uudella Wellan Invigo-sarjalla. Katsokaa kuinka kauniita uuden sarjan pakkauksen ovat!

Hiuksia ravittiin tehohoidolla sekä lisässiit kosteutta latvoihin. Lopputuloksena kauniit, kiiltävät ja hyväkuntoisen näköiset hiukset.

Päivällä kävin 3 Kaverin Jäätelöm uudistuneen ilmeen lanseerauksessa. Tilaisuudessa pääsimme kokeilemaan miten jäätelö ja olut toimivat yhdessä (ja kyllä ne toimi!). Keskiviikosta lähtien olen himoinnut jatkuvasti Pistaasi&Pistaasi jäätelöä, joka on niin hyvää!

 Torstain grilli-ilta kuului ehdottomasti viikon kivoimpiin juttuihin.

Kattaus sai minut himoitsemaan selkeitä ja yksinkertaisia valkoisia lautasia.

Koko viime viikossa parasta oli ihmiset ympärilläni ja se, että saan tehdä näin kivoja juttuja. Ei voi muuta kuin olla kiitollinen tästä kaikesta.
 Viikkoon mahtui myös yksi epäonninen tapahtuma ja vietin perjantaina kaksi tuntia jumissa Espoossa.

Lukitsin itseni oman auton ulkopuolelle ja tietenkin auton sisälle jäi ihan kaikki tavarani, kuten auton ja kodin avaimet, kännykkä sekä lompakko. Onni onnettomuudessa sain lainata puhelinta ja pikkuveljeni oli päässyt lomille armeijasta ja pääsi pelastamaan isosiskon pulasta vara-avaimen avulla!

Vaikka viikonloppu alkoi aika ärsyttävissä merkeissä ja sekoittivat perjantain suunnitelmia, sujui viikonloppu oikein sujuvasti.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille'!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela