Keskiviikko mun kanssa

perjantai 25. toukokuuta 201824.5.2018


8:15 alan heräilemään. Lepäilen sängyssä kymmenisen minuuttia silmät puoli ummessa. Unta olisi riittänyt vielä, mutta pakko kuitenkin nousta.

8:30 Menen ulos Lyyli kainalossa (En ole vielä edes maininnut täällä, että minulle tuli sunnuntaina pieni villakoiran pentu!). Yritetään ulos pissaamista ja pyöritään kodin lähettyvillä noin kymmenen minuuttia. Ei merkkiäkään kiinnostuksesta tehdä pissoja, joten luovutan. Välittömästi sisälle päästyä pissat tulee sanomalehdelle. Great...

9:00 Pikasuihkussa käyty ja kroppa sekä kasvot rasvattu. Kosteusvoiteiden imeytymistä odotellessa päivitän Instagramin ja jaan someen tälle aamulle ajastamani postauksen. Yhdessä välissä teen myös aamupalan ja hörpin sen tietokoneen ääressä lukien samalla sähköposteja.

09:33 Havahdun kellon paljouteen ja alan meikkaamaan ja laittautumaan. Kello 12 pintaan pitäisi olla Helsingin keskustassa, joten noin tunnin päästä pitää tehdä lähtöä, jotta olen ajoissa.

10:42 Lähden ajamaan Helsinkiin. Suunnitelmissa on taas jättää auto kantakaupungin ulkopuolelle ja mennä loppumatka ratikalla.

11:25 Auto parkissa ja ratikkakin tulee sopivasti. Olen hyvissä ajoin keskustassa.

12:07 Saavun sovittuun tapaamiseen Sugar Helsinki -Showroomille. Jutellaan luonnonkosmetiikasta sekä muista heidän edustamistaan brändeistä. Samalla saan kokeiluun itseä kiinnostavia tuotteita.

13:36 Lähden Sugarilta. Fiilis Showroomilla oli ihanan seesteinen ja rauhallinen, joten fiilis tarttui itseenikin. Kahdelta on sovittu vasta toinen meno, joten käyn nopeasti Stockmannilla kurkkaamassa laukkuosaston ja hörpin kävellessä välipalaksi saamani HeyDay-mehun.

13:58 Marsaanan Showroomille mentäessä näen sattumalta NSB:n Liesen. Jäädään yhdessä odottamaan Juttaa, jonka kanssa olin sopinut meneväni Maria Nilan tilaisuuteen.

14:02 Showroomilla kiinnitän ensimmäisenä huomion ihanaan vegaanilounaaseen, jonka jälkeen hiljennytään molemmat Jutan kanssa päivittämään somea. Syödään, jutellaan, tutustutaan Maria Nilan tuotteisiin sekä tehdään omat uniikit shampoo ja hoitoaine.

15 Kieppeillä aletaan tekemään lähtöä. Käydään ottamassa vielä kuvat toisistamme ennen lähtöäni Hyvinkäälle.

15:42 Kuvat otettu. Nappaan ratikan ja menen sillä autolle.

17:10 Kotona! Helsingin päässä oli ruuhkaa, joten kotimatka kesti normaalia pidempään. Lyyli oli pitkän päivän yksin, joten lähdetään heti ulos.

17: 45 Lenkki meni hyvin, vaikka edelleenkään ulos pissaamiseen ei löytynyt haluja. Pituudelta se ei ollut pitkä, mutta  annoin Lyylin rauhassa nuuskia ja ihmetellä, joten ajallisesti kului reilu 20 minuuttia. Kotona on ihan kamala kaaos, joten alan siivoamaan tavaroita paikoilleen.

18:40 Pahimmat sotkut saatu siivottua ja tavaroita järjestelty kaappiin. En ollut syönyt mitään Maria Nilan tilaisuuden jälkeen, joten teen itselleni kohmeisesta banaanista, marjoista ja proteiinijauheesta oikein paksun smoothiebowlin. Syömisen ohessa kirjoitan muutaman minuutin tätä postausta eteenpäin.

18:55 Parvekkeellani tehdään edelleen remonttia ja sisään tulee ihan järkyttävä kemikaalin haju. Onneksi olen lähdössä kohta salille niin ei tarvitse kestää tätä hajua. Päätäkin on alkanut särkemään. Ennen salille lähtöä käyn pikkuisen läpi kalenteria ja kirjoitan To Do-listaa muistettavista asioista. Huomaan, että Lyylillähän on tänään nimipäiväkin!

19:12 Selailen hieman Instagramia ja vastasin siellä tulleisiin kommentteihin. Samalla alan tekemään pikkuhiljaa lähtöä salille. Sain Sugarilta kokeiluun Nordiq Nutritionin luonnollista Pre-workoutia, jonka haluan heti testata. Päivitän tuotteesta pari storya Instagramiin.

19:33 Musat soimaan, kuulokkeet korville ja lähden polkemaan salille.

21:03 Treeni paketissa. Tein treeninä vetävät lihasryhmät, vatsoja sekä aerobista 20 minuuttia salitreenin päälle. Lähden kaupan kautta kotiin.

21:25 Kotona. Lähden saman tien Lyylin kanssa ulos.

21:35 Pieni ulkoilu tehty. Menen suihkuun ja levitän iholle itseruskettavaa. Kerkeän tekemään iltapalankin valmiiksi ennen Temptation Islandin alkua.

22:00 Tempparit alkaa. Syön riisikakkuja päällisten kanssa ja katson koko jakson telkkarista. Katselun ohella selaan somea puhelimella.

23:00 Jakso loppuu. Laitan vielä kosteusvoiteen ja itseruskettavat kasvoille, pesen hampaat, tiskaan tiskit ja siirryn läppärin kanssa sänkyyn. Kirjoitan tätä postausta eteenpäin, vastaan pariin sähköpostiin ja aloitan vastaamaan blogin kommentteihin.

23:33 Silmät eivät meinaa pysyä enää auki. Luovutan ja alkan valmistumaan nukkumiseen. Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista luettavaa! Mutta nuo parvekeremontin kemikaalihajut... Jos ne inhottavat sinuakin, niin pikku-Lyylin herkkä nenä on kovalla koetuksella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Onneksi nyt haju on vihdoin alkanut lähtemään. Enää noin 1,5 kuukautta remppaa jäljellä, jonka jälkeen saa vihdoin ikkunat ja ovet auki!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela