YSL #HERETOSTAY - Huulipunabileet Kattilahallissa

sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

*Affiliate-linkki

Torstaina juhlittiin jälleen Kattilahallissa ja tällä kertaa vuorossa oli YSL Beauty Club -huulipunabileet. Bileiden kutsut olivat muuten aika makeat, koska sain hyvissä ajoin ennen virallista kutsuani uuteen YSL Tatuage Couture Matte Lip Stain -huulipunaan kaiverretun Save the date -kutsun. Kuinka makeeta! Tuo huulipuna on muuten ihan pirun hyvä ja yksiä huulilla miellyttävimmiltä tuntuvia ja kestävimpiä nestemäisiä huulipunia, joita olen koskaan kokeillut. Tekisi mieli hankkia saamani lisäksi kyseinen puna jossain toisessakin värissä.

YSL Beauty Club on YSL Beautyn järjestämän bileet, joita on pidetty ympäri maailmaa. Huulipuna-automaatti, meikkauksia, confeteilla täytetty kylpyamme, shampanjaa ja Kattilahallin upeat puitteet. Bileisiin oli tosiaan panostettu. Toivottavasti nämä bileet rantautuvat uudestaankin Suomeen!

Dress code oli "Rock Chic" ja asuni olisi joillakin toisilla, raffimmilla, kengillä ollut pukukoodiin sopivampi. Olen unohtanut tuoda kaikki muut, paitsi kuvissa olevat korkokengät kotiini, joten oli pakko mennä näillä tai Converseilla. Onneksi pukukoodi tosiaan oli Rock Chic, eikä pelkkä Rock. Monilla oli päällä ihan super makeat rokahtavat asut, joten olisi pitänyt itsekin havahtua asun miettimiseen aikaisemmin, kuin 30 minuutia ennen lähtöä. Onneksi vaatekaapista löytyy aina jotain ja päälle laitoin H&M:n alennusmyynnistä löydetyn mekon samoilla asusteilla, kuin viime viikon IBA:ssakin.

Mekko & korkokengät H&m / Aitonahkatakki Mango / Laukku Primark

Kuvat Liese Jokiperä /Edit Minä

Bangerheadilla* on muuten vielä tänään kaikki tuotteet -20% alennuksessa ja Cocopandalla* on meneillää Green Weekend, jonka aikana kaikki tuotteet ovat alennuksessa ja koodilla " GREENWKND3 " saa ilmaisen toimituksen. Kannattaa kurkata molemmat sivut läpi!

Kivaa sunnuntaita ja kertokaa mitä tykkäsitte torstain asustani!

6 kommenttia:

 1. Toi pinkki sopii sulle ihan tajuttoman hyvin! Kiva asu :)

  VastaaPoista
 2. Naurat varmaan jo siellä, että Tiinapa on innokas kommentoija! Vappuaatto kotona 9-viikkoisen koiranpennun kanssa, niin on aikaa selailla uusimmat postaukset blogeista läpi.:D
  Katsoin tätä asua jo Instassa ja toi mekko on i-h-a-n-a! Sopii sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Kiva vaan, kun kommentoidaan ;) Tuo mekko oli kyllä löytö. Nappasin sen alesta muistaakseni alle 20 eurolla!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela