Toukokuun kauneussuosikit

torstai 31. toukokuuta 2018

Sisältää affiliate-linkin*/Tuote saatu, osa sisältää affiliate-linkin**

Toukokuun viimeinen päivä. Ihan käsittämätöntä! Toukokuu meni vauhdilla ja enhän ole ainoa, jonka mielestä tuntuu, että kesä olisi jo pitkällä tämän lämmön takia? Ihan uskomatonta, että nythän se kesä oikeastaan vasta alkaa eikä juhannustakaan ole vielä vietetty.

Toukokuun loppu tarkoittaa sitä, että on taas aika vinkata teille tämän kuukauden kosmetiikkatuotteet, jotka ovat olleet hitti ja peukku ylös. Tässä kuussa top 12 koostuu aika tasaisesti meikki- ja ihonhoitotuotteista, mutta listalle pääsi myös yksi shampoo. Minulla olisi ollut vielä vaikka kuinka monta todella kivaa tuotetta vinkattavana, mutta yritin pitää jonkun tolkun tämän postauksen tuotemäärässä! Vilauttelen muita kivoja sitten myöhemmin.

Olin kuullut paljon hyvää edullisista L.A. Girlin meikeistä. Oletkaunis.fi nettikauppa halusi lähettää minulle toivomani tuotteet kokeiluun. Pakettiin valikoin aika paljon kehuttuja meikkivoiteita sekä muita meikkipohjaan soveltuvia tuotteita sekä huulipunia, pari eri ripsiväriä sekä luomiväripaletti, joka vilahti yhdessä viikonlopun postauksessa. L.A. Girl PRO.Matte HD Long Wear Foundation** oli ihan pakko nostaa tähän postaukseen, koska se oli todellakin kaiken hehkutuksen arvoinen! 10,90 euroa maksava meikkivoide tekee todella hyvän ja peittävän pinnan iholle ja meikkivoide pysyy kasvoilla hikisen treeninkin ajan. Koostumus on aika paksu, mutta se on helppo levittää siveltimellä tai meikkisienellä. Sävyistä sen verran, että ne ovat aika tummia. Valitsin itselleni tästä sävyt Soft Honey ja Warm Sienna, joista jälkimmäinen tulee olemaan kasvoilleni sopiva vasta, kun olen saanut kunnolla aurinkoa. Soft Honey taas on todella hyvä keltapohjainen meikkivoide ja aika lähellä Estée Lauderin Double Wearin sävyä 3W1. Ehkä ihan hieman tummempi. Tämän meikkivoiteen voisin hankkia uudestaankin!

L.A. Girl Flashy Mascara** oli toinen valitsemistani ripsiväreistä. Ripsivärin harja on kaksipuoleinen ja sillä saa loihdittua näyttävät ripset. Ripsiväri ei myöskään lähde varisemaan päivän aikana. Flashy pidentää, tuuheuttaa ja taivuttaa ripsiä, eikä hintaakaan ole kuin 5,90 euroa. Essencen lempi ripsivärini ovat saaneet kovan kilpailijan!

Saatoin ehkä ihan pikkuisen villiintyä Italiassa Kiko Cosmeticsin myymälöissä... Eikä yhtään helpottanut, kun kaikki tuotteet sattuivat olemaan -30%. Kikon tuotteet, erityisesti meikit, on niin hyviä! Mukaan tarttui muutama huulituote, yksi meikkivoide (unohdin pakata meikkivoiteen matkalle mukaan), pari kynsijuttua, kivipuuteri sekä pari itseruskettavaa kokeiluun. Kikon huulipunat eivät petä koskaan, eikä huulituotteet muutenkaan. Olen käyttänyt pitkään Lushin huulikuorintaa, joka on ihan mahtava, mutta hylsyyn pakattu huulikuorinta herätti mielenkiintoni. Kiko Lip Scrub Stick kuorii huulet tehokkaasti, mutta yhtään niitä ärsyttämättä. Muun muassa Diorilla on  vastaava tuote, jolla on hintaa yli 40 (!!!) euroa. Kikon Lip Scrub Stick maksaa 5,90 euroa ja voin melkein lyödä vetoa, että tämä ajaa asiansa vähintään yhtä hyvin. Suuri suositus!

Lumene Invisible Illumination Instant Glow UV Primer SPF 30 -meikinpohjustaja** on vilahtanut jo Instagramissanikin, mutta oli pakko nostaa se blogiinkin. Tuotteesta tekee ihanan: a) se sisältää SPF30-aurinkosuojan b) heleä meikkipohja on taattu c) toimii meikkivoiteen seassa käytettynä d) pipettipullo on super kätevä. Mahtava kesätuote ja tämä on täydellinen keventämään kesää varten paksuja meikkivoiteita, jolloin niihin saa samalla lisättyä uv-suojan. Kannattaa muuten tarkistaa käyttämästään meikkivoiteesta sisältääkö se riittävän aurinkosuojan!

Estelle & Thild oli minulle ennestään tuttu ainoastaan ihonhoitotuotteista. Pressipäiviltä sain kokeiluun merkin muutaman meikkituotteen, joita lähdin innolla kokeilemaan. Sen lisäksi, että merkin meikkituotteilla on kauneimpia tietämiäni pakkauksia, ovat tuotteet itsessäänkin todella hyviä! Estelle & Thildin kaikki meikit ovat 100% luonnollisista ainesosista, joista osa on vielä luomuakin. Estelle & Thild BioMineral Fresh Glow Satin Blush Sweet Coral** on ihanan hempeä poskipuna, joka on hyvä arkikäyttöön. Sävy ei ole vahva koralli, vaan enemmänkin persikkaisen vaaleanpunainen, joten se imartelee varmasti monia ihonsävyjä. Luononkosmetiikaksi poskipunassa on todella hyvä pigmentti ja poskipunassa on ihoa hoitavaa e-vitamiinia sekä oliiviöljyä. Hyvä valinta herkälle ja kuivalle iholle!

Estelle & Thild BioMineral Healthy Glow Sun Powder Light Matte** on ihoon hyvin sulautuva aurinkopuuteri, joka on omille ruskettuneille kasvoille toiminut hyvin lähes kauttaaltaan kasvoilla käytettynä. Mattasävyjä on kaksi ja saamani vaaleampi, Light Matte, on sävyltään todella luonnollinen, eikä yhtään oranssiin taittava. Tätä on tullut käytettyä todella ahkerasti siitä lähtien, kun sen sain. Lähes kaikki Estelle & Thildin meikit ovat muuten nyt 20% alennuksessa Kicksissä.

Kotimatkalla Italiasta Suomeen tuli Puolasta hankittua kokeiluun paljon luonnonkosmetiikkaa hiuksille ja iholle. Hinnat olivat tuntuvasti edullisemmat siellä ja erityisesti Natura Sibericaa sekä Organic Shopia lähti mukaani. Vielä en ole luonnollisesti kaikkia tuotteita kokeillut, mutta Natura Siberica Oblepikha shampoo hauraille ja vaurioituneille hiuksille* on ollut käytössä matkalta paluusta lähtien. Minulla on viha-rakkaussuhde luonnonkosmetiikan shampoisiin ja hoitoaineisiin ja osa kokeilemistani tuotteista ei ole toiminut minulla lainkaan -hiukset eivät ole peseytyneet kunnolla ja jäävät tahmaisen tuntuisiksi. Tämä shampoo sen sijaan on ihan mahtava! Se pesee hiukset hyvin, tuoksultaan se on hyvässä mielessä voimakkaan tyrnimäinen ja eikä se sisällä parabeeneja. Shampoo tekee hiuksista kiiltävät ja käytössä sen luvataan vahvistavan ja korjaavan vaurioituneita hiuksia. Hinta suomessa on 7,90 euroa, joka ei ole todellakaan paha luonnonkosmetiikasta.

Lush Rump** -vartalovoide on nimensä veroinen ja se todellakin on takapuolivoide! Voiteen kerrotaan olevan omiaan pyöräilijöille ja juoksijoille helpottamaan peppuun ja sisäreisiin kohdistuvaa hankausta ja hiertymää. Voide sisältää muun muassa kofeiinia, aloe veraa ja muutamaa eri öljyä. Voide on väriltään oranssia, joka on kruunattu kultakimalteella. Pylly saa todellakin vain parasta!

Ensinnäkin, en ole juoksija tai pyöräilijä, joten peppuni ei joudu kovalle koetukselle. Olin hieman huvittunutkin kaivaessani voiteen Lushin lähettämästä yllätyspaketista. Lähdin tekemään Googleen tutkimusta ja voide on saanut todella hyvät arvostelut! Eikä suinkaan ainoastaan takamukseen käytettynä. Kävin lukemassa Lushin brittisivujen arvosteluja ja siellä tätä on muun muassa hehkutettu ihan parhaaksi selluliittivoiteeksi (kofeiini on yleisin ainesosa selluliittivoiteissa), voiteesta on ollut apua raskaus- ja venymäarpiin, sitä on käytetty rintaliivien aiheuttamiin hankaumiin sekä yleisesti kosteuttamaan ihoa. Voide imeytyy iholle nopeasti ja tuoksu on tosi fresh. Rump on muuttanut yöpöydälleni ja olen iltaisin rasvannut tällä vatsan, reidet sekä käsivarret.

Itseruskettavaa jatkuvassa käytössä käyttävänä hävettää myöntää, että ole todella laiska kuorimaan vartaloni ihoa. Nyt pitkien housujen vaihduttua shortseihin ja hameisiin, olen joutunut olemaan tarkempi ihon kuorinnasta ja siitä, ettei itseruskettava tarraa kiinni polvien, nilkkojen ja kyynärpäiden kuiviin kohtiin. Organic Shop Body Dessert-sarjan vartalovoiteesta olen kirjoittanut jo aikaisemmin ja tässä kuussa sarjan herkulliselta tuoksuva Body Desserts Mango Sugar Sorbet -uudistava vartalokuorinta** on päässyt tehokäyttöön. Kuorinnan koostumus on sopivan kiinteä, jotta sitä on helppo käyttää suihkussa ja sokerikiteet kuorivat ihon tehokkaasti, mutta hellästi. Lopputuloksena on tosi pehmoinen iho. Erityismaininnan annan kuorinnan tuoksusta ja mangoa rakastavana Mango Sugar Sorbet oli erinomainen valinta minulle. Kuorinta sisältää mangovoita, rypäleensiemenöljyä ja aprikoosiöljyä. Muistattehan, että Body Dessert-sarjan tuotteet eivät ole 100% luonnonkosmetiikkaa, kuten muut Organic Shopin tuotteet.

Sain kokeiluun Naturelle -verkkokauppaan hiljattain myyntiin tulleen Yüli -merkin puhdistusemulsion. Yüli Halcyon Cleanser puhdistusemulsio** on bioaktiivinen geelipuhdistusaine kasvoille, joka ei rasita tai kuormita ihon kosteusvaippaa, mutta puhdistaa kasvot tehokkaasti. Tuote soveltuu todella hyvin herkälle ja kuivalle iholle, mutta Halcyon on erinomainen myös epäpuhtaalle iholle, sillä se sisältää ihon epäpuhtauksia vähentäviä ja ihoa kirkastavia kasviuutteita. Puhdistusaineen koostumus on kirkas ja geelimäinen ja kostealle iholle hierottaessa se aktivoituus ja vaahtoaa kevyesti. Yleensä vaahtoavat tuotteet sisältävät Sodium Lauryl Sulfatea, mutta tässä tuotteessa kevyt vaahto on ainoastaan tulos aktivoituvista luonnollisista raaka-aineista. Kasvoille hieromisen jälkeen puhdistusgeelin annetaan vaikuttaa kasvoilla vajaa 10 sekuntia, jotta kaikki aktiiviaineet pääsevät imeytymään iholle, jonka jälkeen se pestään pois.

Olen käyttänyt Yülin Halcyonia aamuisessa kasvojenpuhdistuksessa, koska koen sen olevan täydellisen hellävarainen ja ennaltaehkäisevät päivän mittaan tuntuvaa ihon kiristymistä sekä rasvoittumista. Halcyonin aktiiviaineita ovat muun  muassa vihreän teen lehdet, osmanthus, peptidit amarantin siemenistä, papaijan ja ananaksen hedelmäentsyymit ja zeoliitti-savi. Puhdistusaineen tuoksu on kevyt, puhdas ja rauhoittava.

Vielä pari vuotta sitten en olisi uskonut olevani siinä pisteessä, että käytän kasvonaamioita useita kertoja viikossa. Italian matkan aikana en käyttänyt lainkaan kasvonaamioita ja sen huomasi kasvoistani - ihohuokoseni olivat paljon näkyvämmät, iho näytti samealta, se rasvoittui nopeammin ja epäpuhtauksia oli enemmän. Kotiin palattuani käytin muutaman päivän putkeen eri naamioita ja ihoni parani silmissä! Erityisesti nenän alueen epäpuhtaudet vähenivät silminnähtävästi. bareMinerals Dirty Detox Skin Glowing and Refining Mud Mask** on neljää eri savityyppiä, puhdistavaa hiiltä ja hedelmäentsyymejä sisältävä tehopuhdistava savinaamio. Väriltään se on metsänvihreää ja tuotteen raikas tuoksu on peräisin pergamontista ja eukalyptuksesta. Rakastan Madaran Detox -naamiota, mutta siihen verrattuna miellän tämän iholle hellävaraisemmaksi. Madaran Detox puhdistaa ihoa todella tehokkaasti, mutta bareMineralsin Dirty Detox tekee tehopuhdistuksen ohella mielestäni ihon heleämmän ja kirkkaamman näköiseksi, eikä iho tunnu yhtään kiristävältä naamion pois pesun jälkeen. Naamio on aika hintava, noin 50 euroa, mutta tuotetta on pakkauksessa 58 grammaa ja siveltimellä levitettynä se on todella riittoisa. Olen käyttänyt naamiota ainakin kymmenen kertaa ja sitä on jäljellä ihan vähintään 3/4 osa. Suosittelen!

Origins Make A Difference Plus + Ultra-Rich Rejuvenating Cream -voidetta** olen käyttänyt iltaisin kuukauden ajan. Ensimmäisen kiinnitin huomiota kauniiseen pakkaukseen ja voiteen ihanaan tuoksuun, joka on todella raikas. Voide on paksua, mutta imeytyy iholle nopeasti. Origins Make A Difference- linjan tuotteiden aktiiviaine on jerikonruusu ja kaikissa tuotteissa on myös litsiä ja vesimelonia. Paksu, täyteläinen voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti, joten suosittelen sitä todella kuivasta ja kuivumiseen taipuvaiselle iholle! Omaan tarpeeseen tämä on hieman liian paksua päiväkäyttöön, mutta yövoiteen virassa (sekä kylmemmillä säillä) tämä on ihan mahtava! En ollut aikaisemmin kokeillut Originsin tuotteita, joten tämä oli oikein positiivinen kokemus. Sain testiin myös GinZing Energy-boosting Moisturizer -kosteusvoiteen*, joka on kevyempi, öljytön geelimäinen kosteusvoide. Sitä en ole vielä kokeillut, koska olen yrittänyt malttaa käyttää loppuun pari vanhempaa geelimäistä kosteusvoidetta. Onneksi kohta Cliniquen geelimäinen Moisture Surge on käytetty loppuun ja sallin vihdoin itselleni tuon voiteen käyttöönoton!

Sellaiset suosikit tällä kertaa. Toukokuun suosikeista löytyi paljon luonnonkosmetiikkaa ja lähes kaikissa tuotteissa todella suuri osa ainesosista olivat luonnollisia. Jatkuvasti innostun kokeilemaan ja käyttämään enemmän ja enemmän luonnonkosmetiikkaa, mutten vieläkään raaskisi vaihtaa kaikkia tuotteitani luonnonkosmetiikkaan, varsinkaan meikkien osalta. Vartalon- ja ihonhoidon suhteen olen  kuitenkin valinnut käyttööni yhä enemmän luonnonkosmetiikkaa tai vähintään tuotteita, jotka ovat mahdollisimman luonnollisia. Ihonhoitotuotteita itsekin ostaessani tartun yhä useammin luonnolliseen vaihtoehtoon.

Nykyään markkinoilla on todella laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa eri hintaryhmistä, joten  varmasti monille on pienentynyt kynnys kokeilla tai mahdollisesti siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Ihan huippua mihin suuntaan kosmetiikkateollisuus on menossa niin ainesosien, kuin pakkaustenkin ekologisuuden puolesta!

Löytyikö listauksesta mielenkiintoisia tuotteita? Entä oletteko huomanneet suosivanne aikaisempaa enemmän luonnonkosmetiikkaa?

6 kommenttia:

  1. Kiinnostuin tosta Yülista, vaikuttaa kivalta putsarilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin hyvä! pelkiltään ei paksua meikkivoidetta putsaa, mutta aamuisin todella hyvä tai iltaisin öljyputsarin jälkeen. Yülin muutkin tuotteet vaikuttavat todella toimivilta :)

      Poista
  2. Oletko kokeillut faith in naturen shampoita? Pesee (ja vaahtoaa) tpsi hyvin jättämättä hiuksia tahmeiksi. Lisäksi tuotteet on melko edullisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollutkaan edes kuullut tuosta merkistä! Pitää kokeilla vaikka yhtäkään uutta shampoota en tarvitsisi :-D

      Poista
  3. Mistä Kikon tuotteita saa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomesta ei valitettavasti saa mistään myymälästä, mutta niiden omalta nettisivulta pystyy tilaamaan Suomeen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela