Huhtikuun kauneussuosikit

torstai 3. toukokuuta 2018

 *Kaikki tuotteet saatu, sisältää Affiliate-linkkejä

Viime kuussa kokeilussa oli todella paljon uutta kosmetiikkaa ja rehellisesti tähän postaukseen oli lähes mahdotonta valita siedettävä määrä tuotteita, joihin rakastuin! Yritin kuitenkin pitää jotain tolkkua ja keräsin tähän sellaisia tuotteita, joita ei välttämättä tulisi muiden postauksien yhteydessä välttämättä mainittua. Mukaan pääsi myös pari muutakin tuotetta, jotka olen maininnut jo aikaisemminkin, mutta jotka ansaitsivat paikkansa Top-tuotteiden joukkoon.

Olen monta kertaa maininnut alkaneeni pitämään heleämmästä meikistä mattaisen sijaan. Sain maaliskuun puolella Essenceltä* uutuuksia kokeiluun ja huhtikuun aikana Holo Wow! ja 3D Dewy Look -puikot, erityisesti jälkimmäinen, ovat olleet kovassa käytössä. Holo Wow! on enemmän perinteinen puikkohiglighter vaaleanpunaisella hologram-vivahteella, mutta 3D Dewy Look tekee iholle kiiltävän, vesimäisen kiillon. Ihan mahtava tuomaan tervettä kuultoa ja kiiltoa kasvoille!

Jos etsit täydellistä luomiväripalettia, josta löytyy sävyt arkeen sekä juhlaan, suosittelen harkitsemaan bareMineralsin Bare Naturals-palettia*. Sävyjen pigmentti on todella hyvä, eikä luomiväri karise työstettäessä eikä päivän mittaan. Tästä on tullut oma luottopaletti arkimeikkiin ja juhlameikeissäkin olen lähes joka kerta käyttänyt tästä vähintään paria sävyä. Paletti on vähän hintavampi, normaalisti 68 euroa, mutta tällä hetkellä se on Bangerheadilla tarjouksessa alle 60 euroon.

Ensimmäisessä kuvassa vilahtava Lee Staffordin Coco Loco*-hiuslakka oli bileiden täytteisen huhtikuun aikana kovassa käytössä siitä lähtien, kun sen sain. Hiuslakka tuoksuu miedosti kookokselta. Lakassa on mielestäni aika vahva pito, joten ihan hirveästi sitä ei tarvitse laittaa, jotta kampaukseen saa pitoa. Olen nykyään aika arka hiuslakkojen kanssa, koska onnistun aina suihkuttamaan niitä liian runsaalla kädellä, oli sitten kevyt tai vahva pito, mutta tämä on ollut todella mieluisa! Sain myös saman sarjan muotovaahdon, jolle annan myös ison peukun.

Ja lisää kiiltoa ja heleyttä! Ennen tuotteen saamista käsiini tiesin jo etukäteen, että tulen  rakastamaan sitä. Olisi ollut synti jättää Anastasia Beverly Hillsin i-h-a-n-a Amrezy -highlighter* pois viime kuun lempi tuotteistani, vaikka sainkin sen vasta noin viikko ennen kuun vaihtumista. Odotin highlighterin sopivan oikeastaan vain iltamenoihin överin ulkonäön vuoksi, mutta kullansävy on niin täydellinen, että olen sutinut tätä naamaani joka ainoa päivä. Highlighterin koostumus on ihana ja olen lisännyt sitä kasvoille erilaisilla siveltimillä sekä kostealla meikkisienellä. Koostumus on jotain voidemaisen ja puuterimaisen väliltä ja todella kiinteä. Eli todellakaan ei tarvitse pelätä, että kasvot olisivat kultapölyn peitossa vaikka sutisi menemään vähän rankemmallakin kädellä! Ah, niin ihana tuote kasvojen korostuksiin!

Givenchyn* uutuustuoksu Live Irresistible Blossom Crush on yhdistelmä pionia, ruusua, kaakaopapua ja myskiä. Pidin pitkään todella samantyyppisistä tuoksuista, mutta nyt olen huomannut käyttäväni paljon monipuolisemmin erilaisia tuoksuja. Tällä hetkellä ahkerimmassa käytössä ovat ikilempparini Giorgio Armanin Aqua Di Gioia* (tätä olen käyttänyt useita vuosia ja aina ostan uuden pullon loppuneen tilalle), Emporio Armanin Because It's You*, Marc Jacobsin Daisy Dream Forever*, YSL Mon Paris* sekä ihan viimeisiä tippoja vetelevä Estée Lauder Modern Muse Eau de Rouge*.

Keväisin huomaan kiinnostuvani enemmän selkeistä kukkaistuoksuista, joten Live Irresistible Blossom Crush vei heti sydämeni. Tuoksi on todella helppokäyttöinen ja se sopii mainiosti arkituoksuksi. Olen huomannut viime päivinä tarttuvani tähän, kun en sen kummemmin mieti mitä tuoksua laittaisin sinä päivänä. Kukkaisuus ei ole liian voimakas makuuni ja kaakaopapu   tekee tuoksusta todella miellyttävän. Tämä kannattaa käydä tuoksuttelemassa, jos haussa on kevyt, arkikäyttöön sopiva tuoksu!

YSL -bileisiin tein elämäni ensimmäisen glitter-silmämeikin, josta tuli todella makea näin ensikertalaiseksi! Meikissä on tärkeää käyttää kosmeettista glitteriä, joka ei sisällä ihoa ärsyttäviä ainesosia. Meikkiin käytin G Beauty Labin* G Beauty Glitteriä, joka on 100% biohajoavaa glitteriä. Glitter on valmistettu pääosin eucalyptuspuusta ja selluloosasta. Olen ihan innoissani siitä, että glitter on täysin biohajoavaa ja kompostoituvaa, joten se ei meikkiä poistettaessa vahingoita luontoa lainkaan. Yllätyin siitä, kuinka helppoa glittermeikin teko oli ja aion ihan ehdottomasti hyödyntää irtoglitteriä useamminkin meikeissä.

Saadessani G Beauty Labin glitterit, sain samalla kerralla testiin myös Essencen* Glitteriä sekä Get Your Glitter On! -glitter primerin. Glitter tarttui siveltimellä taputeltuna kiinni primeriin tosi hyvin ja glitterit pysyivät paikoillaa koko illan. Ihan must have glitter-meikkauksiin!

Valkaisen hampaitani säännöllisesti, ainakin kerran vuodessa kuuriluontoisesti. Sain viime perjantaina kokeiluun Spotlight-merkiltä hampaiden valkaisuliuskoja*, joita olen käyttänyt kuuriluintoisena jo neljänä päivänä. Huomasin muutoksen hampaiden sävyssä jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja nyt neljän liuskaparin jälkeen hampaat ovat ihan selkeästi valkoisemmat. Minulla ei ole tullut käytön aikana mitään tuntemuksia hampaisiin, joten uskallan suositella näitä herkkähampaisillekin. Olen pitkään käyttänyt  kotivalkaisussa muotteihin lisättyä geeliä, mutta pakko todeta, että nämä hampaisiin liimautuvat liuskat ovat sata kertaa miellyttävämmät ja esimerkiksi meikkaus sujuu helpommin hampaiden valkaisun yhteydessä. Näitä pakkaan pari liuskaa mukaan huomenna starttaavalle lomallekin!

Vita Liberatan Invisi Foaming Tan Water -itseruskettavaa* hehkutin jo aikaisemmin ja oli pakko nostaa tuo huhtikuun lempi tuotteiksini. Olen jo saanut käytettyä yhden pullollisen sävyssä Super Dark ja nyt menossa on asteen vaaleamman sävyn antava Medium/Dark. Tuon Super Darkin nimeä ei kannata liikaa pelätä, vaan sävy on ihan täydellinen ja tosi luonnollinen. Sain viime perjantaina kokeiluun samantyyppisen St.Tropezin Purity Bronzing Water -itseruskettavan*, jota en ole vielä kerinnyt kokeilemaan. Saa nähdä kumpi vie voiton! Myös Madaran* SOS-seerumi nousi viime kuun aikana suosikiksi, josta olen kirjoittanut jo aikaisemminkin.

Essenceltä* nousi lemppariksi monta tuotetta ja 18h Super Last -eye liner on ihan huippu! Sain molemmat, ei-vedenkestävän sekä vedenkestävän version, joista molemmat ovat todella hyviä. Pitkällä, kapealla, liikkeeseen mukautuvalla siveltimellä on helppo tehdä tarkkaa jälkeä ja molemmat versiot kestävät luomilla pitkään. Kaikki lempi nestemäiset eye linerini ovat muuten olleet budjettiversioita. Nuorempana käytin monta vuotta Rimmelin Exaggerate -nimistä nestemäistä eye lineria, jota voin edelleen suositella. Tämä Essence on melkeimpä budjetti-versiota vielä budjetimpi versio, joka lyö monet kalliimmat merkit!

Viime kuussa sain viestin, jossa kysyttiin olisinko halukas kokeilemaan Virolaista luonnonkosmetiikkaa. Tilk!* on käsintehtyä, eläinkokeetonta kosmetiikkaa, jonka ainesosista suurin osa kerätään käsin Saarenmaan luonnosta. Sain kokeiluun muutaman kasvorasvan, käsivoiteen, vartalovoiteen sekä kasvoöljyn. Kiinnostukseni luonnonkosmetiikkaa kohtaan kasvaa jatkuvasti ja vieläkään ei ole tullut pettymystä! Tilkin jokainen tuote oli kauniissa pakkauksessa ja tuotteiden tuoksut todella hyviä. Erityismaininnat saavat työpöydälleni muuttanut Love Me bio hand cream*, joka on kauniin keltaista, sitruksiselta tuoksuvaa käsirasvaa. Rasva imeytyy käsiin nopeasti, eikä se ärsytä kuiviakaan käsiä. Minulla kuivuu kädet todella pahasti ja usein rystyseni ja sormien välit ovat niin kuivat, että iho lähtee hilseilemään. Tietenkin nyt sääkin on lämmennyt, mutta tuon voiteen avulla kädet ovat pysyneet kosteutettuina. Ihan super ihana käsirasva!

Toinen tuote, jonka halusin nostaa on Regenerate Me facial cream*, joka on sekaiholle tarkoitettu kasvorasva. Voide on on suht paksua, mutta koostumukselta hieman ilmavaa. Imeytyminen on todella nopeaa ja kasvot tuntuvat todella hyviltä koko päivänä. Välillä olen iltaisin lisännyt vielä hieman kasvoöljyä tuon voiteen joukkoon, jolloin olen saanut tehtyä kasvoille kunnon kosteutus-coktailin. Tilk! -tuotteita saa tilattua Suomeen nettikaupasta ja Viroon matkaaville haluan vinkata entisillä kotikulmillani olevasta, Solaris-kauppakeskuskesta löytyvästä, Pillekaar -myymälästä, joka on erikoistunut erityisesti Virolaiseen luonnonkosmetiikkaan.

Sellainen kosmetiikkaähky tällä kertaa! Nytkin minulla on testattavana iso kasa uutta kosmetiikkaa, joten täytyy taas kuun vaihteessa tehdä tällainen postaus. Nyt alkan pakkaamaan matkaa varten ja mukaan on lähdössä monta uutta tuotetta, jotka ovat juuri kesää ja aurinkoa ajatellen ihan supereita. Aion toteuttaa postauksen matkakosmetiikastani, joka tulee blogiin viikonloppuna tai ensi viikolla, niin näette millaisella kosmearsenaalilla lähdin reissuun! Nyt pakko alkaa pakkaamaan ja selvittämään mitkä kesävaatteet vielä sopii päälle... Huomenna tuskin tulee blogiin postausta, mutta Instastoriesia päivitän tuttuun tapaan. Palaillaan seuraavan kerran Italiasta!

Herättikö joku tuote erityisesti mielenkiintonne?

4 kommenttia:

  1. Spotlightit ei tosiaan vihlo yhtään. Olen vuosia käyttänyt Crestin liuskoja ja ne aina jonain päivänä hivenen vihlaisee jostain hampaasta. Spotlightien kanssa ei ollut yhtään arkuutta tai vihlontaa, joten peukut täältäkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kanssa käyttänyt niitä joskus vuosia, vuosia, vuosia sitten. Nuo Spotlightit eivät tosiaan aiheuttaneet ainuttakaan tuntemusta ja pysyivät muutenkin todella napakasti kiinni hampaissa :)

      Poista
  2. Monta ihan uutta tuotetta minulle! Jemmoista löytyy korkkaamattomana tuo Madaran seerumi, jonka taidan säästää ensi syksyksi kylmeneviä kelejä ajatellen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela