BB ja CC tulivat myös hiuksiin

torstai 28. kesäkuuta 2018

*Tuotteet saatu, osassa affiliate-linkki

Meikkituotteissa BB ja CC ovat tuttuja juttuja, mutta hiustenhoitotuotteissa termit olivat itselleni tuntemattomat. Onko hiuksillekin omat CC:t ja BB:t? Toisaalta taas käy ihan järkeen, että hiuksistakin "meikataan" pehmeät ja terveämmän näköiset. Wella on tuonut markkinoille Invigo ja System Professional -linjaan tuotteet, joilla hiukset pysyvät kauniina kampaamokäyntien välillä. Kuten kasvoille tarkoitetut BB- ja CC-voiteet, toimivat hiuksille tarkoitetut vastaavat tuotteet samalla periaatteella. BB:llä rokkaat sellaisenaan, ilman muita pohjustavia tuotteita, kun taas CC:llä tavallaan viimeisteillää jo muilla tuotteilla pohjustettua hiusta. Eli BB:tä kosteisiin hiuksiin ja CC:tä kuivaan tukkaan.

Wellan Invigo-tuoteperhe sisältää laadukkaita, helposti lähestyttäviä hiustenhoitotuotteita. Kerroinkin käyneeni kampaamoissa tehtävässä Invigo-hiushoidossa ja samalla sain kotiin minun hiusteni tarpeisiin sopivia hiustenhoitotuotteita. Invigo Color Brilliance Miracle BB Spray* on takkuja selvittävä, hiusväriä suojaava ja hiusten pintaa silottava hoitosuihke, joka on tarkoitettu värjätyille hiuksille. Suihke käytetään kosteaan hiukseen, jonka jälkeen hiukset muotoillaan normaalisti tai annetaan kuivua luonnollisesti. Tämä on ollut ihan mahtava tuote ennen föönausta omaan hentoiseen hiukseen, mutta myös vaativalle pidennyshiuksellekin. Suihkeen hinta on noin 20 euroa.

Sprayn koostumus on aika paksu, enemmän emulsiomainen, kuin vesimäinen. Itse olen käyttänyt suihketta siten, että suihkutan aineen kosteisiin hiuksiin ja haron aineen kaikkialle pituuksiin sormien avulla. Tyveen olen erikseen lisännyt tuuheutta tuovaa muotoiluainetta. Kehun muuten tähän samaan Wellan Eimi Sugar Lift -rakennesuihketta*, jolla saa ihan superia tuuheutta tyveen ilman tahmaista lopputulosta! Huomasin, että se on juuri nyt Cocopandalla* tarjouksessa ja maksaa ainoastaan 10,55euroa.

System Professional (tutummin Wellan SP) linjasta löytyy hiusten CC-tuote kuivahoitoaineen muodossa. Kuivista hiuksista uskomattoman silkkiset tekevä spray on tuote, johon olen ihan koukussa. Tuote on yksinkertaisuudessaan ihan mahtava - suihkutetaan kuiviin hiuksiin, harjataan hiukset ja halutessaan muotoillaan. Vihaan hiusten pesemistä ja venytän AINA hiustenpesua niin pitkälle, kun vain on mahdollista. Usein fuskaankin pesemällä ainoastaan hiusten pääliosion, jolloin voin hoitaa kokopään pesun vain kerran tai pari viikossa. Eli kuivashampoota kuluu tässä taloudessa! Siinä missä kuivashampoo tekee tyvestä freshimmän, tekee System Professional CC Instant Energy Dry Conditioner* saman latvoille. Ainakin omien hiusteni pituudet muuttuvat pesujen välissä karheiksi ja kiillottomiksi, mutta tällä tuotteella olen saanut feikattua hiukset kiiltäviksi ja pehmeiksi - ihan kuin olisin juuri pessyt hiukseni.

Suihke ei jätä hiuksiin inhottavaa, muotoilutuotemaista pintaa, vaan se on hiuksissa täysin huomaamaton. Harmikseni en tähän hätään löytänyt tuotetta suomalaisista nettikaupoista. Tuote on muistaakseni todella uusi, eli eiköhän tätä viimeistään syksyllä löydy Wellan kampaamotuotteita myyvistä liikkeistä ja kampaamoista. Tälle annan todella suurien suosituksen! Ja toimii muuten kuin unelma myös pidennyshiuksessa.

Herättikö kumpikaan tuotteista kiinnostusta? Entä löytyykö Wellalta teidän omia luottotuotteita hiuksille?

Olen muuten pohtinut paljon kosmetiikkapostausten kuvia. Toimiiko tällaiset simppelit flatlay-kuvat vai pidättekö enemmän Instaproof-materiaalista, jossa asetelmat on tehty harkitummin ja feikaten? Vai molempia tuotteen, tilanteen ja inspiraation mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela