Lomaltapalaajan kuulumiset

maanantai 14. toukokuuta 2018

Moikka! Vime viikko menikin bloggauksen osalta suunniteltua huonommin. Alun perin oli tarkoitus julkaista viikonlopun aikana yksi postaus, jotta saisin loppuviikollekin jotain, mutta energiat eivät riittäneet blogin päivitykseen. Instagram vietti myös hiljaisempaa viikkoa.

Torstaista sunnuntai-iltaan oikeastaan vain istuin autossa, ajoin ja nukuin todella lyhyitä yöunia, joten oli vain parempi jättää blogi sivuun. Miten pitkään autossa istuminen voikaan viedä voimat aivan täysin! Harmikseni en pysty oikein edes tekemään töitä liikkuvassa autossa, joten ajomatkaakaan ei oikein voinut hyödyntää. Nyt ollaan kuitenkin taas kotona ja palaillaan tavalliseen postausrytmiin! Ajomatkan aikana mieleen tuli monia postausideoita, joten ehkä teki ihan hyvääkin pitää pieni paussi itse kirjoittamisesta ja keskittyä vain ideoiden keräämiseen ja niiden pieneen suunnitteluun ranskalaisin viivoin.

Viime viikolla alkuviikko meni muutenkin vähän penkin alle. Tiistaina ja keskiviikkona päälle iski ihan hirveä väsymys ja nukuin molempina päivinä monen tunnin päiväunet. Yleensä en nuku ikinä päiväunia lentokoneessa matkustaminen poislukien (mulla on ihan mahtava taito nukkua lähes koko lentomatka sen pituudesta riippumatta!), mutta noina molempina päivinä nukuin monien tuntien päiväunet. Energiaa ei vain ollut yhtään mihinkään  ja siitä syystä blogipostausten kirjoittaminen valmiiksi ajomatkaa varten jäi kokonaan. Energiat olivat niin hukassa, ettei kirjoittamisesta tullut yhtään mitään. Viime viikkoina on tapahtunut aika paljon, joten ehkä väsymys oli stressireaktion purkaantumista. Italiassa pääsin rauhoittumaan aivan eri tavalla, kuin kotona, joten kait kroppani kertoi väsymyksellä, että nyt pitää hieman huilata. Toissa viikonloppuna kävin Italiassa parina aamuna juoksulenkillä, mutta viime viikon pidin kokonaan paussin liikkumisesta. Nyt onkin jo suuri himo päästä taas salille ja lenkkeilemään. Onneksi säätkin jatkuvat kuumina ja aurinkoisina! Hieman harmitti istua koko viikonloppu autossa, kun Baltiaakin helli ihanat säät. Italiassa taas ei päästy hellelukemiin, mutta onneksi sää oli ihan kiva muutamista sateista huolimatta.

Tällä viikolla tosiaan panostan blogiin ja aion suunnata kaikkina aurinkoisina päivinä vakkarikahvilani terassille tekemään töitä. Tälle viikolle on tulossa pari reissuun liittyvää postausta sekä aion mahduttaa viikkoon myös monipuolisesti muihinkin aiheisiin liittyviä tekstejä. Muistin myös kuvata matkan ajan videota, joten matkasta on tulossa video. Sen julkaisun ajankohtaa en vielä osaa luvata, koska olen ihan onnettoman hidas editoimaan videoita! Mahdollisimman pian aion kuitenkin saada sen ulos, ettei jää roikkumaan!

Heitelkää muuten kommenttiboksiin toiveita, jos haluatte esimerkiksi jotain spesifimpää postausta autolla matkustamisesta Euroopassa. Muussa tapauksessa varmaankin jätän sen kokonaan käsittelemättä täällä blogin puolella. Ihan pikkuinen, ei millään tapan infopainoitteinen, postaus siitä on kyllä tulossa.

Nyt pakko alkaa meikkaamaan, että kerkiän tälle päivälle sovittuun tapaamiseen. Ihanaa ja ennen kaikkea aurinkoista maanantaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. Itseäni kyllä kiinnostaa automatkaiöu ulkomailla, ihan käytäntö infoineen ym. :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, että olet ottanut bloggaamiseen ammatti-vaihteen päälle! Oon seurannut alkutaipaleesta lähtien sun blogia ja huomannut miten blogi on kehittynyt. Jään innolla odottamaan ja tukemaan täältä lukijapuolelta, että minne blogisi vielä nouseekaan :) ihanaa loppu kevättä vaikka kesältä tämä jo tuntuukin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeaa kuulla, että blogi on kehittynyt! Välilä tuntuu, että junnaan vain paikoillani ja jauhan samaa soopaa vuodesta toiseen :D Pyrkimys kehitykseen on ollut, mutta omaa työtään tarkastelee aina paljon kriittisemmin. Kiitos samoin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela