HetkiƤ viime viikolta

maanantai 11. kesƤkuuta 2018

Hei ihan mahtia maanantaita! Viime viikko oli kaikessa kiireellisyydessƤƤn ihan huippu ja viikkoon mahtui monia kivoja hetkiƤ:



Aloitin viikon syntymƤpƤivƤllƤni. Kuinka siistiƤ aloittaa uusi viikko vuoden vanhempana!

Viikottaiseksi tavakseni on tullut ostaa kukkakimppu kotiini. Viikonlopun aikana vanhat kukat olivat kerinneet nuukahtamaan, joten tuli sattumalta ostettua syntymƤpƤivƤnƤ kimppu itseltƤ itselleni.

Maanantaina ei saatu aikatauluja sopimaan, joten juhlin synttƤreitƤni pienesti vasta tiistaina. Illallinen The Cockissa, lasi viiniƤ ja todella hyvƤ kukkakaalipihvi ei ollut yhtƤƤn huonompi tapa juhlia pienesti ikƤƤntymistƤni.

Keskiviikko oli todella pitkƤ pƤivƤ, mutta sitƤkin kivempi.

Keskiviikko starttasi aamuisella Invigo-hiushoidolla Wella Studiolla. KyseessƤ on kampaamoissa toteutettava nopea hiushoito, joka tehdƤƤn uudella Wellan Invigo-sarjalla. Katsokaa kuinka kauniita uuden sarjan pakkauksen ovat!

Hiuksia ravittiin tehohoidolla sekƤ lisƤssiit kosteutta latvoihin. Lopputuloksena kauniit, kiiltƤvƤt ja hyvƤkuntoisen nƤkƶiset hiukset.

PƤivƤllƤ kƤvin 3 Kaverin JƤƤtelƶm uudistuneen ilmeen lanseerauksessa. Tilaisuudessa pƤƤsimme kokeilemaan miten jƤƤtelƶ ja olut toimivat yhdessƤ (ja kyllƤ ne toimi!). Keskiviikosta lƤhtien olen himoinnut jatkuvasti Pistaasi&Pistaasi jƤƤtelƶƤ, joka on niin hyvƤƤ!

 Torstain grilli-ilta kuului ehdottomasti viikon kivoimpiin juttuihin.

Kattaus sai minut himoitsemaan selkeitƤ ja yksinkertaisia valkoisia lautasia.

Koko viime viikossa parasta oli ihmiset ympƤrillƤni ja se, ettƤ saan tehdƤ nƤin kivoja juttuja. Ei voi muuta kuin olla kiitollinen tƤstƤ kaikesta.
 Viikkoon mahtui myƶs yksi epƤonninen tapahtuma ja vietin perjantaina kaksi tuntia jumissa Espoossa.

Lukitsin itseni oman auton ulkopuolelle ja tietenkin auton sisƤlle jƤi ihan kaikki tavarani, kuten auton ja kodin avaimet, kƤnnykkƤ sekƤ lompakko. Onni onnettomuudessa sain lainata puhelinta ja pikkuveljeni oli pƤƤssyt lomille armeijasta ja pƤƤsi pelastamaan isosiskon pulasta vara-avaimen avulla!

Vaikka viikonloppu alkoi aika ƤrsyttƤvissƤ merkeissƤ ja sekoittivat perjantain suunnitelmia, sujui viikonloppu oikein sujuvasti.

HyvƤƤ alkanutta viikkoa kaikille'!

Ei kommentteja:

LƤhetƤ kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela