Kesäinen sunnuntai-ilta Porvoossa

tiistai 29. toukokuuta 2018

Porvoo+lämpö+paras ystävä = täydellinen sunnuntai.

Vietimme Cristiinan (ja Lyyli-koiran) kanssa tyttöjen päivää sunnuntaina. Ennen puolta päivää Cristiina tuli luokseni ja viimeistelin juttelun ohessa työt. Pikaisen laittautumisen jälkeen lähdettiin käymään valehtelematta Suomen parhaassa Sushi&kiinalais-buffetissa tässä Hyvinkäällä. Samalla pyörähdettiin pikaisesti muutamassa vaatekaupassa, jonka jälkeen lähdettiin vihdoin ajamaan kohti Porvoota.

Porvoossa olimme aika myöhään, joten kaikki Vanhan Porvoon söpöt pienet putiikit olivat jo kiinni. Keskityimme kävelemään pitkin kauniita katuja ja pysähdyimme pitkäksi hetkeksi jäätelölle Porvoonjoen varrelle. Rauhallissa ja kiireetöntä olemista. Ei sitä ihan hirveästi muuta kaipaa sunnuntaihin, jotta se olisi täydellinen. Vanhan Porvoon jäätelötehtaan lakritsi- ja pistaasijäätelöpallot olivat vain kirsikka kakun päällä!

T-paita ja hame H&m/Laukku Rebecca Minkoff/Aurinkolasit Ray-Ban Clubmaster/Kello Fossil
Tämä ei varmasti jäänyt kesän ainoaksi kerraksi Porvoossa. Todella helposti unohtaa, kuinka lähellä Porvoo onkaan ja siellä täytyisi vierailla useammin - muutenkin, kuin vain kesällä. Ensi kerralla täytyy lähteä tuonne aikaisemmin, jotta pääsee tutkimaan putiikkeja sekä käydä syömässä jossain kehutuista ravintoloista.

Porvoon lisäksi pitäisi käydä paljon  enemmän Suomen muissakin kesäkaupungeissa. En edes muista koska olen viimeksi käynyt esimerkiksi Hangossa, Turussa tai Naantalissa, vaikka saaristomökiltämme ei ole noihin kaupunkeihin hirveän pitkä matka. Pienenä Naantalissa tuli käytyä joka vuosi ja tietenkin Muumimaailmassa vierailu oli kesän The Thing. En ole sielläkään käynyt varmaan 15 vuoteen. Saattaa jopa olla kauemminkin? Aika menee niin super nopeasti! Hyvä kun kesä-Helsinkiäkään kerkiää kokemaan tarpeeksi. Tosin edelliset kaksi kesää vietin ulkomailla, joten  tämä on minulle ensimmäinen kesä Suomessa sitten hetkeen. Täytyy ottaa siitä kaikki irti!

Milloin te olette viimeksi käyneet Porvoossa?


Ps. House of Brandonilla* on edelleen koko kauppa -20%!

5 kommenttia:

 1. Hei mä asun kans Hyvinkäällä ja olis kiva kuulla, mikä Sushi&kiinalais-buffet on kyseessä? Muutin tänne takaisin vähän aikaa sitten niin olis kiva tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppakeskus Willan Wok King. Todella freshit ja hyvät sushit, vaikka onkin buffet :)

   Poista
 2. Viime kesänä käytiin Porvoossa ja sitä ennen olin käynyt viimeksi lapsena luokkaretkellä. Viime kesän reissu meni aika lailla lasten ehdoilla kun siskon lapset oli mukana reissussa. On se vaan niin kaunis kaupunki, vaikka viimeksi siis aika meni lähinnä leikkipuistoissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoo on niin kaunis! Ja varmasti sai nautiskella kaupungista, vaikkakin lasten ehdoilla menitte :)

   Poista
 3. Tule ihmeessä joskus käymään Loviisassa! Ihan mahtava paikka ja nimenomaan kesäkaupunki:) Itse asunut nyt täällä muutaman viikon ja koko ajan löytää ihania polkuja, uusia herkkuja ja tunnelma etenkin iltaisin=❤

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela