3 x Työpöydälleni muuttanut luonnonkosmetiikan tuote

lauantai 9. kesäkuuta 2018

*Tuotteet saatu, sisältää affiliate-linkkejä

Työpöydällä on mukava pitää muutamaa kosmetiikkatuotetta. Tuotteiden ollessa jatkuvasti näkyvillä, tulee työskennellessä pidettyä ihosta huolta lähes huomaamatta. Pientä paussia pitäessä on oiva hetki rasvata kädet ja huulet ja freesata kasvoja raikkaalla kasvosuihkeella. Tuotteet, joita pidän työpöydälläni, ovat kaikki aivan sattumalta 100% luonnonkosmetiikkaa. Huomaamattani työpöydälleni muuttaneet tuotteet ovat esteettisesti kauniita, mutta myös ihan täykkyjä pieniin hemmotteluhetkiin tietokoneella työskentelyn ohella.

Virolaisen Tilk! -luonnonkosmetiikkamerkin pari tuotetta on vilahtanut jo tässä postauksessa, jossa myös kerron merkistä tarkemmin. Love Me Hand Cream* on mangovoita ja tyrniöljyä sisältävä, ihanan sitruksiselta tuoksuva käsivoide, joka kosteuttaa karhean kuivatkin kädet nopeasti. Voiteen koostumus on ilmava ja kevyt, joka imeytyy käsiin nopeasti. Pirteä tuoksu, kaunis pakkaus ja nopea imeytyvyys = työpöydän Must -tuote käsien kosteuttamiseen!

Kora Organics on huhtikuussa Suomeen rantautunut malli Miranda Kerrin omistama luonnonkosmetiikkamerkki, jossa luotetaan puhtaisiin, luonnollisiin raaka-aineisiin. Brändin Kora Organicsin filosofia on edistää tuotteilla ulkoisen kauneuden lisäksi myös henkistä hyvinvointia ja kannustaa ottamaan hetki itsellesi kesken kiireisen päivän. Tuotteissa käytetään ainoastaan sertifioituja luonnollisia raaka-aineita ja ydinraaka-aine on Noni-hedelmä. Noni sisältää yli 100 vitamiinia ja mineraalia, joka tekee siitä ravintorikkaan superfoodin. Ihonhoitotuotteissa Noni auttaa ihoa suojautumaan ympäristösaasteilta, ravitsee ihoa ja sillä on myös anti-aging vaikutus.

Sain merkin muutaman tuotteen kokeiluun, joista työpöydälläni majailee Kora Organics Energizing Citrus Mist -kasvosuihke*. Kauniiseen keltaiseen pakkaukseen pullotettu Mist raikastaa kasvoja ja se sisältää Noni hedelmäuutteen lisäksi sitruunaruohon ja mandariinin eteerisiä öljyjä sekä Aloe Veraa. Suihkeessa on raikas sitruksinen tuoksu ja suihketta voi hyödyntää ihonhoidossa suihkuttamalla sitä puhtaille kasvoille ennen seerumeita ja kosteusvoidetta tai sitten virkistämään ja tuomaan hehkua pitkin päivää kasvoille suihkittuna. Suihkeella on myös ihoa kirkastava ja ihohuokosia häivyttävä ja supistava vaikutus. Tämä on ihan super ihana!

Flow kosmetiikka Mustikka silmänympärys- ja huulibalsami* on ihan mieletön monitoimituote. Samalla purnukalla saa hoidettua silmänympärysihoa sekä kosteutettua ja hoidettua huulia. Paheeni on, että olen tosi laiska hoitamaan silmänympärysihoa, mutta tämän tuotteen myötä olen alkanut huolehtimaan silmänympärysihon kosteuttamisesta. Työpöydällä majailevaa balmia ei voi unohtaa olla käyttämättä ja usein rasvaan sillä huuleni sekä silmänympärysihon aamuisin aamukahvin hörppimisen ja töiden ohessa. Sen aikana öljypohjainen balmi kerkeää imeytyä kunnolla kasvojen ihoon. Ainoa miinus on tuotteen hygieenisyys, jos sitä käyttää sormin. Olen kuitenkin aika huolettomasti levitellyt tuotetta silmänalusillekin ei-vastapestyin käsin enkä ole huomannut mitään negatiivista vaikutusta.

Tuotteen luonnolliset öljyt ja uutteet hoitavat, suojaavat ja kosteuttavat herkkiä, kuivuudelle alttiita huulia ja silmänympärysihoa. Silmänympäryksille käytettynä tuote vaikuttaa turvotusta vähentävänä, vaalentaa tummia silmänympäryksiä ja hidastaa ikääntymisen merkkejä niin silmänympärysten, kuin huulienkin alueelta. Tuotteeseen on saatu pakattua suuri määrä luonnollisia antioksidantteja, vitamiineja ja hoitavia öljyjä. Tämä olisi ihan varmasti huikea tuote talveksi niille, jotka kärsivät kuivuvasta silmänympärysihosta!

Luonnonkosmetiikasta puheenollen kannattaa hyödyntää Natural Goods Companyn* ale! Muun muassa Whamisaa, Mossaa, Santea ja Madaraa saa hyvästä alennuksesta.

Mitä tuotteita te pidätte työpöydällänne?

Ps. Vien huomenna sunnuntaina klo 15-16 välillä Hyvinkään Tingi&Tongi-kirpputorille todella ison määrän vaatteita myyntiin. Tuotteet ovat myynnissä koko ensi viikon ja hinnat ovat keskimäärin 1-4 euroa. Koot suurimmaksi osaksi xs-s ja huomattavin osa vain muutamasti käytettyjä. Pliis, käykää tyhjentämässä pöytä ja tukemassa eettisempää shoppailua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela