Maanantailista

maanantai 23. huhtikuuta 2018


Mitä söit aamupalaksi tänään?
En ole vielä syönyt, mutta tulen syömään sen tutun ja turvallisen Bulletproof-kahvin. Miten voikaan olla näin koukussa yhteen ja tiettyyn aamupalaan! Lisäksi nappasin päivän vitamiinit (lasketaanko niitä edes syömiseksi?).

Miltä näytät tänään?
Tällä hetkellä hengaan vielä yöpaidassa kasvot meikkaamattomana, mutta myöhemmin aion näyttää arkiminältä. Arkiminä tarkoittaa nopeaa perusmeikkiä ja joitain mukavia vaatteita.

Päivän suunnitelmat?
Aamupäivän aikana pitää varata aika hammastarkastukseen sekä viisaudenhampaan poistoon ja soittaa myös sairaalan naistentautien poliklinikalle ja terveyskeskukseen gynekologiajasta. Muuten tälle päivälle ei ole blogipuuhastelun, muutamien sähköpostien ja treenin lisäksi sen kummempia suunnitelmia.


Mitä odotat tältä viikolta?
Ensimmäisenä tuli mieleen keskiviikko, jolle olen sopinut pari tapaamista. Samalle päivälle osui myös kaksi eri pressipäivää sekä yhden näyttelyn kutsuvierastilaisuus, joten koko päivä tulee menemään tukka putkella Helsingissä paikasta toiseen juosten. Myös torstaita odotan paljon, jolloin on YSL Beauty Club-bileet. Kokonaisuudessan fiilis tästä viikosta on erittäin hyvä!

Mitä aiot syödä tällä viikolla?
En ikinä suunnittele viikon ruokia sen kummemmin. Jollain ihanalla brunssilla tai aamupalalla houkuttelisi ainakin käydä. Hävettää, että muun muassa KUUMAn, Paulig Kulman ja Healthinkin aamupalat (ja koko ravintolat!) on edelleen testaamatta. Olenko jopa vähän huono bloggaaja, koska en ole käynyt kyseisissä paikoissa?


Jotain mitä haluat tehdä tällä viikolla?
Yllä olevaan tuli vastattua, että aamupala tai brunssi voisi olla aika kova, joten sen ainakin. Lisäksi haluaisin tällä viikolla saada aikaiseksi laitettua Zadaahan ja Facebook-kirppiksille myyntiin kaikkea turhaa tavaraa. Kävin eilen tekemässä inventaariota säilytyksessä oleviin vaatteisiin ja kenkiin, keräsin kasaan kaikki turhat, joten seuraava steppi on hankkiutua niistä eroon. Ja näitä kuvia katsoessa en halua, vaan on pakko tehdä jotain tälle kulahtaneelle hiusvärille. Miksi punaruskea on niin ihana, mutta sen ylläpito on niin työlästä! Muuta ei oikein tule mieleen, mitä haluaisin ehdottomasti tehdä tällä viikolla. Mennään fiiliksellä!

Huippua maanantaita! XXX

6 kommenttia:

 1. Ihanat kengät! Mistä ne ovat, jos sattuisi vielä löytymään? Ihanaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kengät ostin Zadaasta käytettynä, mutta alkujaan ne on Zarasta :)

   Poista
 2. Tosi kauniita kuvia sinusta.

  VastaaPoista
 3. Hei et todellakaan oo ollenkaan , edes vähääkään huono bloggaaja kun et käy just niissä samoissa paikoissa kuin "kaikki muutkin" bloggaajat!! Tykkään sun blogista just sen takia että se on aidon elämänmakuinen, sun näköinen eikä kopio mistään muusta :) Go go :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos asuisin pääkaupunkiseudulla niin sitten niissä olisi varmasti tullut jo käytyä. Mutta tuo on totta, ettei kaikkealla tarvitse käydä, koska kaikki muutkin käy! :D Ja kiva, että tykkäät blogistani juuri tällaisena <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela