13 Kuvaa vaikuttajien grillibileistä

sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

*affiliate-linkki

Kesä, lämpöä reilu plus kymmenen astetta ja grillibileet. Voiko olla perinteisempi suomalainen illanvietto! Torstaina vietin illan yhdessä muiden vaikuttajien kanssa Indieplacen ja Maldonin järjestämissä grillibileissä MOW'n sisäpihalla. Meitä hemmoteltiin oikein urakalla Suomen huippukokkien valmistamalla ruoalla, open barilla sekä Elias Gouldin yksityiskeikalla. Puitteiden, seuran ja ruoan ansiosta ei edes hieman koleampi kesäsää haitannut ja vilttiin kääriytyneenä pystyi nauttimaan olostaan, ruoasta ja seurasta ihan kympillä.

Ruoasta vastasivat  Marcos Gois sekä Teemu Laurell. Marcos Goisin menu sisälsi muun muassa yllä olevassa kuvassa näkyvän Maldon-suolakuoressa valmistetun perunan vegaanisella tofuemulsiolla sekä mustekalavartaan karhunlaukka Salsa Verdellä. Teemu Laurell hemmotteli sekasyöjiä syntisen hyvännäköisellä marmorihärkä-vartaalla ja teryakikastikkeella. Jälkiruoaksi oli Milkshake suolakaramellijäätelöstä sekä popcornia. On hyvä ruoka vaan yksi maailman parhaimmista asioista! Illan teemadrinkki oli Baarimestari Jon Puolakan "Maldonin mummonkurkku". Alla resepti kesäiseen drinkkiin:

Maldonin mummonkurkku
4cl Helsinki Dry Gin
2cl tuorepuristettua sitruunamehua
2cl Monin/Mono kurkkusiirappia
3cm pala kurkkua
1 bss tilliä
1/2 bss väkiviinaetikkaa
1/2 bss Maldon merisuolaa

Laita shakeriin viipaloituna kurkku, tilli ja suola. Murskaa tuotteet. Lisää loput raaka-aineet. Lisää jäät ja ravista. Tuplasiivilöi lasiin ja koristele tillillä.

bss=baarilusikka

Tällä viikolla minua on hemmoteltu hyvällä ruoalla oikein urakalla, joten tuleva viikko voi tuntua aika ankealta ruokapuolen suhteen. Menen vielä poistattamaan viimeisen viisaudenhampaanikin keskiviikkona, joten saa nähdä miten ruokailut onnistuvat loppuviikosta. Täytyy koputtaa puuta ja toivoa, että tämäkin viisaudenhampaan poisto menee yhtä näppärästi, kuin kolme aikaisempaa, joista olen aina toipunut nopeasti ja esimerkiksi aina päässyt suoraan hampaanpoistosta takaisin töihin tai kouluun. Sormet ristiin, että onni pysyy vielä tämän viimeisenkin viisurin ajan!

Ihanaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela