Seitsemän syntiäni

keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Herkuttelusyntini… on jäätelö. Oikeastaan aina herkutellessani minun tekee kaikista eniten mieli  jäätelöä. Sipsi- ja karkkihimo ovat harvinaisempia, mutta tuo pirun jäätelö! Voisin syödä sitä litratolkulla päivittäin.

Ihonhoitosyntini…  on finnien puristelu. Tiedän, ettei sitä saisi missään nimessä tehdä ja ihollani on jo ennestään arpia finnien ja epäpuhtauksien räpläämisesta ja puristamisesta. Argh, miksei tästä tavasta pääse eroon!

Siivoussyntini… on lähes kaikki, johon liittyy sana "pesu". Ikkunoiden ja peilien pesu, lattioiden pesu, auton pesu, maton pesu... Olen todella laiska pesemään, vaikka muuten olen aika siisti ihminen ja siivoan pintapuolisesti useamman kerran viikossa.

Hiussyntini… on hiustenpidennykset. Olen käyttänyt hiustenpidennyksiä toista vuosikymmentä, enkä ainakaan vielä ole luopumassa niistä.

Ystävyyssyntini… on, että olen toisinaan huono yhteydenpitäjä. Liian usein tulee uppouduttua omaan arkeen ja omiin juttuihin, joten yhteydenpito saattaa välillä unohtua.

Pukeutumissyntini… on mukavuudenhaluisuus. Voisin viilettää kotivaatteissa kaikki päivät ja usein saatankin viettää aikaa kotona yövaatteissa pitkälle yli puolen päivän. Jos päivään ei kuulu mitään erityistä, vietän kaiken aikani kotivaatteissa tai muuten vain todella mukavissa vermeissä.

Parisuhdesyntini… on oman ajan jakaminen. Vaikka tällä hetkellä en olekaan parisuhteessa, olen vuosien aikana huomannut jo tapaillessa, että kanssani on aika hankala järjestää yhteistä aikaa. Tämä ei ole todellakaan hyvä juttu, josta minun pitäisi opetella pois!


Kuvat Jutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela